Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak nazistki...

Moja dziewczyna jest nazistką...

Polecane posty

Gość Chłopak nazistki...

Nie znosi ciapatych, murzynow, azjatów, zydów to chyba najbardziej, amerykanom też by naklepała, póki co nie bylo scysji ale dowiedziałem sie,że pod klubem pobiła faceta w dodatku! niższego od siebie!! nie podejrzewałem jej o to... dotychczas tylko używała słownej agresji... co z nią zrobić? zerwać?

Gość Chłopak nazistki...
Dodam,że ja jestem bardzo tolerancyjny również dla gejów itp. NO ale problem pojawia sie także gdy chcemy jechać na wakacji, ona co najwyżej polskie morze albo rosyjskie kraje a ja bym chciał egipt turcje ale nie wiem co ona by tam wyprawiała aż sie boje że beda kłoptoy

Gość dziwne hmm
jestes pedal i tyle 🖐️ taka dziewczyna to skarb w dzisiejszych czasach

Gość Chłopak nazistki...
Dlaczego skarb? Taka porządna znowu nie jest, bo miała wiecej facetów w łóżku niż ja...

Gość dziwne hmm
miala wiecej facetow w lozku od ciebie :D:D🖐️ ? wiedzialem zes pedal :D

Gość sfadasfsdfds
to jakas idiotka jest brak tolerancji dla innych ras i kultur to zacofanie jak mozna nienawidzic czlowiek z racji koloru jego skóry czy wyznawanej religii? kopa w tylek jej zasadz i tyle

Gość Chłopak nazistki...
Z drugiej strony nie chciał bym blond pustaczki która poleci na pierwszego lepszego bardziej śniadego

Dzięki za blond pustaczkę :) Przybijam piątkę twojej dziewczynie, niech cię zostawi jak najszybciej, jedź do swoich braci turasów i zabawiaj się z nimi

Gość cvvdv
piszesz tak jakgdyby kobiety dzielily sie na te nietolerancyjne i blond pustaczki wyobraz sobie ze kobiet jest mnóstwo i kazda jest inna, z pewnoscia znajdziesz fajna dziewczyne nie klasyfikuj ludzi

Gość Chłopak nazistki...
napisałem tak, bo z reguły widuje z arabami i murzynami blondyny takie mało bystre i mało fajne, wiem że na tych facetów lecą dziewczyny które nie maja powodzenia u bialych

Gość cvvdv
a ty z kazda z tych blondyn rozmawiasz ze wiesz ze mało byste? testy im robisz IQ czy jak? zaczynasz mnie draznić

Gość biją!!!
'Pobiła faceta niższego od siebie" - a Ty byś chciał żeby pobiła wyższego od siebie,czy jak? Bo jakąś taką pretensje wyczuwam?

Gość fedfdff
hahah no taa dokładnie, co z tego ze byl nizszy, że taki biedny czy co?

Gość Chłopak nazistki...
Ona jest dobra dla zwierząt, ale zdziwiło mnie, że pobiła istote słabszą od siebie ( facet był niższy) co to za bohaterstwo pobić niższego? Tchórzostwo.

Gość biją!!!
"Ona jest dobra dla zwierząt"-no możesz czuć pewien niesmak bo pobiła zwierzę niskie i słabsze od siebie,może to taka próba była,a nastp. razem porwie się na jakiegoś drągala, wszystko przed wami.

Gość wielkie mi zeczy
wydaje mi się że twoja ,,dziewczyna,, jest tak naprawde transem i tylko udaje kobiete,bo zachowuje sie jak facet...żadna kobieta z klasą sie tak nie zachowuje!!a poza tym nie zdziw sie jak któregoś dnia jej jakiś mięśniak morde obije bo ona sie bedzie rzucać do niego,a on ją potraktuje jak faceta,bo tak się zachowuje..irytują mnie takie puste dziwki🖐️

Gość jede-cztery
zapoznaj mnie z nią

Gość gość
moim zdaniem ma racje, czarnuchy do afryki, bo ich cialo nawet jest przystosowane do zycia w goracym kraju (w polsce przezyje, niestety) wysoki jest zeby pomarancze i banany zrywac bez drabiny. ma dużą łape żeby tace swojemu panu dobrze podac. na lekarza sie pchaja, jak by mial w brzuchu grzebac murzyn to chyba bym z obrzydzeniem do siebie zyl do konca zycia, i pewnie bym sie zabil ale nie zrobilbym tego ze wzgledu na corke