Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emm24

Gruczolak wątroby

Polecane posty

Gość Emm24

Witajcie Przede mną operacja usunięcia gruczolaka z wątroby. Guz ma 5,5x3,7 cm. Strasznie się stresuję, ponieważ nigdy nawet nie leżałam w szpitalu. Mdleję przy pobieraniu krwi. Jednym słowem straszna panikara ze mnie. Nie wiem czego mam się spodziewać. Czy któraś z Was przechodziła przez coś takiego? Jak wygląda taka operacja, ile trwa pobyt w szpitalu? Bedę wdzięczna za każdą odpowiedź.

Gość wiwwrfe
Wspolczuje Ci. Badz dzielna. Mam nadzieje,ze szybko wrocisz do zdrowia i bedziesz dlugo zyla. SZczerze mowaic strach przed krwia wydaje mi sie pestka wobec ogromu walki o zycie i waznosci tej operacji..

Gość e.m.e.m
Witaj Emm24,ja też jestem w podobnej sytuacji,mam gruczolaka ok.4 cm,i tez się szykuję do operacji;w którym segmencie wątroby jest twój gruczolak?gdzie będziesz operowana?ja w łodzi;czy masz już wyznaczony termin?a może jesteś już po?

Gość ja.też.miałam
tez przez to przechodzilam. Jest to poważna operacja. Mogłabym napisac coś wiecej, ale widzę, ze topik ten nie jest juz chyba aktualny.

Gość e.m.e.m
jak najbardziej aktualny dla mnie.chetnie porozmawiam na ten temat z Tobą,jeśli możesz to odezwij się,proszę,do mnie mar.t.a@wp.pl

Witam, poproszę o wszelkie możliwe informacje na temat operacji wątroby 15.10 mam planowany zabieg i bardzo się boję,poza tym nie wiem jak to ma wszystko wyglądać i jak będzie po.Moje namiary ewakocik30@interia.pl