Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veryAnka

Jakie szkolenia na rzesy polecacie?

Polecane posty

Gość veryAnka

Dziewczyny, jak w temacie. Chcialam zrobic sobie kurs na Xtreme Lashes. Robila ktoras? Gdzie? Za ile?

Gość dominiczka p.
Ja robiłam szkolenie przedłuża w New Nails, w Warszawie. Dostałam go gratis za kurs wizażu i nie planowałam jego zakupu, ale okazało się, że było to naprawdę przydatne, bo w naszym salonie właśnie właścicielka wprowadza te usługi, a ja jako jedyna się na tym znam. Zgadnij co będę z tego miała ;-)

Gość krambera
No to miałaś niezły fart hehe Nie byłam na szkoleniu z rzęs, ale faktycznie widzę, że coraz więcej babek pyta się o to w salonie. W sumie to dziwne, że szefowa jeszcze nie skierowała kogoś na takie szkolenie. Z aktualnej kadry nikt nie ma w tym doświadczenia.

Gość dominiczka p.
Właśnie dlatego ja sobie je zrobiłam. Kiedy pojawia się nowe szkolenie, a my nie mamy u nas takiego zabiegu, to po prostu się go uczę. Chodzi oczywiście o zarobki. Jeśli ja będę to umiała to szefowa nie wyśle nikogo na szkolenia.

Gość krambera
Podsunęłaś mi dobrą myśl na przyszłość. Chcę nareszcie zwiększyć zarobki, ale jakoś mi to nie wychodzi. Może faktycznie jak zrobię z góry jakieś szkolenie z czegoś, czego nie mamy w salonie, to dobrze na tym wyjdę. Popatrzę ;-)

Gość dominiczka p.
Tak jest w każdej branży. Jeśli w branży pojawia się nowa usługa, to w firmie musi być ktoś, kto będzie ją wykonywał. Najłatwiej zlecić to osobie, która sama się przygotowała, a nie tracić czas na posyłanie kolejnej na szkolenie.

własnie ukonczyłam kurs z Myscara i polecam Wam bo to naprawdę fajna nowa opcja .Samo szkolenie trwa raptem kilka godzin-robiłam w Select, bo robilam tam i inne kursy jakis czas wczesniej. Wracając do kursy to generalnie jesli umiecie pracować z pensetką to naprawde z powodzeniem po tych kilku godzinach szkolenia będziecie spokojnie mogly taki makijakz "permanentny" (utrzymuje się 2do 3tygodni) od razu wykonywać na klientkach. Sam zabieg nakladania trwa gdzies około godziny oczywiscie w zaleznosci od tego ile razy klientka chce warstw (maksymalnie daje się 5, ale przy 4 juz widac mocno wytuszowane rzesy).Szczerze zachecam

Moja dziewczyna robiła w Select, tylko ona doklejanie rzęs. To się chyba nazywa 1:1 czy jakoś tak. Podobno wymiatają! Kurs to praktyka i tam tak było. Wróciła do domu to i mi chciała nakładać bo stwierdziła że mam za krótkie;) ale załatwiłem jej swoją siorkę. Podobno superowa instruktorka widać że się zna a i przy tym całkiem wporzo. Jakbyście chcieli namiar to piszcie. Zapytam jej.