Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emulinek

spacer a pogoda - proszę o opinię

Polecane posty

Witam serdecznie, Tyle ile ludzi, tyle opinii. Jak to jest? Czy podczas aktualnie panujących pogód można wyjść z dzieckiem chociaż na 30 min? Mały ma prawie rok, odpukać nie chorował. Moja mama karze mi siedzieć w domu, ale jak dzisiaj usłyszałam, że tak ma być co najmniej do 10 lutego to szczęka mi opadła. Wiem, wiem ... wietrzyć, ale mały w głowę już dostaje, a co dopiero ... eh

Gość fenolowa
Weź ciepło ubierz dzieciaka i sio na dwór. Nawet na chwilę. Powiem szczerze, że u mnie nie wieje, więc byłam z młodą na spacerze dzisiaj. Otulona w gondoli spała.

Ja nie wychodze ze wzgledu ze nie lubie marznąć. moj maly lubi taka pogode to ubieram mu czapkę zawijam w gruby koc i sobie siedzi na parapecie ;) a ja go trzymam i grzeje sie od kalooryfera;) Nie musze nie wychodze typow z domu

Gość :):):):):):):)ooooouuuu
fenolowa - fascynujace te twoje wypowiedzi o spacerach w gondoli :) zainspirowalas mnie :)

moj mały ma 2 mce i byliśmy na pół godziny, hartuj dziecko, jak go ciepło ubierzesz to sie nie rozchoruje :) moja tesciowa całą ciąże gdakała że na pierwszy spacer pójde w kwietniu (rodziłam 2 grudnia) a już w szpitalu kazali wietrzyć maluchy haha spacery zaczęłam po tygodniu werandowania :) mroźna pogod jest 100 razy lepsza od pluchy

Gość a ja tylam
Ty sie autorko nie pytaj o pogode tylko o godzine o ktorej mozesz wyjsc.. (patrz. sprawa porwania Magdy) :D

chyba pisałam ze go trzymam ! Naucz sie czytać a nie . Tak roczne dziecko samo na parapecie.

Gość dekada.....
biorac pod uwage poziom twojej głupoty i tak mnie to przeraza tępa sucz z ciebie,głupia matka nic wiecej

co widzisz złego w sadzaniu dziecka na parapet ? ja nie widzę nic złego tym bardziej ze go trzymam mieszkam na parterze a nie na 10 pietrze , i on grzecznie siedzi, przy okazji wietrze mieszkanie , a i on jest na dworzu , napiszesz mi co w tym zlego ?

ja ze swoim pół rocznym nie wychodze. na długi spacer nie pujde, bo jednak troche za zimno. nawet w gondoli pod kocami. na kródki u mnie nie da rady bo synek po 5 minutach na spacerze zawsze zasypia i śpi tak godzine, półtorej. do domu ubranego opatulonego przecierz nie zabiore żeby skończył drzemkę. musi mu wystarczyć 5 - 10 minutowe werandowanie

Ty moze jeszcze myslisz ze na parapet zewnetrzny. Sadzam go na drewniany parapet w domu . na zewnetrznym ma stopy hah

Gość gagazgaga
jak to na parapecie, ty sie dobrze czujesz!!! co z tego ze trzymasz, ludzie to maja pomysly. Ucz go tak to kiedys sam sobie usiadzie na parapecie jak cie nie bedzie w pokoju ... no idiotka :-O

MamaMałpki - nie ucz dziecka siadania na parapecie bo kiedyś samo ci na niego wejdzie a wtedy może cię nie być w pobliżu. spadając z pierwszego piętra też może sobie zrobić krzywde.