Gość transteteczka30 Napisano Luty 1, 2012 Mam do sprzedania plastry Transtec 35 g/h całe opakowanie + 2 plastry , za całość 100 zł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość transteteczka30 Napisano Luty 27, 2012 ponawiam moze potrzebuje ktos z was albo rodziny lub znajomych tych plastrow? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość transteteczka30 Napisano Marzec 18, 2012 moze potrzebuje ktos z Was znajomych w rodzinie tych plastrow ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trans Napisano Marzec 18, 2012 witam jestem zainteresowany kupnem plastrów. proszę o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość transtec Napisano Marzec 19, 2012 obserwuję ten wpis od wczoraj jak napisałem i się nikt nie odzywa. a możę Ty masz dostęmp jakiś inny do plastrów. odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość transteteczka30 Napisano Marzec 25, 2012 Witam , przepraszam ze dopiero teraz odpisuję... juz dawnioej zalozylam tu kilka watkow ale nikt nie odpisywal ... ale dobrze ze dodalam do moich tematow ...:) obecnie jestem w zalobie i mnostwo spraw do zalatwienia i niestety w bardzo ciezkiej sytuacji... a te plastry to : Transtec 35 g/h - cale opakowanie + 2 plastry dodatkowo :) nie ukrywam, ze 120 zl nawet bardzo by mnie ucieszylo, bo jestem niestety w bardzo ciezkiej sytuacji po starcie mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość transteteczka30 Napisano Marzec 25, 2012 w jednym opakowaniu jest 5 plastrow w saszetkach i mala korekta :plus 3 plastry, a nie 2 czyli cale opakowanie (5plastrow) + 3 dodatkowe plastry 150 zl, moge wyslac poczta moja mama musiala szybko przejsc na 52 a te 35 mam niewykorzystane widze ze jest ktos zainteresowany, bardzo mi milo :) czekam na odpowiedz caly czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość transteteczka30 Napisano Marzec 25, 2012 w powyzszym poscie mialo byc: mala korekta: ( bez zadnego jezyka ) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość transteteczka30 Napisano Marzec 25, 2012 juz jutro moglabym wyslac poczta , szkoda ze osoba powyzej nie zostawila adresu emailowego ... :( ... moze jeszcze tu zajrzy .. pozdrawiam cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piotrans Napisano Marzec 26, 2012 Witam. To wezme to wszystko za 150 zł.Prosze odezwać sie na meila krzysiek5050@poczta.onet.pl Pozdrawiam serdecznie i wyrazy współczucia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość transteteczka30 Napisano Marzec 26, 2012 witam :) dobrze, odezwe sie napewno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piotrans Napisano Marzec 26, 2012 mój meil krzysiek5050@poczta.onet.pl Czekam na info na meilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość transteteczka30 Napisano Marzec 26, 2012 juz wysłałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość transteteczka30 Napisano Marzec 26, 2012 Mam nadzieję, że email doszedł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marines2222222222 Napisano Grudzień 29, 2012 Czy założycielka tematu lub ktoś inny ma jeszcze do odsprzedania plastry transtec lub inną formę buprenorfiny ? Byłbym bardzo skory do odkupienia - proszę o kontakt na adres email marines3@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michcioms Napisano Marzec 10, 2013 Również potrzebuje ten lek prosze o kontakt na majkel0007@hushmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 17, 2014 sprzedam cale opakowanie transtec 35 po kuracji nenamik@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Halina_anilah Napisano Wrzesień 8, 2015 Transtec® 35 µg/h system transdermalny(20 mg w plastrze; 35 µg/h) Sprzedam 4 opakowania po 5 sztuk + 3 sztuki gratis. 4 opakowania = 200zł + koszt przesyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 8, 2015 matko jedyna! idzcie po recepte i do apteki, to sa takie silne leki a wy hcecie sobie je przez neta sprzedawać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Halina_anilah Napisano Wrzesień 9, 2015 Może i silne są ale co maja z nimi zrobić osoby których najbliżsi odeszli z tego świata a ich używali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helpawel Napisano Kwiecień 20, 2016 Czy ktoś jeszcze posiada plastry na sprzedaż bądź tabletki podjęzykowe? Proszę o info na helpawel@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elka 65 0 Napisano Wrzesień 25, 2017 Witam serdecznie. Mam do odstąpienia, pozostałe po chorobie męża ,plastry Transtec oraz tabletki Tramal Retard 100 oraz zawiesinę Megalia 240. Może ktoś z państwa potrzebuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2018 Ja potrzebuje-masz jeszcze? Mozesz wyslac? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćjaja Napisano Wrzesień 13, 2018 Witam mam plastry prosze o kontakt agnieszka270382@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Buprenorphinum Napisano Listopad 25, 2018 Witam potrzebuje transtec proszę o kontakt abcddcba1234@wp.pl,będę wdzięczny. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kupię Napisano Luty 28, 2019 Haj, też jestem zainteresowany kupnem. Kontakt: 23poniesonfire@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poleczeniu Napisano Kwiecień 6, 2019 Mam do sprzedania pozostałe po leczeniu 7szt plastrow Melodyn (buprenorfina) 35mg. Czy komus potrzeba? Prosze zostawić mail w razie potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kupie Napisano Czerwiec 10, 2019 Witam Jeżeli ktoś ma plastry Transtec Melody’s itp to prosze o kontakt jckbojar@gmail.com Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ktoś Napisano Czerwiec 15, 2019 Witam.poszukuje plastry Transtec 35mg iwonkaau@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość 007 Napisano Lipiec 31, 2019 Potrzebuję tych plastrów. Jeżeli ktoś coś, proszę zostaw jakąś wiadomość lub jakiś znak po sobie, a ja zrobię wszystko żeby się z tobą skontaktować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach