Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FioletkaSE____85

śmierdzący problem u faceta.......

Polecane posty

Gość etrgtehteh
jak nie chce się golić pod pachami ( nie dziwię się ) to zaproponuj mu, żeby te włosy przycinał na dość krótko, żeby łatwiej było skórę umyć. poza tym polecam jakiś bloker zamiast antyperspirantu, działa dłużej

Gość huuuuurejnica
piersze słyszę żeby te blokery szkodziły sercu...rozwiń to

Gość Nie paryżanka...
huuuuurejnica>>>:) ja tez mojego "obwachuje" noca jaks ie do niego przytulam. uwielbiam zapach jego ciala:) szczegolnie spoconego po seksie:P

Gość kijanka19999
a mój wcale nie używa antyperspirantu :I Tzn w lato tak, ale w zimę nie.Co z tego że się kaie codziennie jak i tak od niego wali, kiedyś taki spocony przyszedł uprawiać ze mną seks, myślałam że się pożygam

Gość fgdgfhgjk
widocznie koles ma taki smierdzący zapach potu, pewnie je byle co. moj facet ma bardzo piekny zapach potu, przyjemny, nigdy nie czulam takiego u faceta ;) i wloski ma oczywiscie, bo ogolony facet jest dla mnie oblesny

Gość fdfd
bleee no i mowcie ze facet golący pachy to pedal!! jak tu nie idzie wytrzymac z takim flejtuchem klaki pod pachami sa ochydne, klaki w kroczu też!!!

Gość fajna żonka ;)
taaaaaaaaaaaak, też tak myślę, że dobieramy się względem zapachów :) mój były śmierdział okropnie, nie znosiłam jego zapachu, czuć było nawet przez gruby sweter :p teraz mam faceta który się nie tylko goli pod pachami, ale i używa antyperspirantu, a spocony pięknie pachnie :D

Gość huuuuurejnica
mój czasami mówi zebym dała spokój z tym wąchaniem( chyba boi sie ze powiem ze capi) ale tylko raz tak powiedziałam

Gość huuuuurejnica
mnie jara taki lekki zapach potu, no ale nie smród, a jak capił i sie umył niedokłądnie to co to jest jak nadal nie smród?

Gość mariner
Patrzac z dystansem na problem potu u faceta/kobiety to nalezy przyjac ze jesli pot partnera odzrzyca nas oznacza to ze biologicznie nie pasujemy do siebie.tzn potomstwo ztakich partnerow obarczone jest wysokim ryzykiem bycia obarczonym jakas wada genetyczna. To Natura informuje nas ze to nie ten ! W procesie ewolucji zwierzeta wyksztalcily mecahnizm przywabiania osobnikow o dobrym kodzie genetycznym do siebie poprzez atrakcyjny zapach.Konkretnie feromony,ktorych zrodla lokalizuja sie wlasnie pod pachami i w miejscach gdzie najobficiej wydziela sie pot.Feromony nie maj zapachu ale pot z nimi zmieszany juz tak. Przyjemny zapach potu mowi -ten partner jest dobry do wymiany genow ! Laczcie sie w pare! i robcie dziecko! Tak ze jak czytam o smierdzeniu faceta to rodzi mi sie w glowie pytanie ,po co te dziewczyny sa z tymi facetami?przeciez to nieporozumienie . POszukalyby sobie facetow "nosem: i nie byloby problemow :)

Gość Nie paryżanka...
no wlasnie: nos mnie nie zawodzi:P uwielbiam zapach mojego faceta:)

Gość dooonerKK
:o

Gość jestes z nim pol roku i juz
sie gzicie? osz ty kurwo

Gość FioletkaSE____85
a czy napisalam ze sie GZIMY? naucz sie czytac idioto

Gość napisalas ze mu w smierdzace
krzaczory zagladasz w nocy

Gość a palke tez mu
wonhasz?

Gość FioletkaSE__ __85
Tak, ale najczęściej to anusa, mmmmmm

Gość Oczywiście że
ten problem nie dotyczy tylko menów.Miałem znajomą która śmierdziała już z daleka.Fakt to był pasztet.Ale kwestia zapachów jest kwestią fizjologii/przemiany materii.Miałem kolegę który po 1 godz.od kąpieli śmierdział strasznie.U mnie jest odwrotnie.Mogę chodzić w jednym T-shircie tydzień albo nawet dwa tygodnie,tak samo jest ze skarpetkami.Zero zapachu.Może organizm wydalający te smrody się oczyszcza?Ale ja wolę być bezzapachowy/tylko perfumy/.Może będę żył krócej ale....

Gość Lolliila
widze, ze nie tylko ja mam ten problem!

Gość Lolliila
ktos jeszcze ma?

Gość zaeerinaa
up

Gość gość
przestudiowalam wszystkie sposoby na smierdzacy pot pod pachami. kapalam sie 2 razy dziennie uzywałam wszystkiego co jest dostepne na rynku na ten problem, probowalam tez sposobow naturalnych(soku z cytryny octu winnego etc i nic!. robiłam badania.(było wszystko w porzatku) chodziłam do dermatologa wszyscy rozkladali rece. Uzywajac wszytskich tych specyfikow czy naturalnych czy kosmetycznych podrazniałam sobie pachy. podkładałam reczniki wkladki na pocenie przecierałam pachy recznikami papierowymi i to byl na poczatku zwykly pot(smierdzacy). po robieniu tych wszystkich rzeczy podraznilam sobie tak pachy ze po jakims czasie pojawił sie jeszczce gorszy smrod nawet nie wiem jak go mozna opisac cos jakby kwas mlekowy, jakbym nie umyła miejsc intymnych chyba z miesiac.w pracy ludzie smiali sie i wytykali palcami ze sie nie myje ze smierdze jak skunks jak ryba i nie wiadomo co jeszcze. to moze załamc czlowieka tymardziej ze to nie wynikalo z braku higieny to było cos na co nie miałam wplywu. w koncu ostatni raz poszłam do dermatologa i mowie co jest a ona na to ze ludzie robia podstawowy blad uzywajac antyperspirantu tylko w dzien powinnismy uzyc antyperspirantu na noc po kapieli na czyste cialo poniewaz to własnie w nocy pory gruczolow sie zamykaja (spimy i nie mamy raczej jakiegos wysilku fizycznego)a rano uzywajcie antyperspirantu ile chcecie i powiem tak POMOGLO, ja osobiscie uzywam antyperspirantu kryształu z soli naturalnej. ale mozecie uzywac jakiegokolwiek.(wszystkie antyperspiranty stosowane na noc dzialaja jak etiaxile i inne tego typu srodki z wyjatkiem tego ze po tych silniejszych czlowiek sie nie poci (to jest nie wskazane)a po tych ktorych uzywa sie na codzien pocimy sie ale bez zapachu)na poczatku proponuje uzywanie codziennie z czasem co 2,3 dni aby nie podraznic pach (wiem z wlasnego doswiadczenia.mam nadzieje ze komus pomoge chociaz w taki sposob bo wiem jakie to uciazliwe, aha i wystarczy kapiel tylko raz najlepiej wieczorem ( czym czesciej sie myjemy zcieramy swoja naturalna powlke na skorzea to tez naraza skore na podraznienia) aha i chciałam jeszcze na koniec dodac PIJCIE DUZO WODY MINERALNEJ to tez pomaga oczyscic organizm