Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikola555

cży to ciąża?

Polecane posty

wiem że spotkam się z wielką krytyka że strony uczestniczek forum. zdaje sobie sprawę z własnej nieodpowiedzialnosci i powagi sytuacji w jakiej znajduje się . zastanawia mnie cży jestem w ciąży. gdybym była byłby to 6 tydzień licząc od ostatniej miesiączki. okres spóźnia mi się już 8 dni. nie mam pojęcia dlaczego. mogłabym kupić test jednak jestem młoda a po za tym nie mam na niego pieniędzy. kochalismy się z prezerwatywa a nawet jeśli nie doszło do wtrysku. były to jak zaobserwowalam moje dni nieplodne więc.do ciąży nie powinno dojść. zastanawiam się co mi jest . mam twardy brzuch a śluz jest czasem biały i gesty czasem przeroczysty i rozciagliwy. oprócz tego swedza mnie sutki bolą jajniki... nie mam pojęcia cży jestem w ciąży cży nie. proszę o pomoc to dla mnie wazne.

Zaczyna mnie to powoli irytować. Dziewczyno, nikt ci nie wywroży ze szklanej kuli czy jesteś/ możesz być w ciąży. Współżyłaś to możesz być, a czy jesteś powie ci test lub lekarz. Testy bywają nawet po 6 zl w promocji,więc nie wierze, że Cię nie stać. A jak sie boisz krzywych spojrzeń to idż do drogerii samoobsługowej typu rossman. A jak rzeczywiście nie masz kasy to sie umów do lekarza na wizyte. Koniec kropka.

chodzi mi tylko o to cży to możliwe bez wtrysku z zabezpieczeniem i czyvpbjawyvmaga na to wskazać. nie chce wrozenia po prostu chce zostać poinformowana jakie jest tego prawdopodobienstwo

To nie jest możliwe! Idź do ginekologa,bo pewnie masz zaburzenia hormonalne:)Zajść w ciążę,to nie taka prosta sprawa.

Jeżeli pojawił się śluz rozciągliwy,który przypomina śluz płodny,to pewnie na dniach dostaniesz @. Ja mam taki śluz dzień przed @.

Gość oj dana danaaa
wtrysk :D

Gość Buahahaha :D
Teraz dopiero zauważyłam, że nie doszło do WTRYSKU :D:D:D

Gość oj dana danaaa
w sumie facet ma wytrysk , który wtryskuje w ciebie :D wiec wszystko sie zgadza :D

taa.. kurde dziewczyny dzięki przynajmniej trochę się posmieje :)) ale ciążą nie możliwa?

Nikola, a gdzie ta Twoja nieodpowiedzialność? Użyłaś prezerwatywy. I o ile masz 99% prawdopodobienstwa ze nie jestes w ciazy to jednak zdazaja sie wyjatki jak 1 do miliona wiec pewnosc da ci tylko test lub lekarz, nikt inny

Gość oj dana danaaa
nikola idz do lekarza i przestan pierdolic ! albo do nauki dziecko !

teoretycznie ciaza bez wytrysku jest mozliwa. gdyz jest mozliwe ze mial go wczesniej, potem si kochaliscie i mimo ze nie mial wytrysku w plynie przedejakulacyjnym znajduja sie plemniki z poprzdniego razu....

kochalismy się tylko rqz. pierwszy raz obydwojga a mam 15 rodzinka 16 ale urodziny w grudniu

oj, to ty z sexem nie igraj, bo u Ciebie jeszcze sie okres nie ustabilizował i nigdy nie wiesz kiedy masz dni płodne, a ciąża w tym wieku to tragedia

to stosowalas ta prezerwatywe czy nie ? bo jesli nie i moglas miec kontakt z partnerem bez zabezpieczenia to jest szansa ze mozesz byc w ciazy ale nie wielka... na drugi raz idz do lekarza i zapytaj o porade moze bedzie konieczne zastosowanie tabletki 72h . a o antykoncepcji poczytaj na wpadka.pl bardzo przydatne artykuly

Gość del mar
A jesteś w 100% pewna że wszystko było z nią ok? Nie pękła, nie zsunęła się?

jestesmy pewni że kiedy skonczylismy wszystko było ok i nie było nawet wytrysku