Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whoo

czy dziewczyna powinna sie wstydzic

Polecane posty

Gość whoo

Mam 22 letnia dziewczyna, 2 lata starsza ode mnie. Jesli chodzi o sprawy lozkowe to rozne rzeczy wyprawiamy i sie tego nie wstydzimy, ani o tym rozmawiac ani probowac nowych rzeczy. Ona jednak wstydzi sie tego, ze nie jest tak szczupla jak kiedys i jak chcialaby byc, ale nie jest jakims grubasem jak polowa ameryki. Mi sie bardzo podoba i ja taka kocham, ona jednak wstydzi sie swojego ciala i niechetnie, nawet w majteczkach, pokazuje pupe czy nawet swoj biust, nawet w staniku. Normalne to jest? Wszystkie tak macie? Wstydzicie sie pokazac wlasnemu facetowi, gdy cos wam sie w sobie nie podoba, mimo ze wiecie, ze on was kocha mimo wszystko.

Gość świnka chudzinka:)
no niestety tak mamy glupie to ale juz nic na to nie poradzimy. Mow jej dalej ze jej pupa itd itp ci sie podoba moze sie przelamie. Powodzenia:)

Gość wójekstaryhuejk
kobieta jak ufa facetowi to mu wszystko pokaże a jak nie to tylko sama sobie krzywdę robi

Gość Aldabineczka
A ja tam mam śliczną cipeczkę i się nic nie wstydzę, każdemu mogę ją pokazać :)

Ja tam nie mam oporó z paradowaniem nago po domu:) Ba nawet robie to specjalnie:)

Gość lajla90
Ja , chodzę nago przy chłopaku, a nawet nie mam oporów,żeby pokazać się przy znajomych w bieliźnie. Myślę, że to kwestia akceptacji swojego ciała i samooceny, ja wiem,że nie jestem idealna, ale kto jest...

Gość whoo
właśnie sek w tym ze ona sie sobie nie podoba, mi wrecz przeciwnie, bardzo i w kolko jej to powtarzam, niestety dalej sie wstydzi

Gość mariner
przelamiesz jej wstyd jak bedziesz czesto mowil jej ze ma ladna pupe ,zgrabna sylwetke i ze ci sie podoba , aw ogole to jak ja widzisz naga to cie strasznie to jara .Tylko trzeba to mowic szeptem do uszka szczegolnie w intymnych momnetach :) i bardzo czesto !!!! zlamie sie ! i bedzie ci wdzieczna !