Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fellix1

jaki kierunek studiów magisterskich wybrać .....

Polecane posty

Gość fellix1

witam. doradzcie jaki kierunek studiów magisterskich wybrać po skonczonych studiach licencjackich z turystyki. Nie chce dalej kontynuowac tego kierunku bo troche lipa z praca. zastanawialem sie nad geografia, ale moze wy cos doradzicie

zastanow sie lepiej gdzie konkretnie chcesz pracowac co chcialbys robic

Gość girl:)
ja też skończyłam lic. z turystyki i powiem szczerze, że też nie bardzo chciałam go kontynuować, bo kierunek raczej mało ambitny i bez przyszłości....ale jednak kontynuuję magisterkę na turystyce, trochę nie miałam wyjścia. nie na wszystkich uczelniach chcą przyjmować osoby na studia II stopnia na inny kierunek.. a może coś z zarządzaniem? co ty na to?

Gość fellix1
ja myśle o geografi, albo pokrewnych kierunkach, takich po których bede mógł pracować jako nauczyciel w szkole

Gość girl:)
o geografia spoko mi się wydaje:) lepsze to już niż taka turystyka... bo po tym to w ogóle brak perspektyw.. trochę żałuję, że wybrałam ten kierunek studiów, ale przyznam, że jest dosyć ciekawy, zajęcia, obozy i w ogóle:)

Witam, Dziękuję za wzmiankę o konkursie! Pozwolę sobie dodać, że obok indeksu na rok darmowych studiów na zwycięzców czekają także liczne bony zniżkowe na czesne. Zachęcam do udziału oraz do zadawania pytań w przypadku wątpliwości. Chętnie pomogę w ich rozwianiu. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Gość gość
To ja mam pytanie w takim razie, czy będąc licencjatem WSB w Toruniu mogę wziąć udział w tym konkursie? Bardzo bym chciał ;)

Oczywiście, że tak. W konkursie "Zostań magistrem" może wziąć udział każdy zainteresowany posiadający tytuł licencjata. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Gość gościu23
musisz wybrać to czym się najbardziej interesujesz i co połączy się z Twoim hobby. Ja studiuję informatykę w Społecznej Akademii Nauk w Warszawie i jestem zachwycony. Zobacz sobie stronkę http://www.warszawa.san.edu.pl/rekrutacja/promocje/ i może uda się jeszcze skorzystać z promocji :) Uczelnia bardzo dobra, polecam!

Gość gość
Poszukaj jakiegoś przyszłościowego kierunku studiów na http://study4u.eu/pl/ Jestem przekonana, że znajdziesz tam idealne miejsce do studiowania!