Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleo549

wygarnełam mu a on powiedział, ze musi to przemyśleć

Polecane posty

Gość kleo549

jw

Gość kleo549
jestem z chłopakiem poł roku, myśle, ze dobrze nam sie ukąłda, ale w niedziele zrobił coś co mnie zabolało dziś mu to wygarnęła a on powiedział, ze musi to przemyśleć, czy to moze oznaczać, ze chce zerwać

Gość kleo549
przeprosił mnie ale gdy mu powiedziałam, ze nie zmył naczynia a go prosiłam i nie pomogł mi nieść bagaży napisał to juz wiem o co chodzi i że musi to przemyśleć jutro pogadamy, dlaczego tak zareagowal

Gość kleo549
to jest nasza pierwsza powazna kłótnia...

Gość bfgbraaa
nie przejmuj się :p od pierwszej kłótni do konca zwiazku droga daleka. Nie bierz wszystkiego do siebie, jesli on zachowal sie nie fair to ty nie szukaj winy w sobie. z facetami trzeba czasem po chamsku

Gość kleo549
dzięki... tak poczułam się poniżona ale wiem, ze zrobil to nieświadomie...jutro sie spotkamy i mam nadzieje, ze sobie wszystko wujaśnimy, dzikuje za odpowiedź :)

Gość kleo549
wiem, ze czasami jestem za dobra dla niego, ale gdy to sobie uswiadomie to nadrabiam ;)naprawde nie chcialbym go stracic bo jest cudownie ale wiem też że nie można pozwolic sobie wejsć na głowę

Gość bfgbraaa
ja ostatnio zrywalam ze swoim to dopiero sie obudzil ze swojego letargu zapominania o mnie i marnowaniu czasu na gierki :o po chamsku trzeba ale i z klasą :P

Gość kleo549
ja takie rozstania ciężko przeżywam, jakkażdy zapewne... ale jak człowiek jest zakochany to taki zaslepiony, dopiero po oochłonięciu widzi,że dobrze się stało

Gość kleo549
dobra to powiem co mnie spotkalo to moze powiecie jak powazny jest ten problem. w niedziele powiedzial mi ze wyglądam jak burak i wywalil na moja glowe swoje spagetti :(