Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwert446

jak to zrobic????

Polecane posty

Gość qwert446

Witam forumowiczow:) mam taki problem jestem juz z dziewczyna pol roku, wspolzyjemy tak 1-3 razy dziennie, oczywiscie jak jestesmy sami, dobrze nam sie uklada, nie klocimy sie bardzo sie kochamy, ale podczas sexu moja kobieta nie ma orgazmu... mowi ze jest jest dobrze podczas sexu, ale orgazmu nie ma, dodam ze nie masturbuje sie w ogole... nie jest tak ze nie robimy gry wstepnej tzn ja ja pieszcze oralnie, ale szczerze mowiac to nie jest tak ze ona za tym jakos przepada... co mam zrobic? mowila ze sex ze mna jest dla niej jakis magiczny tak jakby uczyla sie od nowa, wydaje mi sie ze moze odczuwa cos nowego jakis zalazek orgazmu, ale jeszcze go nie miala, co byscie doradzili? prosze tylko o normalne odpowiedzi, z gory dzieki za odpowiedzi:)

pogadać i zapytać co ją najbardziej kręci gdzie masz ją dotykać, gdzie głaskać gdzie całować, gdzie nawet uszczypnąć, co pieścić, jak pieścić, powoli czy szybszym tępem a i zapytać gdzie woli seks uprawiać, jakie miejsca ją najbardziej podniecają

Gość qwert446
dzieki Katerina23, wiesz jestem od Ciebie starszy i pierwszy raz mi sie to zdarza, ale tak zrobie jak mowisz, bo rozmowa moze dobrze zrobic..

Jak Ci dziewczyna nie podpowie po pytaniach, które sugeruje przedmówczyni to się odkochaj i bierz nogi za pas!!!! Moja tak miała - nie ma orgazmu bo nie wie jak, masturbować się - nieeee... odpowiedzi na powyższe pytania - "nie wiem".... ale ja głupi się nie odkochałem bo wierzyłem, ze to zmienię... teraz mam jak mam, czyli seksu z zoną praktycznie nie mam ;)

jak dziewczyna niedoswiadczona to skad ma wiedziec co lubi?trzeba calowac,dotykac i szukac jak i gdzie jest dobrze:) troche cierpliwosci,a nie tylko myslec o wsadzeniu!nie dziwota,jakby mnie facet rozkrecil nie mogl,to tez bym sexu nie chciala!

Gość stryj jak 7
posmaruj oliwką kakaowe oczko, pomasuj wokół paluszkiem trochę i wejdź w nią delikatnie od tyłu orgazm gwarantowany

Gość qwert446
no to jak mam ja rozkrecic jak ona nie lubi palcowki i lizania cipki? nie jest tak ze chce tylko w nia wejsc, nie myslac o tym co ona chce, bardziej mi zalezy na tym zeby jej bylo dobrze a nie mi!!!

wiesz kobieta ma dużo sfer erogennych i nie musisz jej koniecznie palców w cipke ładować . Strefy erogenne wybadaj, np całowanie piersi delikatny masaż języczkiem sutka, delikatne pocałunki w szyje, lizanie za uszkiem, można dołożyć np masaż delikatny po plecach, głaskanie pośladków i tak bez końca trochę inwencji a będzie dobrze. A co do minetki to wydaje mi się że się wstydzi jak się rozkręcicie to zobaczysz że i minetka ją zachwyci ale kunsztownie wykonana oczywiście:)