Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaLkUlAtOrKa :)))) .

Wyliczanka Benefotowa :)

Polecane posty

Kto sie przyzna ile ma benefitow wszystkich,ile zarobkow, i ile rachunkow/oplat i na jak wielka rodzine to wszystko. Kto pierwszy??

Gość dziewczynanglika
ani grosza a przydaloby sie ;/

Tak wiem, chodzi o to zeby zobaczyc naprawde jak to wyglada. Wiele osob nie zdaje sobie sprawy, jakie to sa sumy. bez zlosliwosci.

ale co to znaczy naprawdę? sama sobie zrób - masz kalkulator gdzieś na stronie direct.gov czy cóś

Tylko ja nie biore benefitow :D, nie mam nawet faceta:D.Tyle czytam tu o tych benefitach i o tym ze tak zle robia ci co biora je. Chcialam dowiedziec sie ile macie tych benefitow, i jak by sie zylo bez nich. Niechce nikomu nic liczyc,ani wypominac..poprostu jestem sama ciekawa.

Gość wyjdz na ulice
i przeprowadz ankiete :D jak taka ciekawa jestes :P

ex bill ja chce wiedziec ile ludzie maja. Nie ile ja moge miec. a tam kalkulatorze to moge sobie wyliczyc ile ja mogla bym miec. pytam na forum bo mi sie nudzi, a zygac mi sie chce jak czytam te klutnie miedzy wami o benefity. moja sasiadka ma wszystkich benefitow 690funtow. nie wiem czy to duzo czy malo. i sa to agnlicy/

ale tam możesz sprawdzić nie tylko swoje - załóż jedną osobę cały etat na minimum, drugą min. 16h też za minimum plus dzieci ile fantazja pozwala i szlus albo osobę na zasiłku.. równie madry temat jak ten ile płacicie za ogrzewanie, czy za mieszkanie...

No fakt,moglabym sobie tam powyliczac,ale tutaj mozna jeszcze z kims porozmawiac,wiec ciekawiej nie myslisz?

porozmawiać o benefitach? hmmm nie znam dyskusji na ten temat, która nie kończyła by się pyskówką;)

Gość miTu Dobrze
Mayor ty sie nie odzywaj juz raz namieszałaś ,fatalne zauroczenie w nauczycielu mojego dziecka

Gość miTu Dobrze
nic ale nadal cie nie trawie

mayor of london dzieki za odp. Wiem ze to sam benefot na dziecko. Nie wnikam dlaczego tylko to masz ;) Pani Modliszko, nie pytam po to zeby miec..ale widze juz cisnienie sie podnioslo,ciekawa jestem dlaczego? Co takiego zlego z tymi benefitami ze tak sie zloscicie na ludzi ktorzy je biora?

Gość Citrus & Citrus
Przeprowadzam się niedługo do Londynu i bardzo zalezy mi na tym,aby zdobyć status rezydenta po 5 latach.dlatego strasznie boję się popełnić jakikolwiek błąd.Kobieta u której będe wynajmować pokój powiedziała mi,że będzie wnioskowac o dopłatę dla mnie.I teraz powiedzcie czy to nie przeszkodzi mi w otrzymaniu rezydenturyDodam tylko,że jade tam żyć i pracowac nie chcę żadnch benefitów.

Sorry ,musialas zasmiecac tutaj? Zaloz sobie wlasny temacik , napewno wiecej bedziesz miec odpowiedzi ...np. Co zrobic bymiec rezydenture :D:D a nie pchac sie na temat o benefitach..bo przeciez nie chodzi ci o nie ;)

Gość Citrus & Citrus
Wybacz,to jest publiczne forum i nikt mi nie zabroni tutaj pisać.Jak chcesz mieć temat na wyłączoność ,to ząłóż sobie swoją stronę internetową i tam sobie moderuj wpisy. Wiem co nalezy zrobić,aby dostac rezydenturę,ale nie jestem pewna co do benefitów.Dlatego,że nie miałam nigdy takiego zamiaru,aby je brać.Zaproponowała mi to kobieta u której będę wynajmowac kąt.I tyle.Nie pisze o kiełbasie czy operacji nosa,ale o benefitach.Sama zadałaś pytanie-co,gdzie i za ile.Tak więc benefity na mieszkanie tez podchodza pod moje pytanie.

Oki,ja o rybkach ty o akwarium..rozumiesz? Bylo by prosciej jak bys zapytala ogolnie wszystkich, z bezposrednim pytankiem. A tak podpoinasz sie pod moj..tak nie lubiany temat benefitow :D

Gość ghgfgfjh
100 tygodniowo