Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meluzynusiaczusia

emilka i bartek z pierwszej milosci, co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość pasują do siebie...
Emilka zamiast marudzić , że nie może tego zrobić Patrysiowi, powinna nie oglądać się na nikogo (zwłaszcza na zmarłych) i strzelić sobie bobasa z doktorkiem :D byłyby same plusy takiej sytuacji, chociażby to, że Bartuś jest ginekologiem i nawet nie musieliby jechać do szpitala - sam mógłby odebrać poród. Ja tam myślę, że ona w końcu ulegnie, przecież powiedziała wczoraj: "i kogo ja próbuję oszukać?" :)

Gość hot n fun
Bartek kochaś? hahah ale mnie rozśmieszyłaś :D romantyk to może tak, ale żeby od razu kochas? XD

Gość fakt, szkoda trochę
ale i Patryka było szkoda dla niej. Nie znoszę Emilki, ale jakoś kiedy była z Patrykiem zyskiwała trochę w moich oczach i myślę, ze tak samo by było gdyby była u boku Bartka:)

Gość aaaaaaaaaaaaah
ale wiecie co ? tak jak nigdy mi sie nie podobał tak teraz Bartek jest na pierwszym miejscu.

fajna para , może będzie ,ciekawe......... ale czy Emilka to musi być taką sierotką ? może wyrobi sie przy Bartku

szkoda, ze aktor grajacy artura odchodzi z serialu a anka znajdzie jakiegos fagasa na obozie.

Gość Ja też polubiłam Bartka
Kiedyś mówiłam o nim "ciepłe kluchy", teraz całkowicie zmieniłam zdanie, nawet nie pogniewałabym się, gdybym spotkała takiego porządnego faceta w rzeczywistości. Inteligentny, przystojny, kulturalny, wykształcony, obyty... doktor:D Emilka to całkowite jego przeciwieństwo (chociaż niby studia skończyła, nie wiem jakim cudem:D), ale cóż, może właśnie przy nim wyjdzie na ludzi...:D

Gość julita87h
ech ten Bartuś, powinien ją tak przyprzeć do muru, jak prawdziwy facet a nie tak się cacka z tą Emilką! :D Nie rozumiem jej w ogóle, wyskakuje z tym Patrykiem nagle, przecież on ją zostawił przed śmiercią i tak:O No chyba ze naprawdę tak mocno go kochała:O Tylko w takim razie dlaczego Kamilowi wpadła w ramiona ledwo Patryk wyjechał ?:O kretynka z niej totalna

Gość julita87h
Artur wyjeżdża tylko na jakiś czas, nie na zawsze! Moim zdaniem to dobrze zrobi wizualnej stronie serialu, bo on jest okrutnie brzydki :D:classic_cool:

Gość Co wam się stalo, że tak
nagle polubiłyście Bartka? wyprzystojniał czy co, by chyba mi umknęło? czy charakter mu się zmienił, tj. juz nie jest takim ciapą?:

Gość aaaaaaaaaaaaah
no mi np sie ostatnio śnił :D i jakos tak po tym śniee.:D:D... w ogóle zawsze był przystojny ale jakos tak przyslanial m igo artur i patryk

Gość julita87h
nie wyprzystojniał nagle, bo zawsze był przystojny, to po pierwsze, po drugie mi nie spodobał się nagle - zawsze (skrycie) się w nim kochałam:classic_cool:😭 Artur nie mógł go przysłonić, bo jest obleśny (szczególnie ostatnimi czasy...może jeszcze na początku serialu, jak miał taką fajną "mangową" fryzurę to jeszcze fajnie wyglądał, ale teraz to szkoda gadać:P) A Patryk, rzeczywiście... on to cały serial przysłaniał swoją urodą, urokiem, uśmiechem ...ech i pomyśleć, że on jest z nich wszystkich najstarszy, dacie wiarę?

Gość julita87h
Swoją drogą, nigdy nie przysniła mi się postać fikcyjna, jak to jest? Może opowiesz ten swój sen?:classic_cool:

Gość Pojadę klasykiem
Patryk był jak słońce, oświecał nas kazdego dnia (od piatku do poniedziałku:)) tak jak słońce oswieca nas promieniami - on swoją urodą🌼 R.I.P Patryk Skalsky Na zawsze w naszych sercach ❤️❤️❤️ Jednocześnie chciałam zaapelować do Emilki, że zrozumiemy ją, jeśli będzie chciała sobie ułożyć żytzie z kimś innym (docelowo: z Bartkiem) 🌼 Nie można żyć zamierzchłą przeszłością 😭

Gość eldoradoee
Ona jest z waldusiem wiec na dwa fronty leciec bedzie

Gość olonka
otóż to. a co sobie będzie dziewczyna żałować!

Gość a co to za klasyk
to o tym słoncu? bo przyznam szczerze ze w zyciu o tym nie słysałam wczesniej:classic_cool: ale zgadzam sie totalnie ze slowami klasyka :classic_cool:

Gość oni musz byc razem
together ❤️❤️ ❤️ ❤️

Gość and forever
:classic_cool:❤️:classic_cool:🖐️👄Emilka👄and👄Bartek❤️love❤️

Gość ruhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ależ jestem zdziwiona..heh...nie sądziłam że jest tyle wielbicielek bartka :D:D mnie osobiście on nigdy nie pociągał. Nie jest wg mnie przystojny,przeciwnie ma w sobie coś obleśnego. Nie jest brzydki ale nie nie..nie chciałabym z nim być. Miły doktorek ale co z tego..dla mnie wyksztalcenie sie tak nie liczy. Nawet go lubie ale jest taki nijaki...taka niezdara ale w taki nie ujmujący sposób. Nie ma za grosz uroku osobistego (oczywiscie wg mnie,widać jak bardzo gusta mogą się róznić) To już Artur przystojniejszy i właśnie nie obleśny,mi sie nie podobał wtedy kiedy miał tą całą mangową fryzurę :D A był okres że mi sie podobał,wtedy jak była ta sprawa z gangiem co go ścigał..ale też by mi nie odpowiadał,jego styl bycia i traktowania kobiet...byłby fajny jako kumpel. Albo na przelotny romans ale takich nie preferuję. Po tym co odwalił Berenice stracił w moich oczach Paweł w porządku chociaż bywa że też odwala ale podoba mi sie to jak potrafi kochać , nigdy swojej dziewczynie nie odwalił większego świństwa,raczej sam ma pecha do kobiet..alkoholik ale i tak go podziwiam przecież miał cieżkie dzieciństwo a musiał być jeszcze odpowiedzialny za nieznośnego młodszego brata Patryk fajny,fajniejszy niż bartek ale czasem był irytujący i pociągać to też mnie nigdy nie pociągał Mikser jak był z Olką to był fajny.Potem zaczął przynudzać Radek stracił w moich oczach po ostatnim zachowaniu a zyskał moją sympatie jakoś od momentu kiedy nie pozwolił temu swojemu koledze zgwałcić Sabiny Błażej jest jak dzieciak podobał mi sie ten kolega z klasy olki i błażeja co zakochał sie w Oli. Pamiętacie? Taki opalony,marcin chyba. On miał to coś Adam obleśny ale go polubiłam,nie jest taki najgorszy Ale dziwie sie Kindze że nie wybrała Bobka który jest przystojny i wydaje sie konkretny i inteligentny do tego porządny Mariusza lubie ale też obleśny i też ma na koncie głupią zdradę ogólnie to tam mało jest fajnych ludzi..prawie każdy coś głupiego odwala. Kobiet też sie to tyczy. Maryśka,Anka, kiedyś Kinga ( ostatnio ją lubię) - porażka. Emilka mocno irytująca ale to porządna kobita. I niebrzydka. Mimo wszystko pasowała do Andrzeja ale też wtedy była głupia. Z mirka wyrośnie fajny facet,mówię Wam ;) a tak to tam albo ktoś sie psuje,jak artur,majka albo ktos kto byl idiota sie trochę zmienia..jak Kinga czy Emilka,Mariusz, Wiktoria, Aurelia...po trochu i Anka. Hubert - myslalam na poczatku ze to jakis frajer ale zmienilam zdanie,w porzadku gosc i jednak umie walczyc o swoje, po prostu jest zaślepiony miłością do Majki Kamila mi szkoda,widać że miał dobre serce..ale głupiopostąpił :( Emilka i Bartek? Jestem na nie bo pasowali jako kumple i trudno teraz bedzie przywyknąc do takiej zmiany ich relacji.. wolałabym żeby wrócił Andrzej i zawrócił znowu Emilce w głowie byłoby ciekawie :D to totalny kretyn ale takie akcje z nim były że dla dobra serialu powinien wrócić.

Gość BARTUŚ obleśny?
? what?!?!?!?!? odszczekaj to, natychmiast! :D on jest taki seksi, że gdybym znalazła się z nim w jednym pomieszczeniu, to chyba bym eksplodowała z nadmiaru wrażeń wizualnych :classic_cool: rzeczywiście , coś musiał ze sobą zrobić (może plastic surgery? :classic_cool: ) , bo jakieś to podejrzane, że tak nagle wszystkim zaczął się bardziej niż zwykle podobać :classic_cool: Osobiście, moje zdanie na jego temat kształtuje się następująco: Ruchałabym go:classic_cool:

Gość Bartuś jest hot
"podobał mi sie ten kolega z klasy olki i błażeja co zakochał sie w Oli. Pamiętacie? Taki opalony,marcin chyba. On miał to coś" Ja pamiętam, ja! :D Strasznie on podobny do mojego kolegi z byłej klasy ;) Szkoda, że Olka go nie wybrała i teraz musimy oglądać tego Miksera z kinolem na pół ekranu 😭. "Ale dziwie sie Kindze że nie wybrała Bobka który jest przystojny i wydaje sie konkretny i inteligentny do tego porządny" Gdzie Ty tam masz jakiegoś Bobka? :classic_cool: Czyżby chodziło Ci o Robercika? Owszem, fajny jest, ale taki kenik z niego trochę (a nawet bardzo), więc nie dziwię się, że Ci się Bartuś nie podoba, nieogolony, ociekający seksem :classic_cool:🖐️ A ten Robert, to mi trochę Edwarda ze zmierzchu przypomina, nie pytajcie dlaczego:classic_cool:

Gość szkoda ze nie bd z wiki
ale i emilka moze byc

Gość ja tam sie ciesze
wg mnie pasują do siebie i to bardzo a Emilka sobie ubzdurała ze są tylko przyjaciółmi. Ale chyba w koncu zrozumiała, ze sama siebie oszukuje:) mowicie, ze oni od siebie się różnią, ale to przeciez dobrze, w końcu przeciwieństwa się przyciągają :)

Dajcie spokój to taki watek trochę na siłę :D Nie wiem, czy zauwazyliście, ale scenarzysta chce koniecznie Emilke wyswatać :D Najpierw Kamil, teraz Bartek :D Ale nie, nie będziemy mieli za złe :classic_cool:

Gość ruhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nic nie odszczekuję ;) wcale nie chodzi mi o to że jest nieogolony,to akurat do niego pasuje. Ale to chyba raczej dobrze że podobają nam sie różni faceci,co by to było gdyby wszystkim kobietom podobał sie 1 ten sam facet! pozabijałybyśmy sie wzajemnie ;) No chodziło mi o Roberta,a chyba Bobek to jego ksywa z dzieciństwa. Czy ja wiem czy taki z niego kenik? Mnie sie Zac Efron kojarzy z Kenem :P "A ten Robert, to mi trochę Edwarda ze zmierzchu przypomina, nie pytajcie dlaczego" dlaczego? :classic_cool:

Gość meluzynusiaczusia
Emilka sie wyrobila przez te lata, fizycznie i umyslowo. Na poczatku darla tylko morde i byla srednio inteligentna;p Teraz nadal jest prosta dziewczyna, ale juz ogarnieta. Nie brak jej inteligencji i urody. Ale pasowala bardzo do Patryka... Pamietacie jak tylko sie poznali? zabawne to bylo:P i w ogole on ja kochal bardzo prszez tyle lat i ona jego;p Po co on ja zostawil? Bo chcial byc z synem????? Mogl pojechac do syna a potem po nia wrocic. A Bartek nigdy nie widzial w Emilce kobiety. A teraz widac czuje sie odpowiedzialny za nia, polaczyla ich smierc przyjaciela;)

Gość meluzynusiaczusia
Emilka jest bardzo ladna, pasuje wizualnie do Bartka