Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cucasdfghjkl;lkjhgfhj

jakl to mozliwe ze tyle schudła w dwa tygodnie ??

Polecane posty

Gość odchudzaczkaaaaaaaaaa
ja od piatku jem na sniadanie platki owsiane z jogurtem,a pozniej tylko zupe zrobiona z mrozonej mieszanki warzyw, do tego troche brukselki i zielonej fasolki, pomidor, cebula, rozdrobniony kurczak i brazowy ryz. Gotuje ja raz na dwa dni, dziennie zjadam kolo 6 talerzy, absolutnie sie nie ograniczam, pije do tego 2 litry wody, na wadze mniej o 2 kilo. Po co truc sie chemikaliami z butelki skoro mozan zdobic samemu zdrowsza zupe na 2-3 dni??

Gość ferinka
ale jak sie skonczy te zupki ( np po 5 dniach) i dzienna porcja bedzie np 500 kcal - to potem jedzac inne jedzenie, co tydzien trzeba zwiekszac kalorie o 100 az dojdzie sie np do 1000 kcal to nie bedzie jo -jo a jak ktos zamierza jesc wiecej to dochodzi do 1200 kcal czy jak tam chce ja tak zrobie- zastanawiamsie czy zaczac od jutra czy od poniedzialku

zreszta sadze ze olezance chodzilo o zupy w torebkach jak barszcz, grochowka itd,a nie o zupki chinskie - zobaczcie na ilewazy.pl ile kalorii ma makaron z tych zupek MA SA KRA!! rozwalicie sobie zoladki ta chemia:/

Gość laksjdj
sama chemia- lepiej zjesc mniej zarcia a zdrowszego- i jeszcze żoldek sie rozepcha; 1 na tydzien to moge zjesc

Ja dzis sie przerzucilam na brazowy ryz z owocami i jogurtem naturalnym, wcinam sobie caly dzien, jutro beda starte jablka z ryzem i cynamonem,a w piatek robie znowu zupe jarzynową, zeby nie bylo monotonnie :) No i owsianka z rana to podstawa :)

dziewczyny myslenie nie boli 100 ml gotowej zupy(czyli po zalaniu woda 300-400 ml, nie wiem ile producent zaleca) ma te 70 czy 80 kcal. a sama porcja suchego makaronu ma wlasnie ok. 300 kcal, czyli nie wazne, czy zjecie suchy makaron czy zalejecie go litrem wody to zjecie ok. 300 kcal , wiec nie wiem czy to takie dieteryczne, może chudnie sie dlatego, ze po takiej dawce dziadostwa sraczki nie można zatrzymac

Gość hahahahaahahahahaha
i co jecie zupki ? smaczniutkie?

Gość nihjnjknjk
takkkkk i spadło sadło hi hi