Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochająca mammmmma

Maria Czubaszek dokonała 2. aborcji i jest z tego dumna!!!

Polecane posty

ciezko mi w to uwierzyc. tym bardziej ze obie zaliczylyscie wpade na tabletkach (jedno srodowisko moze jeden lekarz moze jednen nieodpowiedni produkt). ze sie wyraze piorun dwa razy w to samo miejsce nie uderza. wiec jakos mam przeczucie ze obie robilsycie cos nie tak. choc oczywiscie nie bede cie przekonywac.

Gość baba za kierownicą
Jak ja napisałam zaHamowania!!!! Przepraszam, wstyd mi.

Gość manualanie go zaspokoilas
widze ze sam sobie odpowiedziales

ludzie o ktorych piszesz maja wiekszy problem niz sama aborcje. sa po prostu zdemoralizowani, nie zsocjalizowani. poklosie popkultury? niestety to ze jakas kurewka usunie dziecko to nie tylko jej wina. ktos ja wychowal, dal taki przyklad, nie reagowal na wczesniejsze zle zachowania. dlatego ciezko mi kategorycznie potepiac takie panny

Gość baba za kierownicą
lomax Z całym szacunkiem, co cię obchodzi czyjeś prowadzenie się? Ktoś cię zmusza do nasladownictwa? Wrzuć na luz, bo ci żyłka pęknie. Zacznij żyć swoim życiem, a wtedy sprawy prywatne innych przestaną cię obchodzić. Najzdrowsze podejście to "nie moja macica, nie moja sprawa".

Gość lomax
baba za kierownica wstyd jest rozmawiac z osoba ktora uzywa na zajscie w ciaze obrzydliwego zwrotu ''skutek uboczny'' a co do drugiego obrzydliwego zwrotu'' wpadania'' to zabezpieczanie sie nie powoduje tzw ''wpadania'' te ''wpadania'' i ''skutek uboczny'' to w takim kontekscie obrzydliwa nowomowa cenmy sie, cenmy to ze jestesmy ludzmi , chcianymi,zdrowymi, niepowtarzalnymi,jedynymi w swoim rodzaju, ludzie co sie z wami stalo? tak bardzo sie zachlysneli co niektorzy tzw wolnościa? owsiakowym ''robta co chceta''(kolejna odrazajaca nowomowa)?

Gość chyba powariowaliście
Soją drogą to niekiedy ciekawą logiką kierują się osoby o poglądach antyaborcyjnych. Wyzywają kobiety poddające się aborcji od kurew, nieodpowiedzialnych gówniar, idiotek które nie umieją się zabezpieczyć. I co, wolicie żeby te "idiotki" rodziły dzieci ? Te "kurwy" które "pierdolą się" bez opamiętania na dyskotekach? te które nie wiedzą jak działają tabletki antykoncepcyjne? Jak myślicie na jakich obywateli wychowają te dzieci ?

Gość nie chce mi się czytać
7 stron więc przeczytałam tylko pierwszą, oglądałam uwagę z panią Czubaszek i uważam że to zajebista babka

Gość baba za kierownicą
lomax Ponieważ brak mi słów i nie chcę z tobą prowadzić dalszej dyskusji, napiszę tylko, że życzę ci różnorodnych doświadczeń życiowych zmieniających poglądy. Mam również nadzieję, że nie będziesz hipokrytą i w swoim małżeństwie będziesz stosował najskuteczniejszą formę antykoncepcji, czyli "szklankę wody zamiast", którą tak tu promujesz.

Gość jak lepej wedlug was?
a powiedzcie szczerze, leiej aby kobieta ktora nie chce miec dziecka i zaszla byw w ciąze z roznych przyczyn to usunela dziecko np w 3 tyg ciazy czy trzymala je 18 lat pod dachem i pastwila sie nad nim? boja uwazam ze opcja nr 1 jest najlepsza z tego wszystkiego

Gość herher
No to, autorko tematu, szokuj się dalej, bo jak widzisz i tu są sympatycy pani Czubaszek. Też kocham swoje dziecko, też uważam że aborcja powinna być dostępna bez żadnej łaski. A moja opinia o pani Czubaszek jest teraz lepsza niż przedtem. Kobieta powiedziała szczerze to co masa osób myśli a wahałaby się powiedzieć wprost, że ciąża jest poważną decyzją i trudem, że można jej nie chcieć, skorzystać z prawa do usunięcia i cieszyć się z tego.

Gość lomax
baba za kierownicą zyje swoim zyciem, tylko ze to co ty i tobie podobni proponujecie to zero odpowiedzialnosci(takie owsiakowe ''robta co chceta) , spoleczenstwo totalnie zdemoralizowane i zanarchizowane, totalny relatywizm moralny, upadek człowieka i czlowieczenstwa, najlepiej mowic nie moja macica nie moja interes, nie moj penis nie moj interes, oczywiscie tak najlatwiej, to przyzwolenie na takie podejscie do waznych spraw wychodzi zawsze od ludzi o skrzywionym poczuciu moralnosci albo wrecz o jego braku Seks to odpowiedzialnosc za siebie i partnera,a nie nalogowe zaspokajanie siebie z mysla ''najwyzej sie wyskrobiesz'' lub '' urodzisz bo tak trzeba''.

Gość nie no coś ty
kobieta ma obowiązek chcieć dziecka, umęczać się i zabijać je wzrokiem cedząc przez zęby- tyle dla ciebie poświęciłam a ty ....:D i wtedy jest dobrze:D:D:D

Gość nie no coś ty
ale mieszanie Owsiaka do tego tematu jest bardziej niż śmieszne:D

Gość lomax
baba za kierownicą napisalem wyraznie trzy razy o dwoch skrajnosciach i obie sa godne potepienia, solidna edukacja seksualna i ODPOWIEDZIALNOSC za siebie i partnera w seksie to podstawa

Gość przeczytalam wlasne wywiad
z Czubaszek na stronie TOKFM. Mam dwojke dzieci, jestem naprawde bardzo szcesliwa,ze je mam, ale zgadam sie z Czubaszek. Niech ma ten, kto chce, nie sztuka urodzic, sztuka wychowac. Przynajmnej byla konsekwentna, w dodatku nie boi sie do tego przyznać

Gość lomax
nie no cos ty nie mieszam osobnika Owsiaka tyko jego nowomowe ''robta co chceta'', wracajac do tematu- niektorym nawet edukacja seksualna by nie pomogla by zmienic poglady na pewne kwestie

Gość Elwira z wyra
co wy z tym zabezpieczaniem? nie ruchać się tyle jak dzieci nie chcecie a nie wymyślacie i wydziwiacie w tym seksie ile się da, niektóre nawet niezbyt aż to lubią ale chłopa chcą na dupie trzymać i po co to? a jeśli chodzi o usuwanie niechcianej ciąży to jestem jak najbardziej za po co rodzić jak się nie chce dziecka? ani to dla matki dobro, anie dla dziecka obdarowanego wątpliwym darem życia na tej pojebanej ziemi tak tu cudownie, że koniecznie każdy musi się urodzić? szczególnie, że dziecko bez rodziców ma zawsze przesrane w życiu

Gość lomax
baba za kierownicą podsumowujac: edukacja seksualna i pełna odpowiedzialnosc za siebie i partnera w seksie , tutaj tez sie nie zgadzasz? jak przeczytalem ze dla kogos tam wazniejsze jest by nie stosowac antykoncepcji a aborcja zawsze powinna byc dostepna ,to odnosze wrazenie ze nawet solidna edukacja seksualna w tym kraju niewiele by tu pomogla

Gość eee tam mnie się wydaje
że ten dziennikarz zachował się jak ostatni bezmózg i debil to mu czubaszek dojebała po całości a tak w ogóle to ta pani ma na tyle komfortu życiowego że może mieć wyjebane na wasze święte oburzenie - durne baby

Gość baba za kierownicą
lomax Edukacja seksualna i odpowiedzialność za partnera jak najbardziej. Ale również wolny dostęp do aborcji, pigułek antykoncepcyjnych i pigułek "po". Ponieważ uważam, że nie mam prawa narzucać innym nakazów i zakazów dotyczących ich życia intymnego. To jest prywatna, indywidualna sprawa każdego człowieka. Ja mogę być odpowiedzialna za siebie i za partnera, a także za ewentualne dziecko, jednak nie czuję potrzeby narzucania tej odpowiedzialności sąsiadom. Nie obchodzi mnie, czy pani X jest odpowiedzialna za swojego partnera, bo to jest tylko ich wspólny i prywatny problem. Ich brak odpowiedzialności w niczym mi nie zagraża ani w niczym nie szkodzi. Tak jak napisałam, nie muszę ich naśladować, ale oni nie muszą też naśladować mnie. Nigdy nie rozumiałam osób, które mają misję naprawiania świata i prostowania ścieżek zbłąkanym, szczególnie w kwestiach tak prywatnych i intymnych.

Gość nie no coś ty
dziennikarz był śmieszny, specjalnie ją przyprowadził w takie miejsce a na końcu ją jeszcze ciągnął do tych dzieci, taka sensacja na siłę:)

Gość eee tam mnie się wydaje
"a inne kobiety pragna dziecka i nie mogą takie suki powinny rodzić sie już bezpłodne" no popatrz a to jednak ty się urodziłaś bezpłodna:) a to pech

Gość nie rozumiem zaglądania
a inne kobiety pragna dziecka i nie mogą a dzieci w afryce głodują a ty tyle żresz:O

Też mi się tak wydaje, dziennikarz na początku wywiadu założył sobie pewną tezę i cały czas starał się ją udowodnić ( "nie ma tak naprawdę ludzi bezdzietnych z wyboru, im się tylko tak wydaje a tak naprawdę są głęboko skrzywdzeni i mają traumy z dzieciństwa" ). Poza tym krążył tylko wokoł jednego i tego samego tematu, nie zadał żadnych pytań odnośnie życia zawodowego. To wyznanie o aborcji to też męczył, męczył aż wymęczył. Też mi się wydaje że P. Maria widząc jego święte oburzenie trochę pojechała po bandzie i specjalnie podkręcała atmosferę tego wywiadu.

Gość lomax
baba za kierownicą misja naprawiania swiata - to idealy, idee, to czesto zycie pod prąd, gdyz tylko martwe ryby plyna z pradem, nonkonformizm takie zycie jest ciekawsze,dostarcza wiekszych przezyc, powoduje ze chce sie zyc ,pozwala czesto odkryc nowe pasje,idee , tyle ze niestety ta misja naprawiania swiata pozostaje bardzo czesto jedynie ideą ktorej nie da sie wcielic w zycie

A kim Ty jesteś Lomax żeby mówić innym ludziom jak mają żyć ? Można być nonkonformistą jednocześnie nie starając się uszczęśliwiać innych na siłę czy włazić z butami w ich życie. Żyj i daj żyć innym, najłatwiej się człowiek uczy na swoich własnych błędach.

Gość jak chcesz zbawiać
świat to jedź kopać studnie w afryce a nie wtrącasz się ludziom do seksu:D wszystkie moherowe babcie mają taką samą misję zbawiania świata:D

Gość jak chcesz zbawiać
może ja też zbawię świat, każę mieć ludziom takie same poglądy jak ja i postępować jak ja i nazwę to sobie nonkonformizmem:D:D:D

Gość lomax
jezeli dla was to ze jestem za edukacja seksualna w szkolach jest ''moherem'' to naprawde nie ma o czym gadac seks? a czym jest seks bez odpowiedzialnosci? głupotą, niektorzy z was nic nie wiedza o zyciu, w jednej skrajnosci faceci bija swe babki kiedy kobieta im odmowi,bo jemu chce sie zamoczyc fujare, a z drugiej strony nieodpowiedzialne gimbuski rznace sie z kazdym i alfonsiny dajace byle menelowi za fajke hahah