Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edfghds

owlosione dziewczyny

Polecane posty

Gość edfghds

hej mam pytanie do dziewczyn ktorych problemem jest owlosienie... czy stosowalyscie moze telocapil? bo zastanawiam sie czy pomoze mi jesli bede go stosowala na posladki ktorych nie gole a mam na nich hmmm dosc duzo wloskow... prosze o odpowiedzi

Gość Yachu Chrystman
Chodzi o hirsutyzm ?

Gość borowy
skoro dostałaś dodatkowe zabezpieczenie na zimę od natury to jesteś cudem natury i zapewne laseczki teraz Tobie zazdroszczą :)

Gość edfghds
nie wiem czy to hirsutyzm bo nigdzie indziej mi tak wlosy nie rosna.. no moze mam delikatny wasik i z 3 wloski na brzuchu ale nic wiecej... no i te posladki ;] dlatego wlasnie pytalam o ten telocapil czy jesli zaczne sie nim smarowac bez golenia/woskowania posladkow to czy przyniesie zamierzony efekt

Gość a co to jest?
a co to jest? ja mam problem z nadmiernym owłosieniem że tak powiem okolic odbytu. ciężko z tych okolic pozbyć się owłosienia. możesz przybliżyć co to jest to o co pytasz w temacie?

Gość edfghds
taki srodek do rozrobienia w oliwce np, nalezy sie nim smarowac, rzekomo zwalnia porost wlosow, ba nawet przestaja rosnac po dluzszym czasie uzytkowania