Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakmi słów

Jak powinni zachowywać się rodzice porwanego dziecka

Polecane posty

Gość brakmi słów

Oto temat, w którym możecie stworzyć poradnik jak NALEŻY się zachowywać w takiej sytuacji. Piszecie, że rodzice porwanej Magdy zachowują się nie tak jak trzeba, więc proszę teraz wpisać jak powinni:

Gość chicas walk
' kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień '

wg kafeteryjnych mądral ojciec powinien powiesic sie z rozpaczy przed kamera. tylko wtedy byłby wiarygodny

Gość gdyby rozpaczal
to zaraz by napisali ze to sztucznie wyglada i ze cos kreci

Gość lena ##
PROWOKACJA policja powinna karać takie wypowiedzi jak ta powyższa

Gość askaeslakla
powinni caly czas plakac, byc zalamani, najlepiej jakby jeden z nich sie powiesil lub sie zabil, wtedy wszytskie baby na kafe bylyby wnieboiwziete, bo tak powinno sie zachowac! oczywiscie to o pisze jest ironia ...

Gość lena ##
mam na myśli Autorkę topiku

Moim zdaniem rodzice Magdy dobrze się zachowują . Nie przeszkadzają w śledztwie , ale i robią co tylko mogą . Ja bardzo współczuje całej tej rodzinie . Co oni muszą przeżywać to straszne ! Jak widzę tą matkę - opuchnięte oczy , czerwony nos , wymęczony głos mówiącą do ludzi to aż mi się żal robi . Ojciec jest spokojniejszy , ale też widać po nim ogromny żal i gniew do porywaczy . W pierwszy dzień widać było chyba prababcię Madzi jak strasznie płakała , zakrywając twarz rękoma . TO JEST TRAGEDIA ! Podziwiam rodziców Madzi , że tak dobrze się trzymają , o trzeba być silnym . Mam nadzieję , że małej Madzi nic nie jest i porywacze niedługo zlitują się oddadzą małą . Może akurat połakomią się na kasę i brak kary . OBY !

Gość chicas walk
i po co sie znów rozpisujecie ? w Uwadze wszystko jest pokazane ! Matka i ojciec są na tyle wiarygodni na ile scenariusz ( tak bo w takim programie też jest scenariusz ) jest napisany .. i oni wiedzą co mają mówić .. zresztą są na lekach uspokajających !

Gość askaeslakla
dlaczego karac autorke topiku ? zadala pytanie. przeciez na kazdym watku kafeterianki napdaja na tych rodzicow i pisza jak to powinni sie zachowywac, tu narazie cisza. dajcie usust swoim fantazjom ...

Tak, tez uważam że każdy na wszelki wypadek powinien dokładnie wykuć na blachę wytyczne z tego poradnika :p

Gość brakmi słów
Lena nie zauważyłabyś ironii, nawet jak spadła by ci na głowę...

Gość lena ##
Masz rację - nie wyczułam ironii. Ale to dlatego, że już nie rozróżniam ironii od "szczerej prawdy" niektórych piszących w tematach związanych ze zniknięciem tego dziecka. Współczuję tej rodzinie i rażą mnie te głupoty, które ludzie wypisują.

Gość brakmi słów
I dlatego założyłam ten wątek, by wszystkie mądrale mogły się wypowiedzieć jak wg nich ci rodzice powinni się zachowywać by spełnić ich oczekiwania.

Gość an2anet
Zajmijcie sie swoimi sprawami a nie osadzacie innych bo wedlug waszago mniemania nie zachwuja sie odpowiednio

Powinni rozpaczać, ale nie za bardzo bo wtey kafeteryjne kobity napisałyby że za bardzo tragizują. Najlepiej gdyby ojciec zaczął jeździć po całej EU i państwach ościennych ze zdjęciem tego dziecka, bo jedna mama mieszka we francji i nie słyszała w ichniejszych mediach info o porwaniu. A oprocz tego ktoś powinen popełnić samobójstwo i wtedy byłoby to najbardziej spektakularne i potwierdzało prawdę, niezależnie od tego jak jest.

Ponad to matka dziecka powinna zrobić operacje plastyczną, bo jej wyraz twarzy jest - " okrutny i fałszywy", dodatkowo zacząć nosić okulary przeciwsłoneczne bo - "zło aż się jej z oczu wylewa".

Gość mi tez to smierdzi
Skonczcie juz z ta madzia bo sie wymciotowac chce. Ale wyczyn tej matki jest dla was nauzka! Nie wolno wchodzic w paszcze lwa.Bo ona jest albo glupia albo uposledzona,bo zauwazyla faceta za nia a mimo to nie zareagowala,wybrala jedynie dluzsza droge:D Pewnie z 10 sklepow minela po drodze i do żadnego nie weszla

same nakrecacie się tworząci biorąc udział w głupich wątkach . Tak bardzo żal wam rodzciów madzi którzy czytaja niepochlebne kometarze ? A same dolewacie oliwy do ognia . Brawo .