Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutneslonce21u

CO SADZICIE O MOICH WYMIARACH?

Polecane posty

Gość smutneslonce21u

wiem ze jestem jeszcze gruba, jestem miesiaca na diecie ale chce znac wasza opinie moje wymiary biust 114 talia 77 biodra 104 udo 61 mam 176 wzrostu i wszyscy mowia ze mam mocna budowe,

Gość ekler22
czesc kolezanko ja jestem o dziwo taka sama. i waze 86 kilo a ty ile wazysz?

Gość ekler22
no moze w biuscie mam kilka mniej :P przecenilam sie ale reszta sie zgadza. mam ogolny problem ze zrzuceniem kilogramow wszyscy mowia ze nie jestem gruba tylko taka duza po prostu ale ja nie chce taka byc !!

Gość smutneslonce21u
ekler ja waze 83 kg,mi tez wlasnie wszyscy mowia ze nie jestem AZ taka gruba ale jednak do idealnych wymiarow duzo brakuje :-(

Gość Dreamed I was an eskimo
Kawał baby.

Gość ekler22
no kawał kawał kurcze ale ja naprawde jestem okragła ale jakims grubasem nie jestem. rok temu wazylam 75 i co z tego jak ubranbia wogole mi sie nie zmienily . nikt tez mi nie powiedzial zebym przytyla. ja mam tak ze 10 kilo w tą czy w tą to wogóle tego po mnie nie widac

Gość ekler22
a ogólnie akuratnie swoje uda i nogi nbardzo lubie . najmniej lubie swój brzuch :P i ramiona bo mam bardzo grube. nienatura;nie grube do całej sylwetki

Gość basia01
Dziewczyny nie dołujcie się :)te kilogramy można zrzucić bez efektu jojo!Mogę wam w tym pomóc! Napiszcie do mnie na email:barbaranedza@pocz.onet.pl

To nie masz za bardzo czym się martwić. Masz sporą różnicę miedzy obwodem talii a obwodem bioder. Tak jest zdrowo.

Gość smutneslonce21u
a ja wlasnie mam ramiona szczuplutkie ,kosci nawet widac kiedys mi ktos powiedzial ze jak siedze to wygladam na rozmiar 38 :-) a 40 przewaznie nosze.

Gość smutneslonce21u
ale probuje schudnac jestem na diecie 1000kcal , w sumie schudlam juz 4 kg zobaczymy jak dalej bedzie , tylko nie chce juz z ramion i twarzy chudnac :-(

Gość ekler22
a ja sie az z ciekawosci za chwile pojde zmierzyc tylko powiedzcie mi gdzie mierzy sie talie a gdzie biodra bo nie wiem :)

Gość smutneslonce21u
talie w najwezszym miejscu a biodra w najszerszym :-)

Gość ekler22
ale biodra to sa ponizej stawów biodrowych mierzone czy powyzej (ja to nazywam na oponce)?

Dupe w najszerszym miejscu

Gość ekler22
ja mam takie wymiary ramię w najszerszym miejscu 36 biust 100 talia 80 brzuch tu gdzie oponka 104 biodra107 noga w najszerszym miejscu 61

Z talii musisz schudnąć 10cm. Kup sobie hula hop. Obrośnięta tłuszczem talia to nic dobrego.

Gość ekler22
wiem .jak wazylam 75 kg to mialam w tali 70 cm w brzuchu 96 w biodrach 104 w nogach tyle samo . . jestem na diecie ale narazie kilogramy jak staly tak stoja jak zaklete moze dlatego ze to dopiero 1 tydzien diety

Gość taka jedna chuda
smutneslonce21u- masz szczuplutkie ramiona? kości Ci widać? Nie rób sobie jaj tłuściochu! Weź się za odchudzanie! Wiesz że mając w tali więcej niż 75 cm grozi Ci dużo chorób z cukrzycą, nadciśnieniem na czele? Pewnie nie wiesz, bo tłuszcz Ci wszystko przysłania. Może Cię zmotywują moje wymiary 165/50 kg biust- 86 talia-62 biodra-86 udo-46,5 ramie- 24 A Ty ile masz w swoim chodziutkim ramieniu? Tak jak ekler pewnie! Czołem grubasy!

Zdrowa kobieta powinna mieć co najmniej 90 w biodrach.

Gość taka jedna chuda
No to jestem chora. A wiesz, że to zależy od wielu rzeczy jakie masz biodra? Jak masz szeroki rozstaw kości to masz dużo w biodrach ale dupke możesz mieć płaską. I na odwrót. Ja mam wąskie biodra, ale od jazdy na rowerze nie mam płaskiej dupy, tylko ładnie zaokrągloną!

Gość ekler22
taka jedna chuda nie chcialabym byc takim skrzatem 165 jak ty haha dla ciebie moge byc wielka i gruba a ja ci powiem tyle ze jestem kobieca i faceci to we mnie uwielbiaja

Gość taka jedna chuda
może i skrzat! ale ja ubiorę sobie szpilki i nie wyglądam jak chłop przebrany za babę. A przy Twoim wzroście i wadze wyglądasz na transwestytę ;) Faceci Cię uwielbiają powiadasz? Uważaj- bo od kłamstwa nos rośnie, a patrząc na Twoje wymiary nie tylko nos Ci urósł od kłamstwa tłusty obrzydliwcu ;p

Gość ekler22
poza tym moja mama ma 165 wzrostu i wazy 60 a wyglada jak chuda szczapa niech ci ta ten komentarz do myslenia

Gość ekler22
ty chyba masz jalkies ze soba problemy dziewczynko.

Gość ekler22
poza tym jak jestes taka chuda to co ty robisz w dziale diety?

Gość taka jedna chuda
Nie jestem dla Ciebie dziewczynkę. Jestem starsza od Ciebie (a wnioskuje to chociażby z posługiwaniem się poprawną polszczyzną w piśmie ;)) A na dziale diet jestem, bo kiedyś odchudzałam się tutaj z dziewczynami. Podglądam sobie jak sobie radzą. Mogę? :D