Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzana żona

zadzwoniłam do kochanki męża - jestem żałosna?

Polecane posty

Po co dzwoniłaś do kochanki co chciałaś uzyskać? Czy już dowiedziałaś się od męża i nasz przyczyny czemu Cię zdradza?

wiecie co jest w tym wszystkim najgorsze? że ciągle mam wrażenie, że on do niej pisze smsa, kiedy tylko chwyta za telefon mi staje serce i się zastanawiam, czy ona do niego napisała, czy nie... oficjalnie mi mówi, że już do niego nie pisze i on do niej też nie. ale nie wiem, czy mogę mu zaufać.

Jacku, napisałam chyba wyraźnie. zadzwoniłam, żeby raz na zawsze dać jej do zrozumienia, że ma nas zostawić w spokoju

Gość ale badziew...
nie możesz, bo jest pieprzonym zdrajcą i powinien spadać na drzewo.

Gość lilann86
Ty idz do tego kolegi bo inaczej nie bedziesz wiedziala .Nie daruj mu tego

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mąż na bank Cie oszukuje, zwłaszcza ze nie chce na ten temat rozmawiac, powiem Ci tylko tyle że robisz błąd walcząc tak o niego, przegrywasz swoim zachowaniem, trzeba było go spakowac i ciuchy do małolaty zawiezc wtedy bys sie dowiedziałą czy mui zalezy czy nie a tak widząc jak Ci zalezy beda Cie w balona robic. A spotkanie z małolata to najgłupsze co mozesz zrobic , z góry jestes przegrana, nic jej nie pokazesz bo to z nia Twój mąz sie bzykał, Ciebie dla niej olał.

Gość zlakobieta7
ja piernicze :) zona dzwoni do kochanki:), a gdzie w tym wszystkim jest maz? na sznurku do kaloryfera go przywiaz...to on powinien rozwiazac to, w co wdepnal. Ty nie powinnas w tym uczestniczyc. Teraz wydaje Ci sie, ze sobie poradzisz z ta zdrada...bo sa emocje leku, walki...a myslisz co bedzie za miesiac? uspkoj emocje, dziewczyna sama do lozka mu nie weszla.

Gość lilann86
co poszedl robic projekt czy gdzie tam ma byc idz i sprawdz go stawiaj sprawe na ostrzu noża

to już nie jest etap emocji, to mam za sobą. mija jakoś pół roku, od kiedy się dowiedziałam i teraz na trzeźwo podjęłam decyzję, że nie odchodzę od męża.

@zdradzana_żona Czekam na odpowiedź na to ważniejsze pytanie (to drugie). Powiedz mi, czy myślisz, że jak Twój mąż lubi romanse i ty przegonisz pierwszą, drugą ... 30-tą kochankę to on się zmieni? Czy nie zauważyłaś że problemem jest zachowanie Twojego męża i wasz ZWIĄZEK? Nie znam przypadku aby kontakt zdradzanej żony z kochanką uzdrowił małżeństwo i cudownie uleczył męża. Marnujesz energię, nerwy na szarpaninę z kochanką która ma jeden cel - ODBIĆ CI MĘŻĄ. Będzie cię okłamywać, oszukiwać ... dosłownie zrobi wszystko aby Ciebie oczernić, zrobić z Ciebie wariatkę, nieudolną itd. Brniesz w ślepy zaułek. Czemu mąż Cię zdradza? Dowiedziałaś się?

Gość jaafhdufhduj
autorko- nie rozumiem twojego zachowania, to twoj maz powinien walczyc o to malzenstwo, uwazasz ze on tego zaluje ? mysle ze powinnas zmienic nastawienie i olac meza na jakis czas, niech pokaze jak mu zalezy, o ile mu zalezy,,, zdradzil raz zdradzi drugi,,, szkoda mi cie ehh

ha ha pół roku temu sie dwoiedziałas i nadl sie to ciagnie?? :D skoro młoda twierdzi ze go kocha to z pewnoscia cały czas sie spotykaja, bój sie tego spotkania bo czuje ze ona ma cos co Cie dobije

czemu mąż mnie zdradza? dobre pytanie. po pierwsze to może trochę moja wina, bo się psuło w naszym związku od kiedy urodziło się drugie dziecko i tylko dzieciom poświęcałam uwagę, jemu w ogóle. może potrzebował jakiejś odmiany, oderwania od rzeczywistości, od rutyny.

Gość jaafhdufhduj
mowisz, ze pilnujesz meza.. myslisz ze go upilnujesz ? myslisz ze ty go powinnas plinowac i ratowac to malzestwo czy on to powinien robic i to powinna byc jego inicjatywa >>???

na początku olałam męża, wyprowadziłam się od niego razem z dziećmi, długo nie mieliśmy kontaktu, wiedziałam że się ciągle spotyka z tamtą. nie minęły chyba dwa tygodnie - przyjechał do mojej mamy prosić o wybaczenie, zapewniał, że z tamtą to koniec, jeszcze przy nas do niej dzwonił i mówił, że się więcej nie spotkają. niedawno się przeprowadziłam spowrotem do domu, bo mam pewność, że się już nie widują, nie kontaktują. kontroluję go na każdym kroku, bo na zaufanie trzeba sobie zasłużyć.

Poddaje się! Skoro Ty wzięłaś CAŁĄ winę na siebie i nie rozmawiasz z mężem - to ja wysiadam. Mąż Cię zdominował, jesteś mu uległa. Będziesz nieszczęśliwa, lubisz być nieszczęśliwa. Lubisz związki toksyczne i zmierzasz to płaczu i łez. Ponieważ robisz to intencjonalnie - ja się poddaje, będziesz dalej zdradzana i będziesz w coraz większym stanie psychicznym (depresja), potem może próba samobójcza. Żegnam.

Gość jaafhdufhduj
zdradzana_zona jaka ty kurwa jestes jebana idiotka, ja pierdole, szkoda mi takich ludzi jak ty, szkoda kurwa ze nie masz wlasnego zycia ;) pewnie masz tak zjebana morde ze dawno nikt cie nie wyruchal i nikt cie nie chce ;& :****

a czy ja napisałam, że nie ma jego inicjatywy? jest, owszem i to bardzo duża inicjatywa, wiem, że chce wszystko naprawić.

skoro wszystko jest tak super to po cholere zadzwoniłas do tej pindy ?? i po co sie z nia spotykasz???? to jest żałosne!!!!!!!!!!

zadzwoniłam bo ona się nie chce od niego odczepić i tyle. nie działało, jak on jej tłumaczył, to ja wkroczyłam do akcji.

Gość świat jest okrutny
wredne kurwy - kochanki krzywdzą niewinnych żonatych misiów, kochjących mężów, ojców, dziadków.... mnie się płakać chce jak widzę bezbronne krzywdzone szczeniaczki, niewinne malutkie kotki w szponach okrutnego świata - a dziś jeszcze do tego ogromu bólu i cierpienia dołączają strasznie pokrzywdzone żonate misie świat jest zły!!!! idę skoczyć

Gość autorko a Ty nie
polplakalam sie ze smiechu po przeczytaniu tego topiku :s nparwde. podszywy sa zajebiste. a Ty autrko kopnij w dupe dziada a nie do kochanki jedziesz :P

Jemu się nie udało, a Tobie się uda? Może jakbyście przestali na nią reagować to już dawno by dała sobie spokój

ales Ty naiwna, nie widzisz ze mąz Cie nadal okłamuje??? udaje ze sie stara a tamta pewnie bzyka. Jesli Twój maz by ja olał to nie jest dla Was zagrozeniem ale widac jest inaczej stad pewnosc tej młodej. Kobieto zachowaj troche klasy !!!!!!!!!