Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arrrr!

przeżyłam dziś SEKS ŻYCIA!

Polecane posty

v34 ty pierwsza :D s_m spokojna twoja rozczochrana mam młodość genetycznie uwarunkowaną moja siostra ma 40 lat i wygląda na 20 ...:D

nie mogę się jeszcze pozbierać psychicznie po wczorajszych doznaniach, a Wy tu jakieś morały wrzucacie i podbijacie ego truciem o dupach, wstyd! :P

hi hi hi sorki arrrrrrrr le jak czytam takie biadolenie co to ona nie jest i wogóle to chyba ktoś jej musi swoje powiedzieć :D

Gość czxczx
tez mialam niesawioty seks jako 22 latka z 20 lat starszym facetem. odlot . ale przebil go moj maz -obecnioe 36 lat. jA 9 LAT MLODSZA. nigdy z nikim nie bylam tak mokra, moje cialo wywija takie akcje jak z nim jestem ze az czasem nie wiem co mam o tym myslec:):) zawsze wolalam starszych z rownolatkiem czy facetem starszym o 3 , 4, nigdy nie bylam. to faktycznie gowniarze

Arrrr powiedz, co dalej? Zamierzasz dalej szukać uciech ze starszymi czy rówieśnikami? Postawiłas przyszłym partnerom wysoką poprzeczkę.

zamierzam żyć, jak żyłam zawsze, a jego włączyć w krajobraz w charakterze kochanka :)

czxczx, ja też zawsze wolałam starszych, ale nie o 20 lat, to trochę dziwne, nie uważasz? ;) ale 7-10 lat jak najbardziej

Gość mariner
v34 I jak ci :)? po tej lekcji jaka na przono udzielilas. Moralnosc katolicka ktora zakotwiczona jest w warunkach zycia ludow pasterskich sprzed 6000tys lat niekoniecznie musi sie sparwdzac w dobie cyferkowego swiata! To co bylo dobre anwet potzrebne grupie pasterzy hamuje rozwoj czlowieka w XXI wieku. sytaje sie tez niejednokrotnie przyczuna naduzyc i nieszczesc. Granica wolnosci czlowieka konczy sie tam gdzie zaczyna granica wolnosci drugiego czlowieka,a wiec nie naruszajmy naszych granic sztucznie wymyslonymi regulami sprzed 6000lat

dlatego zawsze mnie smieszą te diagnozy i psychoanalizy z for internetowych :D bo najwięcej dowiemy się z nich nie o tym, kogo mają dotyczyć, a o tym, kto je stawia :D

haha, oczywiście, oczywiiiście, co jeszcze mi o nie powiesz? :D nie mam pojęcia, co to dobry seks :D tak się składa, że takie, jak ja, niejednokrotnie są przyczyną rozpadu związków takich, jak twoje ;)

Gość ja też mam tak
odpuść sobie v24 - nie masz racji

Gość wannika1
do wszystkich ktorzy twierdza ze facet jest za stary-------NIE WIECIE CO TO SEX dziecki ,idzcie sie mleka napic

a ja nie twierdzę, że w ogóle jakaś małolata rozwali związek, sama zresztą pisałam, że raczej nie weszłabym w układ z zajętym mężczyzną, natomiast często faceci po 40 zakochują sie w małolatach właśnie, szczególnie lubiących seks ;) i tu już niewiele można na to poradzić.

zakoch*ją sie w małolatach właśnie, szczególnie lubiących seks i tu już niewiele można na to poradzić. :classic_cool: :D:D:D

powiedz ze sie zakochał i zejde :D:D:D:D

ty sobie w życiu zajmuj się schodzeniem na forum, ja się zajmę dochodzeniem z zajebistym kochankiem 🖐️ wszyscy szczęśliwi :)

Czyli co? Przeżywają drugą młodość? Chociaż wątpię ze to jest zakochanie. Kiedyś rozmawiałem z dziewczyną która wlasnie jak Ciebie, pociągają starsi. Jednak ona uważała, że dla takiego kolesia tak młode dziewczyny są po to aby sie dowartościować lub zaimponować kolegom. Zresztą to tylko fragment dłuższej rozmowy.

i przestań projektować na mnie swoje żałosne pragnienia, nie szukam miłości, nie zależy mi na uczuciu faceta dwa razy ode mnie starszego, choć rozumiem, że dla ciebie to nie do przyjęcia, gdyż kobieta ma się zakochiwać i być ładną świecącą duperelką do przpięcia przy męskiej klapie garniturowej :D powodzenia w szukaniu wrażeń innych, niż ja szukam ;) wyrażaj swoje zdanie do woli, ale nie spodziewaj się uznania i przyklaśnięcia, kiedy najzwyczajniej w świecie pierdolisz bzdury przez swój ograniczony światopogląd :)

zakochanie przychodzi im razem z kryzysem wieku średniego, nie mówię o pokochaniu, a chemii, zauroczeniu, iskrze jakiejś i tym, że myślą o niej w kategoriach szerszych, niż tylko seks. Znam wiele takich przypadków i nie jest nowością fakt, że starszy mężczyzna lepiej czuje się zwykle przy dużo młodszej kobiecie, szczególnie w czasach, gdy różnice między płciami zacierają się i to bardzo :)

Nie jest nowością co piszesz, ze starszy facet czuje sie lepiej z młodszą. A juz odwrotnie to dopiero strzał adrenaliny. Uważam jednak ze to nic innego jak udowodnienie sobie i innym, MAM TYLE LAT A JESZCZE MOGĘ MIEĆ MŁODSZĄ/ MŁODSZEGO

może, tylko czy tak naprawdę przyczyny mają tu jakieś znaczenie, jeśli obojgu z tym dobrze? ;)

S_M ale to nie jest temat o dojrzałych stabilnych emocjonalnie facetach :classic_cool:

zdecydowanie nie, to jest temat o mężczyznach, którzy chcą wiedzą, jak zaspokoić kobietę w moim wieku :) a jesli Ty nie interesujesz się dużo młodszymi - chwała Ci za to, więcej dla trzydziestek ;)

Gość Twik
Roleczka to Ty?