Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunka935

sen o wypadajacych zebach !! sprawdzal sie wam ??

Polecane posty

Gość niunka935

Hej dzis w nocy mialam sen ze wypadly mi dwa zeby kly jeden z prawej strony na gorze a drugi dolny po stronie lewej. Wszystkie senniki które miałam w rękach mówią, że wypadające zęby oznaczają śmierć lub chorobę. Pierwszy raz snily mi sie zeby i nigdy nie bylo u mnie przypadku zeby ktos umarl lub ciezko zachorowal. Dzis moj tata szedl do szpitala bo ma miec operacje bajpasow i poprostu niewiem co o tym myslec :/ Od rana mysle tylko o tym snie :( i na niczym innym nie moge sie skupic. Bo ja dla mnie to dziwny zbieg okolicznosci operacja i sen o zebach. Czy komus z was sprawdzil sie taki sen ??

Gość teraz ja76
mi jak się śnią wypadające zęby nie oznaczają one śmierci a jakieś przejściowe problemy, dużo spraw na głowie

Gość Tola88
Mi się nie sprawdziło nic, ale miałam taki sen chyba dlatego, że miałam chore zęby wtedy.

Gość teraz ja76
także mi zęby śnią się na problemy ostatnio miałam sen że mi się ruszały przednie zęby i zaczęły wypadać - śniło mi się to na problemy

Gość niunka935
mam nadzieje ze moje tez snily sie na problemy bo juz wole je miec niz ktos ma umrzec :/

Litości:O taka przesądna jesteś? mi śnią się sny prawie codziennie i nic z nich nie wynika:P zęby śniły mi się parę razy i wszyscy żyją, uspokój się.

sny nic nie znaczą, nie przekazują nam przyszłośći - ew. czasem podświadomie przekazują nam ukryte potzrebym informacje od organizmu czy naszego umysłu