Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślę i myślę

czy to może być ciąża ???

Polecane posty

Gość myślę i myślę

dziewczyny 21 stycznia miałam stosunek z mężem, doszło do wytrysku - staramy się o dziecko już 6 cykl w poniedziałek czułam się tak jakbym miała dostać okres, brzuch mnie pobolewał i miałam takie "uczucie" że chyba dostałam ten okres , ale naszczęście nic nie ma, do dziś tak się czuję .... okres powinnam dostać ok 10 lutego czy możliwe jest aby doszło do zapłodnienia ???

Gość iwqoisl
mozliwe. zrob test

Gość Starasz się o dziecko
A sama tak się zachowujesz.Co to za pytania?Wychodzi że stosunek był 19 dni przed miesiączką więc owulacji nie było wtedy na pewno.Owulacja była około 26 stycznia. Najpierw ogarnij swój cykl potem się staraj.Możliwe nawet że w poniedziałek wystąpiła owulacja jeżeli mowa tym z 30 stycznia.Starając się o dziecko musisz wiedzieć więcej niż tylko to jak się sex uprawia. Jak długie masz cykle?

Po co każesz jej robić test skoro ma jeszcze aż 9 dni do miesiączki??!!

Po co każesz jej robić test skoro ma jeszcze aż 9 dni albo i więcej do miesiączki???!!!!!!

Gość myślę i myślę
obserwuje swoje cykle, wiem co i jak , tylko tak dziwnie się czuje a cykle mam co 28-30 dni

Gość Jo-------anna
A ja miałam zawsze owulację 14 dnia,w cyklach 28 dniowych. W ciąże zaszłam 22 dnia cyklu,bo się poprzestawiało,więc - do osoby powyzej - nie bądź taka hop do przodu. Około 10 dni po zapłodnieniu czułam się podobnie jak autorka wątku. Ciąża jest jak najbardziej możliwa, radzę zrobić test. Ale jeszcze nie teraz. :)

Gość myślę i myślę
Jo------anna dziękuje dałaś mi nadzieję, poczekam jeszcze z testem ale kurczę chciałabym już wiedzieć

Gość myślę i myślę
latam jak głupia do wc, bo ten dyskomfort - " uczucie wilgości, tak jak bym dostała okres" nie daje mi żyć... do tego wszystko mnie drażni, wrrr..... zła jak osa dziś jestem

napewno jest szansa abys zaszla w ciaze:) ale nie rob teraz na darmo testu i nie stresuj sie nie potrzebnie bo na test za wczesnie najlepiej zrobic w dniu spodziewanej @:)

Gość szansa zawsze jest
powodzenia !!!!!