Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misss1994

zapach cebuli !pomocy.

Polecane posty

POMOCY! Znalazłam sposób na pozbycie sie łupiezu i było napisane zeby starkowac cebule i nałozyc tą papkę na wlosy. Zrobiłam tak. potem nie mogłam pozbyc sie tego zapachu cebuli. myłam juz 2 razy dzis włosy pryskałam parfumami wszystkim zeby pozbyc sie tego zapachu i nic. pomóżcie. jakie są sposoby żeby się tego pozbyc! ? :(((((

Gość samura
polej sokiem z cytryny albo mieloną kawą

Gość saamura
jakie idiotyczne jak się nie znasz to się nie wypowiadaj i nie pytaj o pomoc jesteś debilką jak ta od czosnku

sory ale ktoś się podszył. bo ja mam nick ' misss 1 9 9 4 ' a ten ktos ma ' misss l 9 9 4 ' wiec to nie ja pisałam !! ;/

Gość saamura
idź się leczyć kretynko

Gość saamura
podszyw jebnij się młotkiem po jajach

co ja wypisuję, błagam o pomoc, dwie gigantyczne cebule gonią mnie po mieszkaniu i wołają "zjemy cię, hopsasa!", czy to jest normalne, czy mi się tylko wydaje????? co o tym sądzisz misss1994??? a nie, to znów pytanie do mnie!!!

Gość saamura
nie przejmuj się tym kretynem podszywaczem, może spróbuj zetrzeć czosnek z pietruszką i taką papkę włóż sobie do cipki? powinno pomóc

saamura, spadaj z tego topiku, ja tu mam poważny problem!!! teraz gonią mnie cztery dorodne cebule, w tym jedna ze szczypiorem na wierzchu!!! przecież mamy zimę!!!

Gość saamura
tak cię zatyka odór cebuli??? poza tym nieźle jesteś powalona, żeby rozmawiać sama ze sobą

Gość bfgbraaa
zapach cebuli po zjedzeniu, wlasciwie siarczków neutralizuje jogurt naturalny, tzn z kulturami bakterii nie jakieś sztuczne danio. Myślę, że mozesz i sprobowac takie cos na wlosy, nałożyc na wilgotne spłukane ciełą[a nie jak zawsze zimną powinno byc na koniec] i potrzymac to jak maseczke. daj znac jak poszlo

Gość ssssssssssssssssssssssakana
Unikaj też czepków kąpielowych, trzymania długo ręcznika na włosach... Nie "kiś" ich. Niestety, poduszka przejdzie zapachem więc może nalóż poszewkę na poduszkę, której nie lubisz. Staraj sięteż myć jak najzimniejszą wodą. Ciepła utrwala zapach

włosy malowałam jakos na poczatku grudnia. no juz prawie nie czuc cytrynka chyba pomogła. moja mama powiedziala ze do jutro powinno przejść ;p mam taką nadzieje ;p

na dworze... bez czapki??? ale przecież ja nie pisałam nigdzie o łupieżu na głowie, mam problem w miejscu intymnym, a tam nie zakłada sie czapek... :-(

Gość saamura
podszyw na prawdę jebnij się w te jaja

Gość bfgbraaa
spłukane ciepłą wodą* :o

Spoko, mam nadzieję że przejdzie. Z doświadczenia ci powiem że zapach się neistety utrzyma dłużej niż dzień, ale życze, abyś nie śmierdziała cebulą długo, bo to żadna radość ;)

ssssssssssssssssssssssakana kurde no musze się pozbyc masakra jakaś. nigdy więcej eksperymentów ! hehe;D

dodam jeszcze, że mam bogate doświadczenie w rozsiewaniu różnych woni, cebula to w sumie jedna z najmilszych, obok końskiego łajna i kocich wymiotów (te drugie są świetne na opryszczkę, ale zapach utrzymuje się ok. miesiąca)

obrzydliwe, tego raczej nie spróbuję, choć opryszczkę mam rówie pokaźną co łupież... co do tego ostatniego, to kiedy idę ulicą, przechodnie myślą że śnieg pada :-)

No proszę, za mnie też się ktoś zabrał :-) Chciałabym mieć tyle wolnego czasu.