Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkie mi zeczy

gdzie można kupić rasowego pieska??

Polecane posty

Gość wielkie mi zeczy

bo w schroniskach raczej mają same kundle,a chciałabym rasowego golden retrivera;)czy są jakieś hodowle u nas takich psów?

Gość hhiggg
oczywiscie ze sa hodowle.Wystrczy ze zadzwoniz do najblizszego zwiazku kynalogicznego i poprosisz ich o spis hodowli danej rasy!

Gość wielkie mi zeczy
a skąd mam wiedzieć czy właściciele mówią prawde że np.to nie jest żaden mieszaniec tylko czystej rasy golden lub np.skąd mam wiedzieć czy ma rodowód??i ile mniej więcej włąściciele chcą za takie szczeniaki? ktos kupował?:D

Gość enncea
dziewczynko najpierw dowiedz sie wiecej o hodowlach psow a potem pisz takie glupoty bo normalnie rece i nogi opadaja. hodowle zarejestrowane w zwiazkach kynologicznych nie sprzedaja mieszancow bo za to groza im kary i zakmniecie hodowli. zarejestrowana hodowla nie ma prawa sprzedac ci psa bez metryki bo tym samym staje sie pseudo hodowla i naraza sie na kary. odpal googla nastepnym razem zanim zaczniesz pisac glupoty.

Gość Tuskolandia
poszukaj sobie hodowli albo na stronach różnych organizacji kynologcznych mają spis hodowli u nich zarejestrowanych

po pierwsze to dowiedz się więcej o psach, bo wygląda mi na to że masz jakąs zachciankę pod wpływem impulsu. i przemyśl jednak kundla ze schroniska-to najwspanialsze pieski. na goldena musiszmieć warunki i pieniądze. poza tym niestety chorowite psy

Gość wielkie mi zeczy
nie mam zachcianki bo mam już jednego psa właśnie mieszańca a teraz chciałabym mieć rasowego tylko zastanawiam sie ile kosztują,bo swojego dostałam za darmo i sie nie orientuje w cenach..

Gość goldeny od
goldeny rasowe od 1000zl do 3000zl zalezy od hodowli i rodowodu

Gość enncea
google.pl wpisz: hodowla cena

Gość a jakie przesłanie ma głębokie
im trzeba link do google może wkleić