Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

pytam się po raz ostatni ! jakich...

Polecane posty

Gość a g ówno to panią interasi
:O :O :O

Gość AntyPSPVir
🖐️

Gość ptasiek nastroszony
kasperszczaka

Gość jjjjjolkiiia
róznych te co darmwoe są, jak się skończy darmowy avast to instaluję nortona, ptem jakieś inne

Gość ksiądz proboszcz z Pcimia
nie używam bo mam pirackiego windowsa :classic_cool:

Gość lilu sreow
avg

Gość eeeeeeeeeeeeeea.....!
AVG Spybot

przeciw doopie kurva :classic_cool: aha no tak myślałam , że Avastełe ełe ełe :classic_cool: Kasperczaka to ya pierrdolę nie będę za nic nikomu płacić. zwłaszcza za bezpieczeństwo :classic_cool: no to spoko. zainstaluję se tego gadającego chłopka o imieniu Avast. a jak złapię jakiegoś wirusa to będziemy rozmawiać inaczy :classic_cool:

Logo Komenjusza ale ale pśp pewnie za dużo wchodziłaś na zboczone stronki i złapałaś w końcu jakiegoś szeląga :classic_cool: kiłe online :classic_cool:

Józek jak Ty się kurva do mnie odzywasz? czyś Ty się z choojem na rozumy zamienił? wkoorwiłeś mnie, wydoopiaj :classic_cool:🖐️ Księdzu z wiadomo skąd niezły z Ciebie rzezimieszek jest :classic_cool: igrasz sobie z naszym polskim prawem, nie boisz się najazdu antyterrorystów, ani terrorystów :classic_cool: musisz mieć zayebiście silną psychike :classic_cool:

Pani Ciapata nie ściemniaj bo widzę czasem jak tu rzygasz swoimi porażkami na prawo i lewo, więc coś ten Avast tak nie do kąca Cię słucha :classic_cool: ale może ze mną będzie miał większą chęć pogadać :classic_cool: Czkawka Ty jak zwykle jesteś za bardzo do przodu i Ci tyłu brakuje :O:classic_cool: po prostu pomyślałam, że zara zacznie się znowu jakaś epidemia a potem pandemia kurczaczej grypy albo coś w tę deseń i chciałabym uchronić mój komputer przed zaguadom :classic_cool:

Gość ksiądz proboszcz z Pcimia
zajebiście silną :classic_cool: boję się tylko i wyłącznie kutanoida

pozdrawiam środkowym palcem żegnam ozięble moja kochana :) już wszyscy za Tobą płaczą .

gdybym grzecznie zapytał to odpowiedziała byś mi chuj core to obchodzi, a tak zrobiłem sobie minimalną przewagę na starcie :classic_cool: tak czy inaczej już przewagę chuj strzelił :o

no to juz tulę kubeł w morde i nic nie mówie 😭 :( 🖐️ a chciauam Cie potzieszyc bo tez kiedys fatalnego zaraza zuapałam ale mje nie lóbisz to utziekam w półfikołkach :( :( :( 🖐️

laura yebie mje to po całości czy ktoś będzie puakał tak jak w Holandii majonezem po całości polewają frytki :classic_cool: rozumiesz? tak? to wypierrdalaj :classic_cool: a jak nie to, to... też :classic_cool: Księdzu, a co sądzisz o Admirale Gwiezdnej Floty? fajne ma dialogi z Bombom :classic_cool: ciepłe mleko } ale co? że nie wierzysz mi niby? :classic_cool:

haha, za te półfikołki Cię lubię :classic_cool::D poza tym nigdy nie napisałam, że Cię nie lubię. przypominasz mi Przerwę którą traktowałam jak młodszą siostre i Ciebie też tak traktuję dlatego... mam do Ciebie dystans i czasem załąmuję ręcymy jak coś napiszesz :classic_cool: Józek to znaczy, że dalej sztama? bo myślałam, że Ci coś odyebauo na poważnie, a to taki żart byu? 😭 no nieźle, dałam się nabrać. szacun :classic_cool: