Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

warszawianka0005

wrzody czy nerwica?

Polecane posty

Może zacznę od tego, że kilka miesięcy temu zaczęły mi się problemy z żołądkiem. Nie wymiotowałam ( może raz ) ale mnie mdliło, czułam ucisk na brzuchu, pieczenie i ucisk w gardle do tego kęciło mi się w głowie. Byłam z tym u lekarza ale on powiedział tylko ze to moze byc zapalenie śluzówki żołądka lub wrzody i dał mi skierowanie do gastrologa. Na wizyte czekam juz 3 miesiące bo są takie kolejki. Niestety ostatnio zauważyłam,że objawy nasilają mi się gdy wychodze gdzieś dalej z domu. Dodatkowo mam ucisk głowy ( szczególnie pod uszami, przy zatokach oraz z tyłu głowy), ręce mi się zaczynają pocić, coraz bardziej mnie mdli i kręci mi się w głowie, czasami kłócie w klatce piersiowej. Przez to opuszczam większośc wyjść ze znajomymi :( mieliście może kiedys coś podobnego????? jak z tym walczyć i co to moze dokładnie być ??? podejrzewam, że to z nerwów ale nie wiem dokładnie

Gość problemy żołądkowe
często mają podłoże nerwicowe, więc się nie dziw . Nawet się kiedys mówiło, że wrzodowcami są dyrektorzy , bo maja taka stresująca pracę :)

tylko ja wlasnie nie weim czy to wrzody czy to moze cos zupelnie innego bo wciąż czekam na tą wizyte u lekrza. A to chyba jeszcze bardziej mnie stresuje :(