Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochająca mammmmma

Maria Czubaszek dokonała 2. aborcji i jest z tego dumna!!!

Polecane posty

Gość wolny kraj wiec korzystam
nienawidze dzieci to rób tak, żeby nie wpadać. Kup sobie gumki, kup tabletki, kup globulki, załóż spiralę, wykastruj się... Jest dużo możliwości. Aborcja to patologia i obraz nieodpowiedzialnej głupoty. Skaczesz z wysokości bez spadochronu? Z dachu wieżówca? Bez zabezpieczenia? Skaczesz? To jak się połamiesz, to nie miej pretensji do nikogo - tylko do siebie, że byłaś na tyle durna aby skakać.

Gość dzieci też mogą nie chci
eć dzieci, po jestem na świecie, nie będę chciałaby być w ciąży

Gość baba za kierownicą
Nie chciałabym być niegrzeczna Zgadzam się z Tobą. Ja również uważam, że beze mnie świat niczego by nie stracił. Ani moja rodzina. Co więcej, uważam, że szczególnie mojej mamie żyłoby się lżej, wygodniej i szczęśliwiej. Gdybym mogła zaoszczędzić jej trudów życiowych (a całe życie ciężko harowała na nasze utrzymanie, już nie mówiąc o trudach ciąży i porodu) to w ogóle nie przyszłabym na świat.

skoro czubaszek nie miałą dostępu do antykoncepcji tym bardziej powinna jąpromować wśród młodych dziewczyn a nie przekonywać do przedwojennej antykoncepcji :P

Gość manualanie go zaspokoilas
15:54 [zgłoś do usunięcia] AgentT manualanie go zaspokoilas owszem, ze swoim życiem kobieta ma prawo zrobić wszystko i w sumie niewiele mnie to obchodzi, ale nie może decydować o życiu swojego dziecka ... mam 3 str zaleglosci moze i raczej powinna dziecko co wszywko co po sobie tu pozostawiamy nie ma nic drozszego nic bardziej kochanego nikogo ale nikt nie ma prawad osadzac matki za to, ze byc moze nie jest gotowa czy ...nie wazne wazne jest to, by dziecko bylo kochane a nie ma byc bo zostalo poczete chcialabyc byc takim niecchianym dzieckiem ? porzuconym podrzuconym skrajnosc ale wiemy jak jest i jak wyglada rzeczywistosc nie bede oceniac nikogo daleka jestem od tego moge podac jeszzce wiele przykladow na to, ze .... czasem jak to mowia natura sama reguluje pewne sytuacje

Gość chyba powariowaliście
Joasia123, to poczytaj forum : "Takie rzeczy tylko w enpeerze" Tak kobiety otwarcie przyznają się ile im dni w każdym cyklu przepada. To że tym masz więcej niż tydzień swobodnego seksu na cykl to nie znaczy że każda tak ma i że to uniwersalna metoda dla każdego.

w dzisiejszej rzeczywistości i możliwościach niechciana ciąża to bezkresna głupota a aborcja to patologia. Gumki kosztują niecałe 10 zł, a więsza paczka około 30 zł. Tabletki to podobny koszt. Ile kosztuje aborcja? Wiecie jakie mogą być komplikacje?

Gość watykańska ruletka
joasia123 nie wierzysz w metody naturalne ? to chyba nie znasz jeszcze swojego organizmu ja już kilka lat je stosuję i jakoś jeszcze nie wpadłam, bo wiem dokładnie kiedy mam dni płodne dobre to ,ksiądz ci chyba śluz bada,parafialny dewocie,hahaaa

Gość lomax
joasia123 co tzn ze 3 tygodniowa abstynencja to blef? ja np nie uprawiam seksu i czuje sie swietnie,zyje mi sie dobrze, bez problemow i jestem w pelni zdrowy

nie chcialabym byc niegrzeczna jeśli skaczesz bez zabezpieczenia to znaczy, że jesteś nieodpowiedzialna. Idziesz do łóżka - nie chcesz dzieci? To banalne :) jednak nie dla wszystkich :O jak można traktować aborcję jako rozwiązanie?

poruszajac temat owczesnego prawdopodobienstwa do niechcianej ciazy to rzeczywiscie trzeba sie postarac zeby tak sie stalo. ale tu upatruje problem w edukacji seksualnej. gdybym zaliczyla wpade pewnie bym nie usunela ciazy,ale gdybym wiedziala ze dziecko bedzie chore-na pewno tak

Gość baba za kierownicą
wolny kraj Oczywiście, że jeśi ktoś nie chce mieć dzieci, to powinien się zabezpieczać. Jednak antykoncepcja zawodzi z przyczyn często niezależnych od osób ją stosujących. I co wtedy? Tylko proszę mi nie pisać, że uprawiając seks trzeba być gotowym na ciążę. Osoby, które tak myślą popełniają podstawowy błąd logiczny. Bo w takim razie po co stosować antykoncepcję, skoro jest się gotowym na ciążę? Przecież osoby stosujące antykoncepcję po to ją stosują, żeby w ciążę nie zajść, bo NIE SĄ NA CIĄŻĘ GOTOWE.

Gość Aktor Poniedziałek powiedzi
ał ,że jego mama nie dała mu miłości, była zajęta domem, zmęczona, jego ojciec był gejem, babcia też była taka sama, inne czasy

tak tak ksiądz mi bada na każdej mszy niedzielnej i dzięki bogu nie wpadam widać baby na kafe niedouczone trudno

Gość chyba powariowaliście
wolny kraj wiec korzystam - ale Maria Czubaszek nie promuje aborcji, obejrzyjcie sobie w internecie pełny 12 minutowy wywiad. Zadano jej pytanie więc odpowiedziała, co miała kłamać ? Nie ona pierwsza przyznała się do dokonanych aborcji, zrobiła to też Jadwiga Staniszkis, Olga Lipińska czy Nina Andrycz.

o chorym płodzie było już w moich poprzednich postach - chore dziecko, gwałt - to są kwestie nie podlegające dyskusji - tu aborcja jest czymś zupełnie innym. antykoncepcja zawodzi? Uwierz, że dla chcącego nic trudnego. Nawet jak pęknie gumka można przyjąć tabletki "po" (zdaje się 72 godziny - to sporo czasu). Są możliwości. Wmawianie, że ciąża to produkt uboczny - to tylko mydlenie oczu.

Gość baba za kierownicą
Do mojego poprzedniego postu chcę dodać jeszcze, że nie są gotowe i dlatego nie chcą i nie mogą wziąć odpowiedzialności za ewentualne dziecko. I nic tego nie zmieni.

Gość lomax
Czubaszek gada jak zwykle glupoty,wstyd chwalic sie publicznie taką glupotą Niestety w Polsce pelno jest ludzi nieodpowiedzialnych,czyli takich ktorzy albo rypią sie dzien w dzien plodzac masowo dzieci i nie majac za co je wychowac,wyzywic oraz takich-druga skrajnosc-ktorzy rypią sie nalogowo a jak kobieta zaszla w ciaze- to idz sie wyskrob(oszolomstwo). Taka jest smutna polska rzeczywistosc,skrajna nieodpowiedzialnosc i glupota wielu ludzi, bo faceta fujara swedzi i musi zamoczyc,a kobieta daje bo jak by nie dala to w dziob i koniec gadki. Taka jest rzeczywistosc wielu zwiazkow, wsrod kobiet tysiace ukrytych aborcji, a z drugiej strony w drugiej skrajnosci dzieciaki dzieciorobow nie majace co jesc,glodujace,nieubrane i nie majace przyszlosci.

Gość manualanie go zaspokoilas
mam swoja teorie nie macie czym sobie mysli zajac to czepiacie sie kobiety, ktora ma juz tyle lat, ze w kazdej chwili sama ze soba bedzie sie rozliczac hipokrytki wy :) dac wam pod nos prowokacje to stworzycie na ten temat elaboraty godne docentof zajac sie domem

Gość baba za kierownicą
"Wmawianie, że ciąża to produkt uboczny - to tylko mydlenie oczu. " Dla osób, które uprawiają seks dla przyjemności, a nie w celach prokreacji, ciąża jest skutkiem ubocznym. Pogódź się z tym.

swoją drogą ciekawe, że jak ktoś jest odpowiedzilny to mu siętakie "wpadki" nie zdarzają :) nie znam ani jednej mądrej dziewczyny, która wpadła nie będąc gotową. To może jakiś promil jest. Jak wiesz, że masz płodne dni (ale pewnie, której by się chaiło liczyć) to się wstrzymujesz dzień, czy tam dwa, a przez resztę czasu stosujesz gumki - ewentualnie abletki - wtedy problem płodnych dni znika :) To nie jest wytłumaczenie, że JEDNAK się wpadło - to promile są. Mniejszość, któa nie może tłumaczyć większości - czyli totalnej głupoty.

Gość mikikun
Ja spadłam z krzesła jak Czubaszek usłyszałam. I ona twierdzi,że miała normalne dzieciństwo? Mi to na zdrową psychikę mimo wszystko nie wygląda

Gość dzieci w beczce pamiętacie
?

Gość nienawidze dzieci
nie skacze ani ze spadochronu, ani z wiezowca bo nie lyubie tego, a seks lubie i to rohie, i dlaczego mam sie truc jakimis tabletkami? po co? nie chce miec dzieic i nie bede je miala, dlaczego mam rodzic i je wychowywac? mysle ze starsznie buym skrzywdzila te dziecko, Nie jestem egositka aby dla szpanu chwalic sie dzieciakiem a w zaciszu domowym źle je traktowac, a mase takich przypadkow jest.Widze po mojej siostrzenicy jak po 20 minutach juz mnie nerwy biora ze wytrzymac nie moge,wiec nie nadaje sie na matke ,nie kazda kobeita do tego sie nadaje i nie zamierzam sie rozmnazac