Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babe9797

prosze pomocy on chyba wie

Polecane posty

jej tez mam problem ale nie wiem jest taka aplikacja i robiłam eksperyment z koleżanką nie pokazało mnie lecz mam tą aplikacje i widziałam ze inna koleżanka mnie odwiedzała i ja się tak bardzo boje ze on to widzi ze ja jego profil oglądam cały czas wchodzę i przeglądam posty masakra nie no jak się dowiedział to kaplica jejć a wie ktoś czy da sie sprawdzić czy on tą aplikacje maa boże proszę niech ktoś odpowie a najgorsze jest to ze ja go często widuje bo chodzę na zajęcia dodatkowe i on tez chodzi i masakra nie chce żeby se pomyślał ze jakaś wariatka ze mnie jest plis pomocy i jak coś to pisze gdzieś ze on ma tą aplikację w postach ze na przykład on taką aplikację ma

słyszałaś kiedyś o znakach przestankowych? Masakra! Może wie, może nie - lepiej przestań go tak inwigilować :P

słyszałaś kiedyś o znakach przestankowych? Masakra! Może wie, może nie - lepiej przestań go tak inwigilować :P