Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczesciara na zawsze

ile macie kosmetykow?

Polecane posty

ja mialam keidys duzo kolczykow wiszacych, duzo naszyjnikow, bransoletek i zegarkow a wiecie co zrobilam? lecialam na do rodzicow, zabralam ze soba wszystkie rzeczy bo to bylo na dluzej moja torba wazyla 34kg, a mogla maksymalnie 32 wyrzucilam wszystko do smieci, zamiast na siebie nalozyc :o i tym sposobem zostaly mi male wkretki, ale w sumie to tez dobrze ;)

Gość KukaWodna
Sorry za literowki:/ fufronetka...ja za to mam duzo pomadek i blyszczykow kolorowych:D Ochronnych nie uzywam bo wg.mnie nic mi nie pomagaja i do ust uzywam Masci z witamina A zakupiona w aptece po 4 zl.....goraco polecam! Super nawilza i wygladza usta

no nie wiem, co ja jakiś czas robie orządek wnich te stare i suche wyrzucam, z resztą mam słabosc do czerwonyc szukam idalengo koleru i dlatego pewnie mam ich dużo... moze ktoś chce jakiś odkupić, duzo mam wtęcz jak nowych...

Gość powaznie tak malo macie??
4 dezodorantty 8 perfum masc z wit. A 8 lakieerow do paznokci plus 2 utwrdzacze 3 roznego rodzaju tabletki na cere i wlosy itp.

Ja troche sprzedalam na Allegro, ale nie wyrzuce! O nie! Bo czesc z tych co mam ma naprawde spora wartosc (kupilam kiedy mialam wiecej pieniazkow, dostalam lub wymienilam sie na cos)

ja ta masc z wit A uzywam do smarowania lokci bo mam ciagle suche i do piet, o ile nie uzywam kremu do piet ;) am ten problem ze przez caly rok mi strasznie wysychaja, nie pekaja ale sa wyschniete :(

Gość powaznie tak malo macie??
8 pomadek ochornnych ( ale to tak na zas kupilam bo nie mieszkam w polsce,a w uk nie da sie ich kupic)

Furgonetka, ja mam zupelnie nowe :( masakra :) a swoja droga mozna by sie wymienic np. na cos innego :)

Gość fjkbhtfgjnghn
płyn do kąpieli konfetti mydlane żel pod prysznic mydło do twarzy peeling do twarzy peeling do ciała antyperspirant do ciała balsam do ciała krem do twarzy pasta do zębów + płyn szampon do włosów lakier do włosów perfumy lakiery do paznokci podkład do twarzy puder do twarzy kredka cienie do powiek tusze do rzęs pomadki błyszczyki .............................

A sorki, myslalam ze to o kolczykach. A cienie i lakiery mam prawie nie ruszone, chyba juz sie nie nadaja... ale spytam kolezanke... moze wezmie... wiosennych porzadkow pora!

Gość KukaWodna
szczesciara na zawsze - lykam tabletki bo pracuje w miejscu bardzo klimatyzowanym i oczy mnie pieka...poza tym nosze soczewki:P Tabletki z borowka sa bardzo dobre jak ktos dlugo siedzi przed kompem! a g n i e s z k a _ - hehe dobre to z ta bizuteria jak lecialas do rodzicow:P furgonetka - a masz lakier koloru miety??:D Chce taki sobie kupic:P Kupilam raz lakier tzw.pekajacy i okazalo sie w domu,ze jest matowy:/Pekal ale okropnie to wygladalo...moze dlatego,ze byl tani?Nie wiem.....nawet 1wszy raz na oczy widzialam firme tego lakieru

hmmm.. no ja mam tez takie ze użyłąm np raz, mam np 3 lakiery manhattan, czerwony nowy, śliwkowy i beżowy, mozę ktoś chce sie na coś zamienić?

Gość KukaWodna
Widze,ze niektore osoby pisza,ze uzywaja pasty do zebow....to chyba [podstawa! Plyn tez uzywam do ust:P

nie mam:/ takich kolorów nie kupuję , bo nie miałbym do czego ich nałozyć mam dużo do frencha, duuużo czerwonyc, różowych, filetowych, oraz kremowe

kukawodna - ja tez nosz soczewki, pracuje przed kompem, wlasne teraz znowu zmagam sie z zapaleniem spojowek :( tak mysle bo obudzilam sie i cale oczy mialam mokre, doslownie jakby ktos wiadro wody do nich wlal pieka, czuje ze cos mam pod powieka i zbiera mi sie cos w kacikach juz kilka razy mialam zapalenie wiec wiem jakie sa objawy piszesz ze bierzesz tabletki z borowka, kupie je w rosmanie czy tylko w aptece?

Gość KukaWodna
a g n i e s z k a _ - jedno musze napisac...o kurwa:/nam bol zapalenia spojowek!!! Przejuebana sprawa (musialam posklinac).....jesli musisz dlugo siedziec przed kompem to radzi Ci abys nosila okulary! Ja jak dlugo siedze przed kompem i mam soczewki to zaraz mam suchosc oka....soczewka sama odchodzi od oka,tzn,jak ja chce zdjac to sama chce juz odejsc od oka...nie wiem czy nie namieszalam hehehe......najlepiej to idz do apteki,powiedz,ze dlugo siedzisz przed kompem i nosiosz ssoczewki i chcesz jakies tabletki na oczy! Ja tez z Rossmana kupilam o takl,na probe co to jest arte:P Pod koniec tegpo tyg,.ide do okulisty bo z 2 lata nie bylam na wizycioe a czuje,ze pogorszyl mi sie wzrok i musze kupic nowe okulary:D Aganieszka---ja tez mialam pare razy zapalenie spojowek:/ Na cale szczescie ostatni raz to bylo jakies 2 lata temu......raz na Wigilie mialam zapalenie i musialam siedziec przy stole w okulrach przeciwslonecznych:/

Gość KukaWodna
buuuu ale literowki:P

Gość KukaWodna
furogonetka - ja jutro ide na poszukiwania lakieru o kolorze miety:D Kolezanka miala taki na paznokciach i wyglada zabojczo:D

ja jak pracuje przy kompie to zdejmuje soczewki do domu przychodze i tez zdejmuje, ew nakladam okulary w pracy nie nosze okularow bo mi sie noski odznaczaja, moze mam zle okulary ja nie mam duzej wady, p.-1,5 l.-0.75 ale to cholernie niewydogne ja nie widze wyraznie juz z odleglosci 3metrow, musze oczy mruzyc zapalenie mam srednio 2razy do roku, araz na poczatku, wlasnie luty, a pozniej lipiec-sierpien raz jechalam autobusem bez okularow, ludzie tak dizwnie na mnie patrzyli a ja oczy przymkniete bo slonce cholernie razi :( wybiore sie dzisiaj do rosmana i apteki i zobacze c tam maja ciekawego :)

Gość KukaWodna
Calluna79 - powaznie masz a ztyle kolczykow??:D:D:D a g n i e s z k a _ - ja mam okulary ale stare i krzywe hehehe i dlatego w nich nie wychodze do ludzi,tylko w domu je uzyam i w tyg.,ide po nowe:DJak bede miala to czasami wyjde w nich np.do miasta:P Jesli chodzi o zapalenie spojowek to ja sama sobie zawinilam bo bylam np.na imprezie,duzo dymu,alkoh.zmeczenie ito swoje zrobilo:/

ja musze przystopowac ztymi alkierami, niwe nio jak nie mam kasy to nie kupuję, ale ostatnio znów zmaóiwłam jeden:/ trochę żałuje bo poodbny odcień mam:/

Gość KukaWodna
a g n i e s z k a _ - Twoja fota jest w Twojej stopce? Jesli TAK to masz naturlanie,niebieskie oczy czy to soczewki??:D

Gość Powiem Tak...
Kolorowe kosmetyki: okolo 6 lakierow do paznokci 2 podklady korektor pod oczy puder bronzer kredka do brwi czarna kredka do oczu buiala kredka do oczu 2 eyelinery 2 tusze 2 paletki z kolorowymi cieniami Pielegnacyjne: krem do twarzy balsam wyszczuplajacy balsam antycellulitowy krem do rak krem do stop szampon maseczke do wlosow heat protector do prostowania odzywke peeling zel pod prysznic sciereczki do demakijazu Perfumy: Calvin Klein Euphoria DKLN jabluszko Britney Spears Curious# Beckham(jakis) Coleeen

1. 2 szampony, odzywek chyba z 5 2. 2 zele do mycia, 1 krem pod oczy, 2 kremy do twarzy, 2 maseczki, 2 peelingi 3. 2 balsamy do ciala 4. 3 zele pod prysznic :classic_cool:

Gość Powiem Tak...
Aha i jeszcze pomadka bezbarwna 3 kolorowe paletka szminek czerwonych blyszczyk bo nie lubie zbytnio ust malowac :)

makijaz: ok. 10podkladow, ok 6 pudrow cieni nie zlicze blyszczykow ok 7 tusze do rzes- 20 chyba :classic_cool: ok 7 rozow 3 rozswietlacze 1 korektor a od chuya tego jeszcze:D