Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulkaaaaaaaaaaaaaaaa

nowa moda w tramwaja ch ...autobusach....

Polecane posty

Gość kasiulkaaaaaaaaaaaaaaaa

Możecie mi powiedziec co to jest za mania wśród gowniarzy .ze w tramwajach i autobusach włączają na caly glos muzyke z komórki ? i zmuszaja innych ludzi do słuchania tego dziadostwa????? jakbym byla facetem wyrwalabym takiemu gnojowi komorke otworzyla okno i wyrzucila na ulice niechby se lecial ale niestety nie jestem....

Gość ...........z kafe
to jeszcze nie jest najgorsze, gorsze jest to jak napaleni 18 letni ocierają sie fiutami o pupy 50 letnich współpasażerek

Gość harryyyy
no to jakbys tak zrobiła to bys za to płaciła odszkodowanie moja droga :)

Gość ta wszyscy pindola
tez to zauwazylam ;/ wkurwia mnie to niemilosiernie!

Gość to nie żadna nowa mowa
przecież to już ze dwa, trzy lata tępe dresiarskie łby tak robią. W zasadzie odkąd powszechne są komórki z dobrymi głośnikami... I weź teraz takiemu drechowi zwróć uwagę, że przeszkadza ci jego techniawka czy rapik :D

Gość maturks4
Ta "moda" to zwykłe chamstwo. W domu nie uczą, w szkole nie nauczyli... A gimgówno samo już ogłuchło i będzie tego żałować za kilka lat

Gość Julia 26latka
Mnie też to irytuje. Kiedyś jadąc autobusem widziałam że gnojek robił zdjęcia chyba nie znanej dziewczynie :o bo robił to tak by ona tego nie widziała wtf?

Nooo... to fakt... Ale z tym ocieraniem sie jeszcze nie zauwazylam...ale ogolnie masakra :|

Gość heeee
ja zwrocilam uwage gnojowi ale kolo mnie stalo 3 facetow i oni to juz tak gnoja zmierzyli wzrokiem ze wyłączyl.... podejrzewam ze to sa biedne dzieci ktorych nikt w dziecinstwie nie przytulał....