Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psyycholek

jestem psyycholem?

Polecane posty

Gość psyycholek

Witam, jestem po bardzo trudnym toksczycznym związku, który się ciągnał latami a ja bardzo cierpiałam i leczyłam długo rany. Teraz zaczynam związek, ze wspaniałym facetem, którego znam od lat, i teraz się z w nim mocno zakochałam. I zaczynam znów cierpieć? o co w tym wszystkim chodzi? czemu nie mogę po prostu cieszyć się z zakochania a muszę cierpieć. jestem psycholem tak? ;/

nie jestes psycholem a masz, byc moze zanizone poczucie swojej wartosci .Byc moze , w twojej podswiadomosci tkwi , ze nie zaslugujesz na cos dobrego, Ty musisz obrywac razy . Taka osoba , jak Ty -ma cierpiec , bo jest malym okruszkiem zycia :-( Stad BYC moze toksyczny zwiazek i BYC moze teraz tez czujesz podswiadomie , ze nie zaslugujesz na takiego faceta i juz cierpisz, buntujac sie z pytaniem- DLACZEGO? Nie wiem , ale z pewnoscia masz duzy problem ze swoja osobowoscia. Moze za malo s kochasz SAMA siebie ?. Tu skup sie -kochaj siebie i wmawiaj sobie-jestes wspaniala, jestes cudowna , zaslugujesz na wszystko co najlepsze. Potem tylko uwierz w to i bedzie super. Milego dnia i usmiechu Ci zycze na codzien .

Gość psyycholek
No właśnie to nie chodzi o to. Lubie siebie, na prawdę. Uwielbiam swoich przyjaciół i wychodzić gdzieś i robić coś. Dramat się zaczyna jak muszę sama pobyć np dzień w domu. Jak nie mam nić do robienia, a np muszę skupić się w domu na nauce albo, projektach do pracy. Wtedy świruję i zmieniam się w jakiegoś psychola, czy ktoś ma może podobnie ?

hmmmm to dziwnie piszesz -bo jak nie mam nic do robienia A musze zrobic to i tamto. Nielogiczne tak to jest ? A moze masz modne ADHD? I musi byc caly czas zamieszanie? Nie wiem -poddaje sie :-(