Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość krakowianka 30007

POTRZEBUJE POMOCY , LĘKI ... BŁAGAM O POMOC!!!!!!!

Polecane posty

Gość krakowianka 30007

witam mam 18 miesiecznego synka i meza , wynajmujemy mieszkanie , maz pracuje ja zostaje z synkiem w domu poki co , jestesmy na liscie oczekujacych do zlobka ale nie wiadomo kiedy sie dostaniemy.. moj problem jest nastepujacy, boje sie byc sama z synkiem w domu , nie umiem tego wytlumaczyc i pewnie duzo osob mnie nie zrozumie i sie nie dziwie ale tak juz mam , zwlaszcza gdy robi sie ciemno , maz wraca po 18 a tak po 16 robi sie ciemno i wtedy zaczyna sie najgorsze .. jestem wystraszona , wydaje mi sie ze ktos jest przy drzwiach, boje sie ze ktos sie wlamie , co chwile otwieram drzwi od pokoju i sprawdzam czy nie ma kogos w mieszkaniu.. nie wiem co robic , niechce tak dluzej zyc bo to mnie wykancza... mialam straszne dziecinstwo i to pewnie przez to , matka mnie straszyla , zamykala w ciemnych pomieszczeniach, puszczala mi straszne filmy gdzie ludzie sie zabijali jak mialam kolo 3,4 lat za kare i musialam ogladac i wiem ze to przez to .. teraz sie odbija na mnie to wszystko.. wkoncu zabrali mnie w rodzine zastepcza ale jako dziecko tez wtedy mialam leki, widzilam cos czego nie bylo ale nikomu nie mowilam bo sie wstydzilam.. pomozcie mi gdzie moge sie udac i czy da sie z tym skonczyc:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować