Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdyby rozpaczal

kafeteryjne śledztwa - Madzia, Iwona Wieczorek, Smoleńsk itd.

Polecane posty

Gość gdyby rozpaczal

Z moich obserwacji: na kafe siedzą sami psycholodzy,policjani, detektywi, kilku jasnowidzów też się znajdzie... czytałam już o strzałach w smoleńsku, o tym że to rosjanie zestrzelili samolot, o facecie z ręcznikiem który zgwałcił, zabił i nie wiadomo co jescze, teraz o porwanym dziecku, którego rodzice są podejrzani bo są za spokojni..więc pewnie sami coś zrobili Madzi ludzie opanujcie sie z tymi śledztwami, są ludzie którzy się tym zajmują jak potrafią....skoro macie takie informacje, to idzcie z tym na policje a nie tutaj prowadzicie jakies dochodzenia i sami sie nawzajem nakrecacie. Czyw wy w ogole zdajecie sobie sprawe z tego, że tacy ludzie jak np. rodzice, znajomi Iwony...czy też rodzina Madzi przeszukuje internet w poszukiwaniu jakichkolwiek informacji? Na pewno cudownie przeczytac, że jest sie zla matka bo sie wyszlo na spacer z dzieckiem...albo jest sie patologiczna rodzina bo ma sie dziecko w mlodym wieku... pomyślcie zanim cokolwiek napiszecie :/

Gość ejsmencka
Nic nawet nie mów... Na macierzyńskim to dopiero się dzieje w sprawie Magdy... Te pieprznięte mamusie wiedzą lepiej niż policja jak poprowadzić śledztwo albo stwierdzają na podstawie dywanu na ścianie, że rodzina jest patologiczna Ci ludzie są tak niewiarygodnie tępi, że wydaje im się, że wiedzą o wszystkim co robi policja i nie dociera do nich, że wiele informacji, które policja zebrała nie może zostać ujawnionych!

Gość gdyby rozpaczal
widziałam co tam sie dzieje...tragedia....chyba niektorzy ludzie zyja tragedia innych i wyraznie sprawia im to przyjemnosc

Gość ejsmencka
jest tak jak mówisz. Nie potrafią się przyznać nawet przed sobą do tego, że fascynuje ich taka kryminalna zagadka i nie mogą pogodzić się z tym, że może to być zbyt proste więc doszukują się jakiejś patologii, skomplikowanych rozwiązań- żeby było ciekawiej. Tylko nie myslą w tych pustych łbach o tym, że kopią leżącego w ten sposób.

Gość gerdddda
No ja wlasnie napisalam na jaednym takim topiku, ze dokladnie tak samo zachowywali sie po tragedii smolenskiej. Od razu wiedzieli kto jest winny i jak to wszystko wygladalo. Eksperci od siedmiu bolesci :D

Gość gdyby rozpaczal
wiesz co wydaje mi sie ze głównie to sa osoby ktore nie maja swojego zycia, siedza 24 h/d w domu i przeszukuja internet w poszukiwaniu taniej sensacji...a tu bach! i trafia sie zaginione dziecko, to dopiero jest temat...i juz sie zaczyna...domysly, sledztwa... identycznie bylo z Iwona Wieczorek... tylko czekać aż znowu telewizja nagłosni czyjes zaginiecie...i znowu sepy sie rzucą..:/

Gość ejsmencka
Tak, ja widziałam niektóre komentarze kobiet, które tak się wczuły w tę sprawę, że tylko nią żyją, pisały, że już wariują itp :O Zero własnych zainteresowań, jakiegoś własnego, ciekawego życia. Mnie też zaginięcie tego dziecka zaciekawiło bo jest to nietypowa sytuacja i czekam aż coś się wyjaśni, ale nie żyję tym i nie rozpaczam, bo przeciez nie znalam ani tego dziecka, ani tej rodziny.

Gość gghhzuu
bo tak rodzice sa winni za smierc madzi jak rosjanie za Smolensk i tyle w tym temacie.

>>>Na pewno cudownie przeczytac, że jest sie zla matka bo sie wyszlo na spacer z dzieckiem...albo jest sie patologiczna rodzina bo ma sie dziecko w mlodym wieku... pomyślcie zanim cokolwiek napiszecie :/ No jasne, użalajmy się nad Kasią, która przywaliła cegłami zwłoki swojej córeczki. Współczujmy i wspierajmy. Niech czyta i wie, co o szmacie myślą ludzie.

Nie wiem tylko, czy w nowym mieszkanku Policja zapewniła im dostęp do internetu. Ale znając przedsiębiorczość tych młodych ludzi, pewnie i z tym problemem potrafią sobie poradzić.

Gość masz calkowita racje musztarda
jak pisalam ktoregos dnia w jakims temacie o tej kurwie,i jechalam po niej to mnie ktos zwyzywal ze mnie na policje poda,ze to sa nieuzasadnione obelgi i takie tam pierdoly..zalosne!od tego kurwa jebana mac sa fora zeby pisac o tej sprawie...

Gość masz calkowita racje musztarda
na pewno maja necik,napewno...a niech suczysko czyta co ludzie mysla o niej i jej chorym mezusiu

Gość hggugf
No to moze teraz poszukamy Iwony

Gość gggzdr
wystawili tablice przed miejscem gdzie Madzia była zasypana gruzem-nie kochała Cie matka,cała Polska pokochała. Ja wam proponuje jeszcze stworzenie laleczki voodu Katarzyny W. i wbijanie jej szpilka. Moze wtedy zaspokoicie swoje osądy i obedzie sie bez kamieniowania.