Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeuczona jak jasny hooy

Przedawkowanie napojów energetycznych

Polecane posty

Gość przeuczona jak jasny hooy

Studiuje dwa kierunki Prawo oraz filologię norweską i generalnie nie korzystam ze wspomagaczy ale ostatni egzamin , 2miesiące nauki po 15h na dobę i już nie wytrzymałam, dziś cały dziń sączyłam te świństwa wypiłam 3 i teraz strasznie mnie wali brzuch, czy to od tego? czy może coś innego? m

Gość dkjfivrfjdvmcd
może być od tego. generalnie nie powinno się pić więcej niż 1-2 puszki na dobę... można sobie rozwalić nerki, wątrobę i serce do kompletu. ale przeżyjesz :P też się tak kiedyś załatwiłam (rozpuściłam w 0,5 burna takie musujące tabletki z kofeiną- nevermore). generalnie- zrób sobie miętowej herbatki, pij dużo wody i nie nastawiaj się, że dziś zaśniesz. a i pamiętaj żeby zażywać magnez, bo kofeina go bardzo wypłukuje.

Gość dkjfivrfjdvmcd
no i kofeinka na niektórych działa przeczyszczająco...więc możesz się w nocy wybiegać do kibelka.

Gość mozesz napic sie mleka
ale efekt wulkanu niewykluczony :P

Gość anakondaaa23
Ja też przez długi czas piłam tylko energetyki, ale w końcu poszłam po rozum do głowy i teraz jak chcę się lekko pobudzić to piję Mojito Sodę w puszce, taka nowość na rynku, w skłądzie niedoczytałam się chemii więc w końcu piję coś zdrowego... ;-)

Gość krzychuu
trzeba uważać z tymi energetykami, a najlepiej odstawić ich sporzywanie, bo to jest sama chemia... ja podobnie jak przemdówca pije Sody smakowe, dobra i zdrowa alternatywa

Gość gość
Ja wypiłem 2 litry

Gość gość
Ja wypiłem 2 litry

Gość polka8890
Każdy z nas jest inny, i każdy ma inny organizm. Trzeba uważać co się pije i ile się pije. Napój energetyczny Black jest dla mnie najlepszy, jako jedyny ma dobry smak i prawdziwie pobudza.

Gość Magdalena_Sa89
Ja pije sporo tych energetyków i już od jakiegoś czasu, i w sumie nigdy nic mi nie było, ale w sumie nie eksperymentuje tylko pije ciągle Black'a. Może skup się na jednej firmie i tyle... ja ci mogę go polecić, nigdy nie miałam, żadnego efektu przeczyszczenia jak koledzy wyżej :D :D :D

Gość Zorrro_ro
Magdalena_Sa89 kiedys moja kolezanka mowila to samo, ze po Blacku jest o wiele lepiej. Nie ma jakiś dziwnych rewolucji.

Gość Magdalena_Sa89
No widzisz, może faktycznie coś w tym jest... może do Black'a nie dodają jakiś składników, które są w innych napojach. Ja nie będę piłą innych, niż Black, po co kusić los. Gorzej jakby złapało przed jakimś egzaminem... wkurzyłabym się.

Gość gość
Szklanka wody gotowanej, sok z cytryny i 6 łyżeczek cukru, to cała tajemnica energetycznego napoju no i dorobienie się w szybkim czasie cukrzycy.