Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka, żona i jajaja

W ramach zemsty rozbiłam butelke z piwem mężowi o głowę o on mnie uderzył 6 razy

Polecane posty

z pięści w twarz. Ja podczas ucieczki rzuciłam w niego szybą od drzwi która miał wstawiać a od kopnął mnie w brzuch. Co dalej? Maż wyszedł trzaskając drzwiami a ja dopiero teraz wyszłam z łazienki. Mieszkanie jest w tragicznym stanie, dzieci płaczą i je karmię kłamstwami że tatuś wróci ale nie mam pewności co do tego...

Gość Emmett Fitz-Hume
Odkręć gaz... :classic_cool:

Lepiej dla Ciebie żeby nie wrócił. Takiego męża, to można mieć, ale dwa metry pod ziemią ...

Gość żona spod ogona
Do Ciebie SR: Widzisz kochanie, a Ty się martwiłeś, że tylko u nas taka patologia :D

Czasami zdarzyło się nam nakrzyczeć na siebie ale coś takiego?! Ja zostałam już wyprowadzona z równowagi, nie wyszedł mi obiad, dzieci płakały, telefon dzwonił, mąż coś powiedział jakiś dowcip głupi i z zemsty otworzyłam lodówkę i rozbiłam mu butelkę z piwem...

Nigdy wczesniej dodam że nie przekroczyłam lini uderzenia męża! Owszem czasami plucie, szarpanie za włosy, krzyki na ulicy. Ale on mnie uderzył...czy dalej ciągnąć to małżeństwo. Dzieci płaczą za tatą i pytaja się za co się biliśmy

Prosze o jakiekolwiek rady...

Gość jhfuishfh
wiecie co jest najgorsze? Ze, mimo tego prowo, takie rzeczy sie zdarzaja i patrza na to male dzieci.

Tak samo Ty nie miałaś go prawa uderzyć, jak i on Ciebie - ale granica została już przekroczona i łatwiej będzie Wam o rękoczyny. Z tym piwem to jednak trochę przesada ...

TO NIE JEST PROWOKACJA! PIWO NADAL NA PODŁODZE LEZY WYLANE A JA NIE MAM SIŁY POSPRZĄTAĆ PO PROSTU BRAK SŁÓW

masakra, ile Wy jesteście małżeństwem? Możecie mieć siebie serdecznie dość, możecie siebie nawet nienawidzić - ale przez wzgląd na dzieci nie powinniście doprowadzać do takich sytuacji. Chcesz, czy nie - ale one to będę pamiętały do końca życia. U mnie w domu też różnie bywało i wciaż pamietam rzeczy, o których bym już nie chciał pamiętać. Masz dzieci kobieto i choćby się paliło,waliło ,to nie wolno Ci doprowadzać do takich sytuacji. Ile one mają lat?

Dzieci maja 4, 6 i 7 lat. Jesteśmy rok po ślubie. Tylko jedno dziecko jest jego.

weź się ogarnij, uspokój dzieci, jakoś im to wytłumacz, wymyśl coś, jak będzie trzeba, zacznij sprzątać - trzeba jak najszybciej wrócić do normalnego życia, bo siedzenie an kafe nic nie da, trzeba działać@

Masz rację, trochę wypiłam aby się postawić na nogi i postawic sie mezowi kiedy wroci i juz sie lepiej czuje

Jak już wróci, to nie szukaj konfliktów, na dziś już starczy takich cyrków - jak macie się kłócić, to już lepiej pomilczeć. Głównie przez wzgląd na dzieci, miej to na uwadze. Nie możesz więcej dopuścić, żeby doszło do takich sytuacji. Jesteście w sumie dorosłymi ludźmi, macie swój rozum, a skoro jestescie małżeństwem, to musicie jakoś ze sobą żyć, musicie się szanować.

Gość Kalesonowa Kaska
:-O