Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhe

Przejście z piersi na butelkę

Polecane posty

Gość jhe

Witam, chcę przejść z karmienia piersią na butelkę, w większości z wygody ale też psychicznie mnie męczy to wieczne wiszenie na cycku i nie wiem ile zje itp. Jednak mam wielkie wyrzuty sumienia, że nie daję dziecku tego co powinnam ma 3 miesiące. Powiedzcie proszę, że nie robię źle:( jak zrobić żeby mleko przestało lecieć?I Jak długo to trwa?Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie przesadzaj ;) ja moją trójke karmiłam max 3 tygodnie, potem modyfikowane i zyją, nie chorowały, teraz dwóch jest nastolatkami i maja sie świetnie a ja nigdy nie miałam wyrzutów z tego powodu. Nawet miałam wyrzutu z powodu karmienia piersia kiedy okazało sie ze moja córcia nie najada sie moim mlekiem i nie przybiera na wadze, od razu porzuciłam cyca i córka na modyfikowanym sie super rozwijała ;)

Gość mam to samo z synkiem
jak nie dajesz tego co powinnas?nie rozumiem.jak dasz butle to bedzie to czego dostac nie powinna.

Gość jhe
No podobno mleko matki jest najlepsze i tak gadają a ja nie daję mu tego najlepszego no i z tego powodu wyrzuty mam. No ale dużo kobiet tak karmi butlą tylko właśnie boję się że będzie chorował itp bo tak mówią. Ale jak mam zrobić żeby to mleko nie leciało żeby w ogóle przestać karmić?