Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiemonia

nie wiem co zrobić...

Polecane posty

Gość takasobiemonia

byłam wczoraj na wywiadówce u syna (kończy 6 klasę) i jak pokazałam oceny na półrocze mężowi to się zaczęło.. syn ma 4 tróje i 2 z matmy.. opuścił się w nauce,to fakt,wogóle ma teraz ciężki charakter-chyba taki wiek. mąż mój stwierdzł, że trzeba coś zrobić z tym i zacząć z nim siedzieć przy lekcjach.problem w tym,że powiedział, że mam zrezygnować ze swoich zajęć (ćwiczę 5 razy w tygodniu od 18,30 do 20 na sali) i siedzieć z nim przy książkach.jak stwierdziłam,że podzielimy się tak, że ja będę do 18 a on potem to bezczelnie zarzucił mi, że fitnes jest ważniejszy... mam mętlik w głowie,nie wiem co robić.

Gość takasobiemonia
wiem właśnie, a te zajęcia sprawiają mi ogromną frajdę. bolą mnie zarzuty męża ,tym bardziej,że to on kiedyś namówił mnie na nie a ja naprawdę załapałam i pokochałam to.

Gość o rany ludzie
3 dni w tyg ty z nim siedzisz, 3 dni ojciec, 1 dzien ma wolnego dzieciak i po problemie. ogranicz fitness na jakiś czas do 3x w tyg, hyba ze wzgl na dzieciaka to nie bedzie duży problem?

Gość takasobiemonia
wiem wiem, jednak wczoraj już się nie dało.jak wróciłam z zajęć to siedział naburmuszony i zaraz poszedł spać.

Postaraj się uczyć dziecko przed zajęciami z fitness lub po nich. Możesz również na jakiś czas zrezygnować z 2-3 zajęć - do czasu aż mały poprawi oceny. Jeśli nie to przełóż zajęcia na późniejsze lub wcześniejsze godziny.

Gość takasobiemonia
tylko nie rozumiem tego, że ja mam rezygnować z własnych przyjemności z jego lenistwa?/

Gość takasobiemonia
nie da rady przełożyć,bo tylko wtedy się odbywają-uroki małego miasta

Gość takasobiemonia
a synal głupi czy wybitnie tępy nie jest-po prostu leń

Gość daj.spokój
i ty się dziwisz że syn się opuścił w nauce i w ogóle coś się z nim dzieje niedobrego skoro obydwoje nie macie dla niego czasu...???!!!!!!!!!!!!!!!!! O zgrozo, po co wam dziecko było.........?

"i ty się dziwisz że syn się opuścił w nauce i w ogóle coś się z nim dzieje niedobrego skoro obydwoje nie macie dla niego czasu...???!!!!!!!!!!!!!!!!! O zgrozo, po co wam dziecko było.........?" Nooooo.... Chłopakowi na pewno się miło zrobiło, jak rodzice zaczęli się licytować - "Ty się niem zajmij!", "Nie! Ty się nim zajmij!", "Nie! Ja nie chcę, Ty się zajmij!"

Gość takasobiemonia
jesteście niesprawiedliwe.. to nie jest tak że nie mamy czasu,bo pomagamy zawsze.chodzi o to główn7e,że on ma totalnego olewatora na wszystko.mamy córkę rok młodszą i nie ma z nią takich problemów. jak miał czytać lekturę to głupa ciął że czyta ,z książką siedział a ze sprawdzianu 2.jak proponowałam żeby czytał przy nas na głos to nie chciał..

Gość zegar z kukułką
monia spójrz prawdzie w oczy : 5 dni w tygodniu znikasz z domu na co najmniej 2-3 godziny na fitness, tak ? A jeszcze jakieś zakupowe szaleństwa, internetowe portale społecznościowe....etc..... Przyjrzyj się sobie. 12-13 lat to faktycznie jest trudny wiek, ale tym bardziej musicie być czujni ( oczywiście razem z mężem, ale o jego sposobie spędzania czau nie piszesz). Masz w ogóle czas dla dziecka/ci....?

Gość zegar z kukułką
monia spójrz prawdzie w oczy : 5 dni w tygodniu znikasz z domu na co najmniej 2-3 godziny na fitness, tak ? A jeszcze jakieś zakupowe szaleństwa, internetowe portale społecznościowe....etc..... Przyjrzyj się sobie. 12-13 lat to faktycznie jest trudny wiek, ale tym bardziej musicie być czujni ( oczywiście razem z mężem, ale o jego sposobie spędzania czau nie piszesz). Masz w ogóle czas dla dziecka/ci....?

Gość zegar z kukułką

Gość zegar z kukułką

Gość zegar z kukułką
monia spójrz prawdzie w oczy : 5 dni w tygodniu znikasz z domu na co najmniej 2-3 godziny na fitness, tak ? A jeszcze jakieś zakupowe szaleństwa, internetowe portale społecznościowe....etc..... Przyjrzyj się sobie. 12-13 lat to faktycznie jest trudny wiek, ale tym bardziej musicie być czujni ( oczywiście razem z mężem, ale o jego sposobie spędzania czasu nie piszesz). Masz w ogóle czas dla dziecka/ci....?

Gość przelotnie
hahahaha jak nie szło to nie szło, ale jak poszło to hurtem !!!!!!! :) widzisz jaka byłam zdeterminowana ? Też mam dziecko w tym wieku.

Gość takasobiemonia
oczywaście że mam czas dla dzieci. w domu nie ma mnie zaledwie 1.5 h dziennie wieczorem. w domu cały czas spędzamy razem,zresztą pracuję w ich szkole przez co widzimy się od rana do wieczora. na neta mam czas w pracy tylko,bo potem mi szkoda. a mąż..pracuje na dwie zmiany,jeden tydzień rano,drugi popołudnie,weekendy wolne.ale po pracy leży przed telewizorem,albo kończy robotę na kompie i tak leci.a ja mam tylko te 1,5 h dla siebie, bo praca, dzieci,zakupy,dom,obiady. kiedyś jeszcze sprawdzał zeszyty, ale stwierdził że synal duży więc po co.a teraz do mnie pretensje bo na fitnes jeźdźę..