Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za rój pszczół

w mojej szkole uczy nauczycielka polskiego noszaca dredy

Polecane posty

Gość co za rój pszczół

co tym sadzicie? ja byłam zszokowana jak we wrzesniu ja pierwszy raz zobaczyłam :D a o dziwo jest bardzo wymagająca i nie na luzie i ma wredne poczucie humoru. co sadzicie o noszeniu dredów przez autorytet np. nauczycielke? :D

Gość xxccxx
nauczyciel NIGDY NIE był moim autorytetem, to na tyle

A niech nosi, chciałabym mieć taką nauczycielkę :D Jak chodziłam do liceum, to miałam panią od historii, szczupła, wysoka, pięćdziesięcioletnia wiecznie w krótkich spódniczkach i wysokich obcasach :D Dobry nauczyciel :)

Gość co za rój pszczół
no i co mnie to obchodzi, nie o to pytałam, dla ciebie nie jest autorytet ale dla wielu osób to jest, zreszta pytam o dredy. :P

znałam jedna od angielskiego nosząca dredy, ale nadal nie rozumiem pytania? co mi za różnica...uczyli mnie geje, księża, lesbijki, transwestyci, to i babka z dredami żadne dziwo

Gość asssss
nauczyciel dla wielu osob jest autorytetem hahaha , zartujesz sobie, nie pisz tkaich bzdur.To zlepek zfrustrowanych niemot zyciowych i nic pozatym

Gość w sumie ja wydaję
nauczycielka powinna mieć fryzurę na donicę:classic_cool:

Gość w sumie ja wydaję
i powinna nosić zgrzebną koszulę :classic_cool:

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dre4dy Cie zszokowały??? dobre :) mnie by to nie zszokowało, najwazniejsze ze wymagajaca i dobrze uczy

Gość co za rój pszczół
no jejku to nietypowe więc mnei zszokowało, to tak jakby ksiądz z irokezem różowym :P

Gość fsfgs
jesli jzu mowa o twoim autorytecie to chyba go cenisz za wiedze, inteligencje, za mentalnosc, a nie za to jaką ma fruyzure czy kolor oczu/wlosow.Bez pzresady:o ta dzisiejsza mlodziez wszystko wklada do jednego wora, a tak nie mozna w zadnym wypadku.Autorytet ceni sie za cos innego niz za to czy ma dredy czy nie

Gość wierzę w was kafe
ja bym nie miala nic przeciwko co mnie obchodza jej wlosy byleby byla db nauczycielka

Gość HMS...BBS...Petard
To bardzo mały chu‏j. Ja w ogólniaku zbombałem panią od angielskiego, zanim ta zaczęła mnie uczyć.

W szkole średniej mój wychowawca był z klimatów metali, wzbudzał mieszane uczucia, ale z czasem przekonaliśmy się do niego i muszę przyznać, że jako nauczyciel był naprawdę świetny, a dziś jako dobry kolega, z którym mogę pogadać o wszystkim. Moja polonistka też była młodą osobą posiadającą swój własny styl. Wymagająca, nieco nerwowa. Pamiętam jak pierwszego dnia przeraziła nas słowami, że u niej "na 5 trzeba być perfekt, a nie mieć zdolności do podlizywania się" tego dnia modliłam się w myślach, żeby mieć chociaż 3... tak się złożyło, że jako jedyna miałam 5. Bardzo, bardzo lubiłam lekcje języka polskiego i do dziś bardzo mi ich brakuje. To były piękne czasy.

Gość co za rój pszczół
podnosze, bo chce poznac opinie :)