Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaa

korek analny - który wybrać, Proszę o pomoc doświadczonych!!

Polecane posty

Gość pantofelekna obcasie
Patologia. Nie dość że walenie w dupę to jeszcze korek:D Masakra - a myślałam,że już bardziej się upodlić kobieta nie może:D

Gość miskaaaa
mackmack własnie nie ukrywam że chcemy z wibracjami by on też coś poczuł:) może kiedyś przekonam go by również spróbował:) jednakże mi się to podoba:) a Ty używasz takich zabawek? Czyli niebieski wybrać?:) Nie wiesz czy one mocno wibrują wogóle? :))

Gość ja nie idiotkaa
Weźcie sobie kupcie te korki analne:-) Zatkajcie dupska i nie bedziecie musiały/musieli srać i wtedy niesamowite orgazmy będziecie mieli :-)

Gość mackmack
niby czym?

Gość miskaaaa
pantofelekna obcasie Jak się ma kochającego męża i jest się szczęśliwym małżeństwem to próbuje się rozmaitych rzeczy , czegoś 'nowego' ;] nie pasuje to nie czytaj :)

Gość fukoshiimuus
jesteśmy z partnerką bardzo doświadczeni w tych sprawach. dlatego polecam takie zabawy j.w. Wybór należy do Was. Po prostu wam się nie spodoba z tym korkiem i zrezygnujecie z tych zabaw a szkoda, bo analne doznania są równie przyjemne co normalny seks. trzeba tylko robić to własnym ciałem a nie jakimiś zabawkami z "plastiku" ;)

Seks analny to wynaturzenie jakieś.Bozia dupę nam do defekacji dała nie do okazywania miłości.Wybacz to chore jest.Jeśli myślisz inaczej to też masz coś nie tak pod kopułą. Całe szczęście mój mąż też uważa że to ochydne jest.Wsadzać wacka w odbyt.

Gość miskaaaa
Po prostu doradźcie, który z tych koreczków zakupić, tak żebym była zadowolona. Swego czasu używałam kulek dopochwowych i tak się akurat złozyło, że orgazmy miewałam w chwili, gdy pasikonik siadał mi na łechtaczce, po czym odwracał się do mnie i serdecznie się usmiechał. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach. Z tymże to było latem, teraz jest zima, dlatego pasikoniki nie hasają i muszę mieć jakieś dobre zastępstwo.

Gość miskaaaa
fukoshiimuus My próbowaliśmy z mężem seksu analnego 'naturalnego' penisem, paluszkami:) było miło. A te zabawki nie z plastiku tylko żelowe :P hehe:) ja bym się na całą rekę nie odważyła :O :) Fajnie że się dogadujecie z partnerką w tych sprawach:) ja chcę koreczek dlazabawy, podwójnej stymulacji no i ze względów bardziej higienicznych :):)

Gość mackmack
zadne wynaturzenie my oboje to lubimy czemu szkodowac sobie troche przyjemnosci w lozku

Gość miskaaaa
znów ktoś podszywa sie. Boże co za tępi ludzie :/ to z tymi kulkami dopochwowymi to podszyw !! :/

Gość miskaaaa
mackmack też tak uważam:) jak się nie podoba to nie czytajcie ludzie ty jakiś tam pantofelku jak ci to nie odpowiada to nie czytaj takich tematów na forum ;] wszyscy będą szczęśliwsi:)

Gość jaciekurkakrece
"orgazmy miewałam w chwili, gdy pasikonik siadał mi na łechtaczce, po czym odwracał się do mnie i serdecznie się usmiechał. " :P :P :P :P :P

Gość mackmack
wiem ze podszyw .ja np pakuje swojemu i to normalnie dostaje sluzotoku

Gość trele morele30
jak mozna z wlasnej, nieprzymuszonej woli chciec wkladac sobie cos do tylka. Ohyda. Ta czesc ciala jest do wydalania a nie wkladania!!!

Gość jaciekurkakrece
Cytat: "koreczki w pupie jak i anal jest swietny. ten kto tak nie uwaza to pedal i dziwak" A myślałem że to właśnie pedały lubią mieć coś w dupach.

Gość miskaaaa
NIE PODOBA SIĘ WAM ZABAWA ANALNA TO SIĘ NIE WYPOWIADAJCIE ! NIKT WAS NIE PROSI O JAKIEKOLWIEK ZDANIE

Gość miskaaaa
mackmack jeśli mogę cię jeszcze prosić o radę to używałeś może czegoś innego jeszcze do 'zabawy' ? :) poleciłbyś cos?

Tak bo ten kto nie rozpycha odbytu to dewota:P Jestem studentką medycyny i nietrzymanie kału przy analu to nie mit!Ale wierz w to - pogadamy za parę lat.

Gość miskaaaa
kochana jak Ci się to nie podoba to naprawdę nie masz tu czego szukać bo pytanie było do osób doświadczonych w tych sprawach i zaznaczyłam to już w tytule :)

Zwiracz nie puszcza od razu - po paru latach uzytkowania Nie sądzę by chwaliła ci się ,że jej kał wycieka:P Ale co tam ważne by mieć gdzie kuśkę wsadzić:P Widać-gówno zawsze odnajdzie swoje miejsce:D

Gość miskaaaa
Jeżeli tego mimo że jesteś jakąś tam studentką jakiejś tam medycyny a tego wogóle nigdy w życiu nie doświadczyłaś to uwierz mi, że niewiele wiesz na ten temat :) Jakbyśmy mieli słuchać wszystkich którzy są pseudo wyuczeni itd to człowiek by z domu nie wychodził bo wszędzie go może nieszczęście spotkać, choróbsko, biegunka (hahaha) ;}

Gość miskaaaa
Także najlepiej weź wyjdź z tymi swoimi radami bo nie o taka radę prosiłam:)

Gość hejkatoja
Hej:) Autorko Ja tam do anala nic nie mam ale z tym zwieraczem to prawda!Za jakieś 10 lat bedziesz miała kłopot z trzymaniem kału.Wiem bo jestem pielęgniarką:) Skoro to lubisz to to rób ale licz się z tym że będzie nieciekawie.

Gość miskaaaa
chuj w dupe komuchom A z ciekawości: używacie zabawek analnych jakichś ? :) bo w tej sprawie właśnie założyłam ten wątek i niewiele się dowiedziałam - jedynie od mackmacka trochę że niebieski lepszy i ogólnie opłaca się kupić korek żelowy:) Jesteś w stanie coś powiedzieć na ten temat?

Gość miskaaaa
hejkatoja Nie uprawiam seksu analnego codziennie po kilka godzin wielkim działem od czołgu :) także spokojnie ;]

Gość urszulamateja
WOW Nie ważne co będzie za parę lat-ważne że teraz jej chłop ma gdzie ładować:P Ciekawe czy będzie fajnie jak za parę lat będzie kupka skapywać z dupki:P

Gość miskaaaa
Ci którym się to nie podoba i g*wno wiedzą na ten temat to proszę łaskawie o opuszczenie lokalu:) Pytanie bnie było czy bedzie mi kupsko skapywać, lecz inne i do osób doświadczonych więc jak tak bardzo was boli to że będzie mi kupa z du*y leciała to miłe że jesteście wrażliwi i pomocni, ale DO WIDZENIA :)

Gość miskaaaa
chuj w dupe komuchom zamówiłam ten niebieski :) My z mężem czasem raz na tydzień, dla rozmaicenia, ale ogólnie chcemy spróbować znów czegoś nowego:) Twojej partnerce koreczek pasuje? Ja się zastanawiałam czy nie za duży jak na początek, ale w sumie stwierdziłam że normalny seks analny uprawialiśmy więc nie powinno być problemu.. a mniejszego z wibracjami niestety nie znalazłam:) A u Was jak to wygląda? Normalny seks analny też wchodzi w grę? Nam zachciało się koreczka dla wygody i ze względów trochę bardziej też higienicznych:) no i 'podwójnej' przyjemności - tylko czy to coś daje? :)) fajnie że jest człowiek na tym forum z którym mozna normalnie porozmawiać, nagle tu tyle pielęgniarek i studente hehe - racja :) Idźcie protestować o większe zarobki a nie zaśmiecajcie forum pisząc nie na temat zadanego pytania:)

Gość miskaaaa
Co to jest to we-wibe? :) ten niebieski koreczek ma 11cm więc jest niby duży ale stwierdzam że wejdzie z łatwoscia - w sumie wiadomo że penisy są większe :)) hehe. tylko nie wiedziałam czy to coś daje, nie byłam pewna:) choć mój mężczyzna powiedział że mam zakupić taki jak mi się spodoba:) nie próbowalismy zabawy zabawkami żadnymi jeszcze - ta będzie pierwsza:) A czy mężczyzna jest w stanie poczućte wibracje podczas normalnego seksu? :) daje mu to coś? :)