Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jmdtmjgjt

ludzie pomóżcie błagam! Miłość!

Polecane posty

Gość jmdtmjgjt

witam. Podoba mi sie pewien chłopak. Śni mi sie że go szukam w szkole i nie moge znaleźć,tak 2 razy.. Potem ze byl kolo sciany i tak miał głowe spuszczoną w duł. Co te sny mogą oznaczać?a w realu kolezanka mi mówi ze sie patrzy na mnie..pomóźcie! Co te sny oznaczają? Albo że sobie siedzi na ławce..(myśli o mnie?) help!

To znaczy, ze nie chce na ciebie patrzec, albo, ze chce cie brac na lawce :-)

Gość wójekstaryhuejk
to znaczy że coś do siebie czujecie ale kontakt utrudniają koleżanki i nieśmiałość weź się za naukę bo i tak nic z tego dobrego nie będzie

Deka, ja nie pisalem ile masz lat, tylko, ze wszyscy dawno juz wiedzo ile masz :-)

Gość Jak sie zmusić:(
Sny miały na celu uświadomienie ci, ze masz problemy z ortografią :o

Gość jmdtmjgjt
do pirata. Gdyby to bylo takie łatwe eh..w sumie..ale jak myslisz co znaczy jak mi sie sni? Sam mi mówi pierwszy cześć ale tak nie gadamy.. A ona mówi że sie patrzy...

Gość jmdtmjgjt
jak sie nie zmuśić! nie mam problemów z (ortokrafia)dla Ciebie specjalnie! Palancie:)

wszystko jest łatwe tylko sobie mówimy że jest trudno. nie miej tyłka wyżej od głowy. pieprz to: podejść do niego i powiedz bezpośrednio że ci się on podoba. Większość facetów jest nieśmiałych i nie wie jak się zachować wiec możliwe że tak jest z nim. A może go pożądasz to znaczą te sny

D, Jestem wcieleniem samego siebie. Pierwsze i ostatnie stadium metamorfozy, w dazeniu do osiagniecia zen :-)

Gość jmdtmjgjt
piracie! Podoba mi sie Twoje myślenie..(miej w dupie )hehe dobre!:D masz racje..z jednej strony to dobre a z drugiej to chodzi o uczucia i nie jestem pewna czy aby na pewno ja mu sie podobam. A jak wyjde na idiotke? Co podbije i powiem podobasz mi sie? Prędzej sie spale xD A Może warto spróbować? A ile masz lat? Co robisz jak jakas laska ci sie spodoba?..czasami napisze do niego na face to mi odpisze ale nic po za tym :(

Piracie, po pierwsze, używają strasznej ikonki xD. Po drugie, są o wieeeeeleeee bardziej bezczelne.

Fancy Dekancy nie prawda każdy idiota zapomina o swych uczuciach z przeszłości i gloryfikuję swoją przeszłość. Autorko napiszę ci coś co dostałem od znajomej jak znów dostałem po dupie przez moje uczucia. "wytarty frazes, życie to nie jest pasmo sukcesów, porażki wpisane są w nie na stałe, nie wszyscy będą nas kochać mimo naszych najszczerszych chęci. Trzeba nauczyć się z tym godzić, to buduje charakter." Wiec według mnie do dzieła możesz kochać skrycie lub otwarcie twój wybór

Gość jmdtmjgjt
fancy dekancy zatkaj dzioba!;D on dobrze gada!!!to czyli mu powiedzieć? A może napisać na portalu spł?

jmdtmjgjt Zatkać to się może kibel, ty możesz najwyżej stąd wykurrwiać, jako że odbierasz mi posadę. Piracie, tylko przezroczysta kumpela z miodem. Joe, a czy czekanie na trzy donuty i colę jest poglądem?

możesz napisać ale nic tak nie działa jak spojrzenie w oczy wiec twój wybór ja bym spojrzał bo taki list można odebrać jako żart prześmiewczy