Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dezzbitgb

Nadchodzi koniec pewnej epoki....

Polecane posty

Gość dezzbitgb

Nie macie takiego wrażenia, że coś się kończy? Ostatnio wiele osób umiera...osób bardzo znnych.Dziś Szymborska wczxeśniej Jarocka a przed jeszcze inni

Gość a po nich jeszcze inni
i dla nich epoka się skończyła, dla zyjących cały czas trwa pewna epoka

Gość dezzbitgb
Należy jednak powiedzieć, że dzis nie mamy takich juz gwiazd..z taką klasą , jak ci poprzednicy.Dlaczego?

Gość a po nich jeszcze inni
bez przesady, już starozytni mówili "o tempora o mores" :)

Gość to normalne.......
starsze pokolenie odchodzi ,Im dluzej sie zyje tym bardziej sie to zauwaza . Umarla moja tesciowa jej kolezanki przyjaciolki i znajome i dawne milosci .Zwykla kolej rzeczy ,

Gość dezzbitgb
Ale wydaje mi się, że powstała ogromna nisza po nich.Czy jesteście postawić na równi dzisiejsze mlode gwiazdki chociażby z Jarocką? Tamto pokolenie nosiło się z klasą.

Gość ptasiek nastroszony
to naturalne i bardzo dobre zjawisko , że starzy umierają , ZUS odetchnie i młodzi siwe wzbogacą bo mniej darmozjadów muszą swoją pracą utrzymać. metraż mieszkań się zwiększa i zwalniaja się miejsca w pracy, komunikacji miejskiej i na lawkach w parku

Gość ,/...,.
no chyba musialy kiedys umrzec, jak kazdy...poza tym zawsze bedzie jakis koniec jakiejs epoki, w kazdych czasach zyja perelki. z tym ze mowiac perelki szymborksiej bynajmniej na mysli nie mam.

Gość enedue
czy one mialay taka klase to nie wiem

Gość dezzbitgb
Teraz wydaje mi się, że gwiazdy chcą za wszelką cenę zaistnieć i niekoniecznie chodzi o pokazanie swojego talentu.Ważny jest szum wokół własnej osoby....ktoś urodził....daje fotki do gazet.....ktoś opluwa Biblię i już się kręci.Strasznych czasów doczekaliśmy.Myślę, że po tym szaleństwie w końcu będzie doceniana normalność, bo stanie się niespotykana.

Gość spr.srasiek
ty tez zdychaj bo jestes stary ZUS odetchnie z ulga i my tez

Gość dezzbitgb
Mylisz się, niejestem stara.....raczej zdegustowana dzisiejszymi "gwiazdami" jednego sezonu.

Gość dezzbitgb
Słuchajcie, to nie chodzi o to, że starzy odchodzą (to normalna kolej życia) .Chodzi o to, że tak dużo znanych osób ostanio umarło...coś się kończy w naszym życiu kulturowym.

kurva umierają bo są starzy :O ja pierrdolę co za myślenie ograniczone. tempym ludziom powinni wprowadzić zakaz odzywania się :classic_cool: jeśli się kończy to na pewno nie przez to że umierają znani ludzie. po pedale codziennie umiera masa ludzi :O więc jak wiesz co to jest rachunek prawdopodobieństwa (a pewnie nie wiesz bo i ja już zapomniałam :classic_cool:) to... nie ważne zresztą. walisz smęty i wypierrdalaj. to chciałam powiedzieć :classic_cool:

Gość dezzbitgb
[zgłoś do usunięcia] pozdrawiam środkowym palcem Rozumiem, że należysz do lekkoduchów, dla których życie kulturowe związane jest z m "łapu-capu" i pseudo gwiazdkami.