Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szabadaga

Zaginiona Madzia i komentarze kafeteryjnych matek.

Polecane posty

Gość szabadaga

zmartwiona losem dziecka biedne dziecko , niewiadomo czy było na piersi , czy na bebiko czy na nanie albo innym mleku, przecież trzeba wiedzieć co takiemu dziecku dać do jedzenia bo inaczej biegunka, i trzeba do lekarza a taki porywacz jak pójdzie do lekarza jak porwane i co? niepójdzie do lekarza i dziecko się wykończy scarlett. „Moim zdaniem NIKT bez względu na porę dnia i warunki atmosferyczne nie miał prawa zabierać dziecka matce. matka 6miesięcznego dziecka „ porywacz nie zabrał wózka bo np jak ja bylabym porywaczem wolalabym się poruszac samochodem niz wózkiem...bc moze za rogiem zaarkowal samochód i juz za granice... polecajaca „a ja radze wszystkim tu zebranym bez wyjątku dobrze przytulic swoje dziecko i powiedziec mu jak bardzo jest kochane! mozecie juz jutro nie miec tej okazji baracholka „ ja niemoge przestać o tym mysleć..albo ta sprawa znajdZie finał niedługo albo ja zwariuje teneryffaa „ uważam ze policja zaprzepaściła wielką szansę na znalezienie tropu , ja bym zrobiłą tak : od razu matka w mediach powinna apelowac ze dziecko przyjmuje leki ( tutaj powinien być wymieniony lek którego nie stosuje się masowo , jakiś rzadki itp ) . Wszystkie apteki powinny byc poinformowane o czujnosci . Moze akcja na szeroką skale , ale duze pradwodpodobiestwo że jezeli jest porwana , przetrzymywana to ludzie którzy to zrobili swtaraliby sie zakupić ten lek , moze łatwiej by wpadli na trop . SMARTONE „Ja mysle ze to ktos ze znajomych zazdroscil im dziecka. Zabili dziecko i dobrze ukryli Dziwie sie ze policja jeszcze tego nie sprawdzila... szmit „ rodzice sa niewinni ktos 3 jest wmieszany w to i chcial ich skrzywdzic ale czemu przez to niczego niewinne dziecko ktore jest i bylo aniolkiem w ich zyciu musi byc jakies wyjasnienie tej sytuacji oby wszystko skonczylo sie jak najlepiej aby ta mala iskierka milosci wrucila do swoich rodzicow pranojaMaxymalna „ Szla wiedzac ze ktos ja sledzi.nie zadzwonila do meza nie zaczepila ludzi na ulicy nie krzyczala tylko przyspieszyla...hmm dziwne zachowanie ja bym prula jape ze bym umarlakow na nogi postawila!!!! cos tu nie halo „Zaden normalny rodzic nie wychodzi z domu z dzieckiem,zeby kusic los!kazdy chroni swoje dziecko jak moze,ale jak mus to mus.jakos trzeba sobie radzic! 0866k „W tej kobiecie jest coś złego... Widać to w jej oczach... ilona3003 „Ciekawe gdzie ta mala teraz jest! co sugerujecie? niektórzy pisali ze jest juz za wschodnia granica? i co mysliscie ze tak poprostu ktos wsadzil ja w foteliku do samochodu i wywiózl np do holandii? przeciez to szmat drogi.. a tylko droga lądowa wchodzi w gre..

Gość trafnę cię zaraz
no i ?

Gość asfdasfafafa
to są autentyczne komentarze?! Autorki niektórych są chyba mocno upośledzone...

Gość bartulkaaaa
tępe dzidy :D

Gość beznadziejnie zakochana:D
a ja mysle, ze jestescie nudne i na sile szukacie sensacji. Podniecacie sie jak kuzwa nie wiem co. Milion piecset topikow zakladacie i w kazdym piertolicie to samo. Porwano ja, zal mi rdzicow, ale ilez mozna?

Gość .,m,.mm,.m
hahahahahaha:) za wschodnia granica:):):) w holandii:):):):)

Gość bartulkaaaa
beznadziejnie zakochana- ale tu chodzi o komentarze tępych głów :D jak bardzo można być głupim

Gość dodam wiec cos od siebie tez
"ale słuchajcie I ostatnia, rzecz - oglądaliście tą konferencję prasową? Koleś chciał niby się rozpłakać w pewnym momencie ale nie dał rady, to było tak strasznie widoczne!" jakijanos "słuchajcie przegladałam profil matki na nk i zastanawia mnie jedno dlaczego wsrod 30 zamieszczonych zdjęć,swojego dziecka ma tylko jedno? potem ma pełno zdjec ze slubu i wczesniej tez z jakiegos "czuwania" a dziecka tylko 1. ja jak urodziłam moje to tak się cieszyłam ze pomimo zmeczenia jak tylko wrociłam ze szpitala to w tym samym dniu wrzuciłam juz pare. oczywiscie to tylko moje spostrzezenia i wcale nikogo nie osądzam ale to conajmniej dziwne. tak jakby wcale nie cieszyla się z dziecka." "I myślę, że każda kobieta, która kocha swoje dzieciaki zamieszcza ich fotki wszędzie gdzie się da, zwłaszcza jak są takimi słodkimi niemowlakami." "z tymi fotkami to tez dziwne,wsrod moich znajomych jak tylko urodzi sie dziecko to od razu pojawiają sie dziecka fotki,radosc rodziców i komentarze z gratulacjami a tu tylko jedno zdjecie jeszcze w fazie płodu,a wkoncu Madzia ma 6 miesiecy. "

:D sama mam dziecko ale takich herezji nie przyszloby mi do glowy pisac! :D z tymi fotkami jest mocne. :D

lecimy dalej:P jakijanos "pewnie ze kazda koebita ktora kocha swoje dziecko zamieszcza (jesli ma profil) jego fotki na nk,wiesz jak si e moja urodzila i zaczelam wrzucac fotki tak po pare co kilka dni to jakie były komentzrze!! nigdy tyle nie mialam i nawet ci z ktorymi mam słaby kontakt chwalili bardzo dzieciatko! a jaka duma dla mnie kazda matka to zrozumie ktora jest dumna ze swojego dzieciątka." tututuutututut "niestety rzecza przewazajaca na niekorzysc rodzicow jest ich wiek...22letni ludzie, dziecko pewnie z wpadki, mysle ze nie do konca je "kochali" tak jak kocha się dziecko chciane, ale tutaj mogę się mylic. i faktycznie po ich zdjęciach na fb chociazby widac, ze ojciec dziecka byl bardziej zajety a) walkami rycerzy? b) łazeniem po cmentarzach w chorych przebraniach c) wstawianiem zdjec na facebooka niz wlasnym dzieckiem, a wnioskuję to stad ze fatycznie zdjęcia u siebie tej Madzi nie ma zadnego...to jest dziwne, bo o ile mamuski wstawiajace 1000fot noworodka to idiotki, ale ojciec nie majacy zadnego zdjecia swojej corki 6miesiecznej to z kolei patologia troche w inną stronę. "

Gość Szokkkk
Szokujące .

truskawkowe cistkoooooooo "przeglądam sobie zdjęcia na necie , i sorry ale ci rodzice mają coś na sumieniu ! Leki lekami , nerwy nerwami , ale kto po czymś takim jak porwanie własnego dziecka zaklada wielkie kolczyki ( mówie tu o matce ) , albo ubiera sie w garnitur i krawat na konferencje ( nie ubierając sie tak na codzień ) ? " i jeszcze tak z perelek z macierzynskiego, to pojawialy sie wysnucia, iz sa patologia, bo maja dywan na scinie:D Jedna napisala, ze ona nigdy jak jest ciemno z domu nie wychodzi i tylko nieodpowiedzialne matki to robia, kolejna miala argument, ze matka ma wredna twarz. To by bylo na tyle:) Osobiscie uwazam, ze te wszystkie debilki jakie zacytowalam powinny miec odebrane dzieci w trybie natychmiastowym.

Gość ta jakijanos jest
najlepsza:D:D:D

Gość Szokkkk
Ta od wschodniej granicy rozłożyła mnie na łopatki , chociaż cała reszta ..... Szkoda gadać

Gość Hrabina Zdzisława z Bogdańca
żałosne na tyle, aż mój murzyn dostał palpitacji serca.

Gość bartulkaaaa
To już mamy miarę matczynej miłości! To ilość zdjęć na profil nk czy fb :D Czyli z mamy Madzi faktycznie nieczuła kobieta... Moja siostra też jest złą matką, bo dodała tylko jedno zdjęcie córki i to, o zgrozo, dopiero jakieś 3 tygodnie po wyjściu ze szpitala! :D Ten tekst z wrzucaniem fot "słodkich niemowlaków" zaraz po wyjściu ze szpitala świadczy tylko o spaczonej psychice debilnych matek.

Gość Krzykliwa
Bardzo ale to bardzo współczuje rodzicom dziadkom i wszystkim którzy ją znali i kochali ,ale nie wydaje mi się żeby była ona w Polsce bo gdyby była w naszym kraju to już by ją znależli powinni szukac gdzieś w krajach z kturymi sąsiadujemy i jeśli można jesli czyta to ktoś kto jej szuka to ja mam propozycje bo też chce pomudz idzcie do jakiegoś jasnowidza ze zdjęciem dziewczynki może pomoze spotkałam się już z takimi sytuacjami że naprawde nadprzyrodzone moce i czyjś dar pomugł i skończyło się wszystko dobrze zresztą wiem co to jest bo też stawiałam karty TAROTA i sprawdzało się moze nie wszystko ale wiekszośc już tego nie robię odkąd wyszłam za mąż i urodziłam dziecko wole się tym nie zajmowac chociarz jak ktoś nie prosi to postawie

Gość baba za kierownicą
I pomyśleć, że jak pewna aktorka-celebrytka powiedziała w mediach, że kobiety po urodzeniu dziecka mają "kaszkę zamiast mózgu", to prawie ją zlinczowano...

wierzyć się nie chce w to co czytam, moja babcia, kobieta starszej daty w życiu by na takiej podstawie nie osądziła, jak nasze kafeterianki :O brak aktualnych fotek na naszej klasie, wredna twarz matki, a także niechęć zwrócenia się do jasnowidza głównym powodem oskarżeń :O mam wrażenie, że wróciłam do czasów palenia czarownic na stosie, bo "źle im z oczu patrzy" :O

a to to w ogóle jakby ktoś niespełna rozumu pisał " zmartwiona losem dziecka biedne dziecko , niewiadomo czy było na piersi , czy na bebiko czy na nanie albo innym mleku, przecież trzeba wiedzieć co takiemu dziecku dać do jedzenia bo inaczej biegunka, i trzeba do lekarza a taki porywacz jak pójdzie do lekarza jak porwane i co? niepójdzie do lekarza i dziecko się wykończy" jakby owca :P