Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dowgier

problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość Dowgier

Witam chciałbym się skonsultować z szanownymi koleżankami/kolegami pewną drażliwą kwestią. Otóż moja oblubienica czasami mówi, że mam krótkie nogi. Bywa to tematem jej żartów. Staram się rozładować napięcie samemu podejmując ten temat np gdy biegamy wspominam o moim krótkich nóżkach. Do napisania tego tematu skłonił mnie fakt, że nawet teraz gdy siedzę i to piszę usłyszałem "ale Twoje nóżki wyglądają na krótkie gdy tak leżysz" pytanie bonusowe: Usłyszałem wczoraj w czasie smutnej dyskusji, że chyba miała zbyt wysokie wymagania w stosunku do mnie. Jak mam się do tego odnieść ?

Gość Dowgier
Chyba muszę się pogodzić z tym,że miłością jej życia był pewien rasowy owczarek niemiecki a ja z moimi buldożymi nogami jestem tylko substytutem. A może to moja nadinterpretacja?

Gość kjgumi
Zapytaj sie jej wprost, czy ją to faktycznie tak bawi :O i czy ma w czyms problem..albo zasugerowac niby delikatnie, ale tak, by wiedziala, ze to juz nie smieszne dla Ciebie.

Gość jjjjjkjkjkjjkj
nie podobasz jej sie i tyle co tu odpowiadac🖐️

Gość Dowgier
załamaliscie mnie :(

no spytaj sie jej czy to jej przeszkadza czy to tylko żarty:-P może tak żartować a i tak jej to nie przeszkadza np, dlatego porozmawiaj z nią:-P

Gość Dowgier
przed chwilą jeszcze dodała, że zrobi mi ziółka na porost włosów...najwyraźniej przeszkadzają jej moje zakola....

ale może sobie tylko tak żartuje? nie wiem jak wyglądają wasze rozmowy, czesto widze jak pray żarują sobie z soich wad jednocześnie je kochając i pieszcząc i pomagając sobie nawzajem :-) pogadaj z nią a nie tu sie wyżalasz :-)

Gość kobza36
Stary..to współczuje kobiety. może też jej dowal jakimś tekstem. btw. czy ona jest wyższa od ciebie?

Gość Emmett Fitz-Hume
Za to ja mam długie nogi i większość moich ex dziewczyn żartowała sobie, że gdybym był kobietą to porwaliby mnie do Mediolanu na pokaz mody :classic_cool:

Gość Vi_vidoq
dokładnie, może już się jej odwidziałeś. A za jakimi ogląda się na ulicy, za koszykarzami z długimi kończynami? Bądź czujny!

Gość Dowgier
mam 182cm wzrostu a ona 175 cm... na dodatek nazywa mnie mamisynkiem...

Gość Vi_vidoq
a kto rządzi w waszym związku?

Gość pingui
a mój chłopak mówi mi, że nie mam wyobrażenia przestrzennego :(((