Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FioletkaSE____85

śmierdzący problem u faceta.......

Polecane posty

Gość FioletkaSE____85

Mam dość nieprzyjemny problem ze swoim facetem a mianowicie - zapach potu spod pach. Problem polega na tym, że mój facet po pierwsze nie chce golić włosów pod pachami a po drugie... no właśnie: - myje się wieczorem - rano nakłada antyperspirant w kulce na te KŁAKI (wiadomo, że wieczorem po kąpieli i w nocy człowiek się poci) więc na te śmierdzące włosy i skórę nakłada antyperspirant zarówno w nocy jak i rano po prostu nie mam ochoty się do niego przytulać- gdy śpi bez koszulki bo czuję wtedy ten zapach który mnie odrzuca gdy śpi w koszulce to jest ok, nie czuć tego smrodu... jesteśmy ze sobą dopiero pół roku i nie wiem w jaki sposób mu to powiedzieć, podsuwałam mu już artykuły na temat higieny tzn - wieczorem się myjesz - RANO PRZED UŻYCIEM ANTYPERSPIRANTU MYJESZ PACHY !!! żeby zmyć pot z wieczora, z nocy... on uważa że się nie poci w nocy a ja to czuję... czy macie podobny problem? jak mu to powiedzieć żeby zaczął myć pachy rano?

Gość kjjk
Większość facetów to flejtuchy. Jeśli nie zwalczysz problemu teraz, nie licz, że kiedyś to się zmieni. Wiem, co mówię.

Gość mirelllaaaa84
mój facet bierze prysznic 3 razy dziennie, rano i wieczorem się myć to podstawa, nie ma nic gorszego dla kobiet niż śmierdzący facet, a fujjj

Gość qkab cs
oj normalnie. umyj se pachy, bo je*iesz

Gość kjjk
Większość facetów to flejtuchy. Jeśli nie zwalczysz problemu teraz, nie licz, że kiedyś to się zmieni. Wiem, co mówię.

Gość murzyni tak mają
śmierdzą strasznie :)

Gość mirellllaaa84
mój facet bierze prysznic 3 razy dziennie, rano i wieczorem się myć to absolutne minimum, nie ma nic gorszego dla kobiety niż śmierdzący facet, a fujjjj

Gość makarellllaa84
mój facet bierze prysznic 3 razy dziennie, rani i wieczorem się myć to absolutne minimum. nie ma nic gorszego dla kobiety niż śmierdzący facet, a fuuujjjj

Gość makarelllaaaa
mój facet bierze prysznic 3 razy dziennie, rani i wieczorem się myć to absolutne minimum. nie ma nic gorszego dla kobiety niż śmierdzący facet, a fuuujjjj

Gość makarelllllaaaa
strach pomyśleć co ma w majtach za smród . nie dotknęłabym takiego nigdy więcej, nawet cała w lateksie jakbym była :D

Gość FioletkaSE____85
i jeszcze nie rozumie tego, że przez to ze ma 5cm kłaki pod pachami to antyperspirant który nakłada pokrywa własnie te włosy... a nie skórę po prostu włosy są wysmarowane aż mi słabo

Gość sandra buldog
O Boże ale wy sie cackacie z ludźmi, o bo wielki panicz sie obrazi... prosta sprawa - gdy do niego podejdziesz i wyczujesz pot mówisz: -Kochanie myłeś dzisiaj sie pod pachami? -nie, bo myłem sie wieczorem -acha, no to umyj sie tez teraz bo czuć pot, pewnie sie spociłeś w nocy Mój facet kiedyś zareagował na podobną uwagę wielkim oburzeniem, na to ja mu powiedziałam: słuchaj jak chcesz to sie myj, ja Ci tego nie mówie na złość, tylko po to, żebyś nie musiał sie wstydzić przed ludźmi smrodem. Liczę na to, że ty mi będziesz mówił podobne rzeczy kiedy coś ode mnie wyczujesz. A co on z tym zrobi to już jego sprawa. Ale w tym wypadku nie obraził sie i poszedł sie umyć. No i ze względu na moją krzywą przegrodę (oddycham w nocy przez usta i wszystko mi zasycha w ustach) również mój luby pyta rano, czy umyłam zęby, bo ludzi pozabijam :)

Gość FioletkaSE____85
i jeszcze nie rozumie tego, że przez to ze ma 5cm kłaki pod pachami to antyperspirant który nakłada pokrywa własnie te włosy... a nie skórę po prostu włosy są wysmarowane aż mi słabo

Gość wiem doskonale o czym mówisz..
miałam ten sam problem z facetem , wydawało mi sie wtedy ze wystarczy z nim porozmawatac i zrozumie , o w jakim byłam błędzie !!!! powiedziałam mu spokojnie o co chodzi i rozpetało sie mega piekło ten duren nie zrozumiał ze smierdzi i powinien cos z tym zrobic poniewaz jest uciazliwy dla otoczenia oburzył sie moimi słowami ,obraził , nie wierzył, winą obarczył mnie poniewaz cyt, pewnie przed okresem i czepiam sie jednym słowem nie uwierzył ze smierdzi jakis czas potem kopnełam w dupeeee smiedziela niech capi komus innemu

Gość wiem doskonale o czym mówisz..
miałam ten sam problem z facetem , wydawało mi sie wtedy ze wystarczy z nim porozmawatac i zrozumie , o w jakim byłam błędzie !!!! powiedziałam mu spokojnie o co chodzi i rozpetało sie mega piekło ten duren nie zrozumiał ze smierdzi i powinien cos z tym zrobic poniewaz jest uciazliwy dla otoczenia oburzył sie moimi słowami ,obraził , nie wierzył, winą obarczył mnie poniewaz cyt, pewnie przed okresem i czepiam sie jednym słowem nie uwierzył ze smierdzi jakis czas potem kopnełam w dupeeee smiedziela niech capi komus innemu

Gość Moj sie ogolnie na mnie
obrazil i mnie rzucil, bo mu sie kazalam myc codziennie i zawsze przed sexem (a po 3 godz smierdzial jak knur - gdyby nie ja chyba by sie tydzien nie myl), zmieniac bielizne choc co 2, 3 dni, zmieniac przepocone koszulki. Wymienil mnie na lepszy model i teraz jej tam yebie smierdzacym niedzwiedziem, a ja mam slicznego czystego faceta ;)

Gość FioletkaSE____85
I jeszcze z tylka mu wali i z jajec, ale to akurat mi nie przeszkadza!

Gość huuuuurejnica
ehh.. mam ten sam problem, tylko ze mój facet ma ogolone pachy i myje się codzinnie to chyba robi to niedokładnie, bo anwet jak wyjdzie spod prysznica to aj czuję smród spod pachy ajkby sie nie umył w ogóle, powiedziałm mu raz zeby dokładnie wyszorował je, wydaję mi się, że po prostu jego pot ma tak intensywny zapach, chyba polecę mu jakiś antyperspirant apteczny

Gość zwalczająca grypę
Jestem kobietą, myję się wieczorem, a rano już nie, zreszta po co. Używam blokera ziaji wieczorem 2x w tygodniu. Naprawdę działa i nigdy nie śmierdzę, nawet w najwieksze upały. Wszyscy piszecie, że niby myjecie się rano i wieczorem. No cóż.... osobiście w to nie wierzę, bo zazwyczaj od takich osób najbardziej capi!! ;)

Gość zakamarki umysłu
podobno jeżeli facet Wam śmierdzi to nie pasuje do Was genetycznie i tyle. Uciekać, nie uprawiac seksu. Jezeli facet pasuje do nas genetycznie to im bardziej spocony tym nam lepiej pachnie. Mnie zapach poprzedniego draznił a akutalnego mogłabym po siłowni wąchać godzinami ;P

Gość zwalczająca grypę
zakamarki umysłu nawet fajna teoria ;)

Gość mylitllepony^^
zacznijmy id tego ze swiezy pot wcale takmocno nie smierdzi:/ jak np na silowni ktos sie spoci to widzisz ze jest mokry ale nie smierdzi jakos specjalnie dopiero znoszony niedomyty pot wali:P wiesz wiesz- facet jest poprostu niedomyty i ma kolonie bakterii w tych kłakach FU

Gość FioletkaSE____85
pierdzi strasznie jak idzie to zawsze pierwszy ja za nim,jestem czarnulką ale jak tak bedzie dalej walił chałaśliwe bąki to pewnie zrudzieje,bo już zaczynam dostawać piegi,niewiem dlaczego,karze mi robić loda a jego ogon tak capi jak on,wiec nyje go najpierw spirytusem by go odkazić

Gość Yachu Chrystman
Ja śmierdzę lasce ale z dupy.

mam podobny prblem z matka. mowie jej ze smierdzi od niej okrponie zwlaszcza jak wroci do domu np z zakupow, a ona na to ja sie nie poce co ty gadasz ja sie nie poce... tylko ze jak przychpdzi to kazdy ucieka od niej otwiera okno itd. ale ona sie nie poci przeciez... masakra.

Gość zakamarki umysłu
inaczej: mój ma kłaki na calym ciele i nigdy mi nie śmierdzi. Nooo, powiedzmy ze jak jest chory i niezdrowo sie poci juz 2 dzien z rzedu. To z zapachem to prawda. Bardzo duzo miałam o tym na studiach. Dlatego np. zapach potu naszego rodzeństwa płci przeciwnej jest dla nas często intensywny i nieprzyjemny.

Gość huuuuurejnica
to chyba racja z tym zapachem i dobraniem się , kiedyś podbał mis ie facet ,a le zapach jego potu mnie po prostu odrzucał... jesli chodzi o obecnego i jego niedpmytą pachę...hehe...ja lubie go czasem sobie obwąchać, ale jak nie wali tylko lekko czuć, lubie ten zapaszek, ale nie taki znoszony:/

Gość Witek00956
ja tam myje sie dwa razy w tygodniu a kąpie sie raz na dwa tygodnie i nie smierdze i jest mi tak dobrze

Gość malska
każdy sie poci każdy, musi myć zęby,ale są wyjątki znam ludzi którzy nie myją zebów od urodzenia mają po 60 lat i mają wszystkie swoje zeby,tak samo z poceniem sie gdy organizm jest zdrowy to i sie nie poci śmierdzonco,ale też niezdrowo jeststosować żadnych specyfikow blokujących pocenie sie bo są szkodliwe na serce.

Gość Witek00956
majtki nie piore w zimie,wole gdy wymarzną ,skarpetki są dopasowane do nogi bo ich niezdejmuje do snu,a śpie sam jestem starym kawalerem wiec nie musze sie nikomu przypodobać,a kobiety też są brudasy,jak tależe nie myje cały tydzień ,tylko wyjmuje nastepne z kredensu,to i dupy napewno nie myje,56 lat obserwóje mam swoje zdanie.