Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadiana123

Pytanie do panów - jak to jest?

Polecane posty

Gość pure homme
powiem jeszcze ze znam przypadek gdy gosc wzial kobiete z synem i nie skonczylo sie dobrze.Kontakt nowego partnera z dzieckiem musi byc naturalny,rozwojowy i dobry.Ja z małą dogadywałem się świetnie

Gość lalaj_taki_jeden
Mam 25 lat i jakby taka nowo poznana mlodsza dziewczyna powiedziala mi, ze ma dziecko... pierwsza mysl, o ku** jakas puszczalska szmata, ktora wpadla w wieku 18tki albo cos kolo tego. Może właśnie w tym po części tkwi też problem? Może nie mów już na pierwszym spotkaniu, powiedz na trzecim... daj się najpierw trochę poznać. Wtedy szok dla faceta może być mnejszy. Jak powiesz o dziecku wyjaśnij też okoliczności, wspomnij o tej zranionej miłości... Cóż więcej mógłbym dodać, ja chyba bym się jednak wystraszył. Ale to przez to, że po prostu jestem jeszcze dość młody, głupi... małe doświadczenie z kobietami, a co dopiero miałbym zostać ojcem dla jakiegoś dziecka :/ po prostu wiedzialbym ze nie podolam. do tego od razu mysl: co na to rodzina, znajomi.... Cóż przykre ale prawdziwe, zbyt czesto ogladamy sie na innych. Wiem, ze to blad, ale Świata w jeden dzien nie zmienimy przeciez. Zycze Ci jak najlepiej, mam nadzieje, ze znajdziesz kogos wyjatkowego i odnajdziesz jeszcze milosc :) Z Twoich postow wynika, ze jestesnie tylko ladną, ale i fajną dziewczyną.

Gość śśśśślicznnnaaaa dżoannnaaa
znam dziewczyne, która wyszła za mąż za bogatego kolesia, miała juz wtedy dzieciaka z pierwszego małżeństwa, które rozpadło sie po pół roku z jej winy, bo do najwierniejszych nie nalezała, teraz jej nowy maz ma kase , ona skacze koło niego i zyja w sielance takze dziecko jednak nie przeszkadza chyba za bardzo :)

Hmm.. puszczalska w przeszłości. teraz tylko możesz złapać jakiegoś nadzianego gościa, który będzie chciał się pokazywać z lalunia Twojego pokroju, która sama daje sobie 10/10. oczywiście na boku będzie miał kilka innych, ale Ty będziesz tą reprezentacyjną, z którą będzie wszędzie wychodził. żałosna sprawa jednym słowem. Współczuję dziecku:(

Gość śśśśślicznnnaaaa dżoannnaaa
no przedmowca moze miec racje:)) ten nadziany mojej znajomej nalezy do tych raczej mało inteligentnych dresów co maja kase:))

Gość Blueyes
Poczekaj trochę jak twoje dziecko podrośnie, 3 latek może ich trochę przeraża.Znam osobiście facetów, którzy związali się z kobietami majacymi dzieci i wcale nie są to jacyś desperaci.Nic na siłę, poczekaj a zobaczysz,że i do ciebie szczęście się uśmiechnie.

Gość Nadiana123
No tak wniosek większości: ma dziecko czyli puszczalska. Poszłam do łóżka z ukochanym po 2 latach związku i tylko raz!I wpadłam. Od tamtej pory z nikim nie spałam.Skoro jeden stosunek w życiu mówi o puszczalstwie to tak - jestem puszczalska. Słuchajcie to nie jest tak,że ja na pierwszym spotkaniu walę z grubej rury:mam dziecko.NIE Jest zazwyczaj tak,że kogoś poznaję, rozmawiamy, umawiamy się w końcu na randkę.BARDZO dużo ze sobą gadamy bo chcę by mnie lepiej człowiekpoznał zanim mnie osądzi. No i najczęściej jest tak,że on mówi że bardzo chętnie by się ze mną jeszcze raz umówił bo jestem piękna,mądra itp. że nigdy takiej fajnej dziewczyny nie poznał itp - typowe komplementowanie.No i ja wtedy zazwyczaj mówię,że jest coś o czym powinien o mnie wiedzieć zanim któreś z nas się zaangażuje. Mówię,że mam syna.Tłumaczę,że wpadłam za pierwszym razem,że byłam zakochana ale się zawiodłam - dodaję,że nie szukam narazie ojca dla syna,żeby nie bał się że próbuję go w coś wmanewrować.I zazwyczaj jest tak,że koleś mówi ok to ja zadzwonię albo się spotkamy - tyle,że potem po takim ani widu ani słychu. Raz umwówiłam się z facetem o którym wiedziałam że ma nieślubne dziecko - pomyślałam ma to zapewne rozumie jak to jest.Ale gdzie tam - reakcja ta sama. Raz w pracy miałam miłego kolegę.Znaliśmy się 6 miesięcy,spotykaliśmy się codziennie w pracy.Super nam się gadało, widziałam,że mu się bardzo podobam.Do momentu aż moja koleżanka powiedziała przy nim o moim synu.Koniec.zaczął mnie unikać i na tym się kolegowanie i flirtowanie skończyło. Ktoś tu pisał o moich wysokich wymaganiach - a na jakiej podstawie takie wnioski?Nie jestem pustą lalą która leci na kasę czy śliczny wygląd.Akurat dla mnie liczy się to co ma się w głowie.Nie wyobrażam sobie być z kimś z kim się nie dogaduję. Nie chcę wrzucać wszystkich facetów do jednego wora ale niestety tylko z nędznikami miałam doczynienia. Wierzę w to że znajdę kogos dla siebie.Kogoś kto pokocha i mnie i mojego syna.Bo to nie jest kula u nogi.

Gość Nadiana123
studennntt Sama sobie nie daję 10/10 to opinia otoczenia.Napisałam to by podkreślić ze fizycznie ze mną jest wszystko dobrze-nawet bardzo.Nie dopisuj sobie.

Gość Ulisesmijantaz
Może jednak nie jesteś ładna - może Ci się tak zdaje?Wstaw fotę albo napisz do kogo jesteś podobna - zrewidujemy:P

Gość Nadiana123
Nie będę wstawiać zdjęć prywatnych bo to forum nie jest na to odpowiednim miejscem. Jestem bardzo podobna do tej aktorki: http://www.fansshare.com/media/content/gallery800_Odette-Annable-Hot-Gallery-3742.jpg Mam ciemniejsze włosy i zielone oczy.Uroda tego samego typu - jestem bardzo do niej podobna.Sami oceńcie czy jestem brzydka.Z resztą nie o wygląd tu chodzi w całej sytuacji. Jestem wesoła,inteligentna,zaradna,dowcipna,otwarta,pewna siebie.No nie wiem chyba takiej dziewczyny szukają faceci. Wiecie co jest mega przykre?Że syn-którego kocham ponad wszystko jest przeszkodą do zbudowania związku -oczywiście ZAWSZE wybiorę jego-wolę być sama ale z synem.Zawsze będzie najważniejszy.Szkoda tylko,że tak się moje losy potoczyły.I będę sama.

Gość Nadiana123
Dobra dopijam kawkę i biorę się do pracy:) Dzięki za słowa wsparcia-mam nadzieję macie rację i kiedyś kogoś znajdę:)