Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadumanaaaa

Kwitnące Herbaty

Polecane posty

Gość no jak tak mozn
kiedys cos takiego pilam, to co ja pilam bylo 100% naturalne. to sa recznie zwijane rozne listki i platki

ja piłam :classic_cool: 🖐️ no więc czy naturalne to nie wiem ale było to pare dni temu a nadal żyję fajne to dekoracyjne ale smak taki dość zwyczajny a spodziewałam sie czegos w nute zielonej herbaty

Gość zadumanaaaa
Czyli polecacie te herbaty. Widzę że na zdjęciach pięknie się prezentują. Dlatego to są białe herbaty. Czyli wszystkie kwiaty są suszone. A jak wygląda sprawa ze smakiem?? I czy wart wydać te 9 zł na taką przyjemność?

Kolega przywiózł mi z Japonii taką kwitnącą herbatę, był to kwiat wiśni, pięknie to wyglądało po zaparzeniu, smak też ciekawy. Nigdzie w Polsce nie natknęłam się na coś identycznego, jedynie w "Czas na herbatę" były takie, które prezentuje Allegro, tylko nieco droższe. Ogólnie polecam, sprawdza się też jako prezent.

Gość zadumanaaaa
Skoro jest taka bardzo dobra to czemu nie można jej dostać w sklepach lub marketach?

Gość gość
W biedrze sprzedają po 3 zł sztuka, ale nie kosztowałam.

Gość gość
Bio Active ma takie, kosztują chyba 11 zł za kilka sztuk, smak pomelo i jakiś inny, nie pamiętam, herbaty białe