Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

po co ludzie wlaza na kafe???

Polecane posty

50% zeby zabic czas, 50% zeby wyladowac frustracje z czego jakies 90% calosci to nalogowcy. bez bicia przyznam, ze w obecnej chwili siedze tutaj wlasnie po to zeby wyladowac frustracje. i mam ochote byc chamska a mnie moja moja kultura tylko powstrzymuje.

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqe
ja wlasnie juz nie wchodze. Mam czarny nick ale nawet nie chce mi sie logowac. Same chamy tutaj siedza. Moja ostatania wizyta to jakies 4-5 miechów temu. Dzis weszlam bo wkurzyl mnie szampon:D

Jakie chamy, ja jestem wyjątkowo kulturalny a miewam okresy w których wyrażam się poprawną polszczyzną godną ucznia prof. Jana Miodka :)

Gość ja wchodze dla paru
inteligentnych osób, których nie sposob spotkac w realu, ale inteligentni trzymają sie razem a pustaczki i fustratki solo :O :D 🖐️

Gość ten sam,
a ja się dzisiaj wkurwiłem bo pomyliłem pojemniki i zamiast posłodzić to posoliłem sobie herbatę :o

Gość pl
o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zdesperowana na bulki zarabia spierdalaj projekcie, jestes nudna

Gość -ABC-
na cafe od lat powstaja fajne topiki gdzie sie ludzie lubia i utrzymuja znajomosci, mam fajne kolezanki na cafe :D

Gość mimimimimimizbanow
mówi sie zgode albo aprobatę ciemnoto a nie zachęte :O zachęta to galeria ale ty galerianko podstarzała pewnie znasz tylko galerie handlowe

Gość -ABC-
a zlosc trzeba wyladowac na tej lub na tym kto cie wkurwil :D

Gość bfgbraaa
wszystkie jesteście grube, tłuste i próżne, lansujecie się na tych głupkowatych tematach i myślicie, że tym zabijecie życiową pustkę i własne nieudacznictwo, wstrętne lachony do garów, do sprzątania, poduszki poprawiac swoim fagasom, z wdzięcznością, że wogóle sie wami zainteresowali, lafiryndy przebrzydłe dobranoc

Ja wchodze czasami, kiedys czesciej. Kiedys to prawie nalogowo. :) Teraz wiecej czytam niz pisze bo mi sie nie chce. I tak ludzie nie doceniaja, ze im sie poswieci czas i napisze jakas sensowna rade. Gdy mam problem to zaloze jakis topik albo cos. ZDZ ------> 🖐️ 🌼 Nie denerwuj sie. Nie warto. :)

Gość bfgbraaa
nawet fagasa nie masz, nędzna namiastko człowieka