Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tele-echo

przygarnolem kota z podworka!!!

Polecane posty

I wlasnie siedzi kolo mnie i drzemie, chyba mu sie cieplo zrobilo bo i podjadl tez troche!

Ja tego kota znalem od dawna, bo przemieszkiwal u mnie w garazu i dokarmialem go.Ale teraz zdobilo mi sie zal bo mroz -20! na razie jest grzeczny i nie psoci!

czyli to juz nie mały kociak, musisz go do kuwety przyzwyczaić, bo inaczej możesz przestac go lubic :)

Gość kebab z damaszku
a jak przejda mrozy to go wywalisz na dwor? jesli juz go wziales powinien zostac u ciebie na zawsze.

Gość kuweta to podstawa
dobrze się nim opiekuj

Gość kuweta to podstawa
mam nadzieję że ten topick to na serio, bo mało dobrych ludzi

Gość rysio z klasu
mój ojciec wywalił po jednej kupie koty strasznie śmierdzą

Najbardziej boje sie o moje skorzane meble!A kuweta chyba nie bedzie potrzebna bo bedzie wychodzil na spacery ze mna, Zreszta jak chodzilem na spacery to on i tak za mna chodzil.poza tym jest czysty bo nie raz zamykalem go na noc w garazui nie nabudzil,

Gość kuweta to podstawa
ja niestety przygarnąć nie mogę ale za to regularnie dokarmiam osiedlowe kociska, coś koło 5 sztuk

Gość omino parto
ja zabrałem dziś do domu 6 świń, tak mi ich było żal :( taki mróz a biedne świnki stały w wysokim dużym zimnym pomieszczeniu nie wiem dlaczego sąsiedzi pukają się w głowę :(

Gość kuweta to podstawa
czysty, nie czysty, jak mu się zachce to musi mieć gdzie zrobić co do mebli, trudno powiedzieć, koty raczej lubią drapać przedmioty o chropowatej powierzchni, coś co wg nich nadaje się do ostrzenia lub tępienia pazurów

Gość Homo Erectus 32
Na każdej porządnej wsi ludzie siedzą w drewnianej chacie a bydło w murowanej bo z niego się żyje i musi mieć dobre warunki

Gość kuweta to podstawa
mam nadzieję że jest więcej ludzi którzy mają dobre serce i pamietają o zwierzakach podczas mrozów

Gość Boematte
rysio z klanu nieprawda ze koty smierdza, koty to najcudowniejsze i najpiekniejsze ze stworzen , nie powtarzaj utartych,klamliwych sloganow rysio

Gość ..ania12..
chciałam zabrać do domu krówki taty ale się nie zgodził :( zgłosze go na policje :(

Gość Boematte
rysio z klanu nieprawda ze koty smierdza, koty to najcudowniejsze i najpiekniejsze ze stworzen , nie powtarzaj utartych,klamliwych sloganow rysio

Gość rysio z klasu
ja tam nie powtarzam tylko sam wiem, czulem jak waliło jednak miejsce zwierząt to nie jest w domu z ludźmi no ale jak ktoś lubi syf jego sprawa

Gość hbjkh
milo z Twojej strony :) boisz sie o meble? kup mu drapak, nie sa drogie. i pokaz mu do czego sluzy :) w sensie pokazuj mu ze drapiesz, nauczy sie. kuwete tez kup bo bedziesz mial kupki pochowane po katach :) jakby byly pytania to pisz, jestem specjalistka od kotow :P

Gość kuweta to podstawa
śmierdzą nie koty ale mocz kocurów to samo mozna powiedzieć o psach: śmierdzi nie pies ale psia sierść gdy jest mokra koty mają tą przewagę nad psami że są ciche, nie hałasują, nie muszą wychodzić na spacery i nie niszczą nic w domu gdy zostają same

Gość kuweta to podstawa
rysio z klanu też śmierdzi jak stawia kloca a mimo to nikt go z domu nie wyrzuca i nie każe spać na mrozie

Gość rysio z klasu
raczej na odwrót, jak masz w domu zwierzyniec i chlew to ty też cuchniesz :) mialem koleżanke w klasie co rodzice byli lekko nie hallo i mieli 30 kotów w domu, dziewczyna cuchła jakimś moczem, okropne to było, teraz już ją zabrali do rodziny zastępczej i żyje normalnie

Gość pilotz
miłośnicy zwierząt = ludzie samotni z zaburzeniami

Gość bfgbraaa
idz zrpb mu odrobaczanie

Kuwetwe mam w piwnicy po dawnym kocie, moge ewentualnie przyniesc.Moze nauczy sie zalatwiac do suchej kuwety bez zwirku i piasku.Dawny kot tak robil i wystarczylo poplukac i wytrzec i bylo czysto, bez zapachu.Ale mielem kiedys kota, ktory mialczal pod drzwiami jak chcial wyjsc sie zalatwic i musialem z nim wychodzic, i to o 6 rano czesto!

miłośnicy zwierząt = ludzie samotni z zaburzeniami- tak jest! jestem samotny, z zabyrzeniami, ale kotu to jakos nie przeszkadza!!!

Gość pilotz
spoko, nie mój biznes :) milego życia wam życzę w szwajcarii 278 tyś ludzi przyznaje sie do obcowania z psami i kotami :)