Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djbfdsj

CO WYBRAC Z TYCH TRZECH KIERUNKOW ? POMOCY NIE WIEM CO STUDIOWAC

Polecane posty

Gość djbfdsj

anglistyka administracja socjologia ???? co najlepiej z tych kierunkow studiowac ???

Gość poraaaaaaaaachaaaa
wszystkie do bani kierunki dla bezrobotnych.. no chociaz po administracji mozesz robic jako sekretarka gdzies czy cos

Gość trafnę cię zaraz
administracja

Straszny rozrzut, może zrób zestawienie w ramce za i przeciw odnośnie każdego z kierunków. I zobacz co powinno dać ci największą satysfakcję. Pieniądze mogą nie zrekompensować braku satysfakcji.

Gość zalezy co chcesz robic
jeśli kasę (tlumaczenia, korki itp) to anglistyka fajne studia, ale z pracą krucho- socjologia jak masz głowę do cyferek i prawa - administracja ja jestem socjologiem i chwale to sobie :P

Gość lopae
wybierz telefon do przyjaciela. przynajmniej noc miło upłynie :classic_cool:

Gość no jak tak mozn
jesli nie wiesz to zrezygnuj w ogole z pomyslu studiowania :O studia to nie przedszkole, nie trzeba konczyc 🖐️

Gość no jak tak mozn
mnie na przykład nie udało się skończyć przedszkola, nie mówiąc o podstawówce, ale jedna daje radę w życiu, nawet piszę na kafe

Gość no jak tak mozn
super podszyw, ha ha ha, normalnie usmialam sie jak kon.... :O

Gość anglisssstykaaaa
Wybierz anglistykę, nie ma roboty> Jak jesteś cienki to nie ma roboty! Jak chcesz to zawsze się da. Wiesz ile przedszkoli potrzebuje anglistek na króciutkie zajęcia, bo dzieci długo nie wytrzymają- znajoma pracuje i bierze 50-60 zł za takie zajęcia z dzieciakami w przedszkolu (Za jedne). Nie mówię o prywatnych korkach, prywatnych szkołach języka, z tego jest dobra kasa. A nawet , jeśli nie pracujesz w zawodzie jako nauczyciel, to z biegłym angielskim chętnie Cię przyjmą do różnych firm, w których zaawansowana znajomość jezyka to normalka.

Mam trochę bezrobotnych znajomych po anglistyce, już lepiej zrobić sobie kurs języka niż studiować. Ja żadnego kierunku z tych bym nie wybrała, ale gdybym musiała to administracja.