Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nrgfngh

Jeżeli ona powiedziała że

Polecane posty

Gość nrgfngh

w jej zyciu uczuciowym nijako i ze mysli ze bedzie najlepiej gdy bedzie sama choc niedawno mowila ze podoba jej sie ktos ale jest zajety i druga osoba udaje ze jej nie zna teraz juz nawet nie patrzy na te osoby tzn ze juz jej sie nie podobaja czy podobaja ale pogodzila sie z sytuacja?

Gość nrgfngh
a tak poważnie :classic_cool:??

Gość djhwhfriw
a to TY jestes tym chlopakiem ?

Gość nrgfngh
no chyba nie dziewczyną

Gość nrgfngh
a jeśli chodzi o to czy jestem TYM to nie , mowila o kim innym do mnie i pytanie czy oni jej sie nadal podobaja

Gość nrgfngh
up

Gość nrgfngh
up

Gość czlowieku!
jezeli jestes jej przyjacielem i ona Ci opowiada o tym kto jej sie podoba, to znaczy, ze chce Cie miec jako przyjaciela ale jezeli nagle mowi, ze tamci juz nie sa wazni i ze chce byc sama, to NIE WIERZ jej ;d Na moje oko powinienes byc teraz blisko i ja wspierac ;d ja sama jestem teraz w zwiazku z moim przyjacielem hahah ;P w zyciu bym nie pomyslala kiedys, ze on bedzie dla mnie kims wiecej, a jednak ;d jest takie powiedzenie "lazil za nia, lazil i WYLAZIL " :P nie ma kobiet nie do zdobycia :P wez sie staram mocno (smski na dobranoc, chcij sie codziennie spotkac i tak dalej :P) a bedzie okej! :D powodzenia!